Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy magneb6-ot vehetsz be esetleg a hasi panaszokra, hátha segít. Ártani nem árthat! Én is veszek, húz a hasam, és a petefészkem is be-be szúrkál! :-(
Encsy883
2018-05-15 17:58:26
Olioli: most szombaton töltöm a 6. hetet! Április 7 szombaton volt utolsó mensi első napja, szóval onnan számítva ma 5+3, ha jól számolom. :-)
Te is hasonlóan vagy, mint fbara ugye?
Olioli
2018-05-15 17:47:53
Encsy, hogy számolod, hanyadik hétben jársz?
Encsy883
2018-05-15 17:17:09
Lion: tegnap este amit írtál, hogy mikben volt részed ... rettenetes! :-( Viszont csodállak érte, hogy mindezek ellenére kitartottál és van 2 gyermeked, és nagyon kívánom, hogy hamarosan sikerüljön az újabb Csodátok is, mert nagyon megérdemled én úgy gondolom! :-) Szóval szorítok nagyon! :-)
Encsy883
2018-05-15 17:12:43
erikasz: sajnálom, hogy ez volt dokinál :-( remélem jobban beválik ez az idősebb doki, akit ajánlottak neked! :-) És a lényeg, hogy amíg van peteérésed, addig lehet babád is! :-) Hormonsort mindenképpen nézessél!
fbara: azt kívánom, hogy 20-án mindkettőnknek nagy örömünk legyen, neked egy pozitív teszt, nekem pedig, hogy minden rendben lesz az ultrahangon! :-D
Nagyon szurkolok mindenkinek aki már ovu után van! Hozza meg a tavasz a várva várt csodákat, ezt kívánom mindenkinek! :-)
Encsy883
2018-05-15 17:09:08
Sziasztok! :-) Köszönöm a biztatást! Igazából csak az aggaszt, hogy még mindig van, hogy fájdogál a derekam, illetve alhasban ilyen mensi jellegű érzés, meg mintha el lenne nehezülve és feszül. Nem emlékszem, hogy annó a kislányommal volt-e ilyen, és ezért izgulok kicsit rajta, de nyilván ha nagy baj lenne, akkor úgyis egyértelműen fájna, vagy görcsölne, vagy szúrna, ilyeneket pedig nem éreztem szerencsére. Meg eléggé rám tört a fáradságérzet is, és hát ha nem eszek 3 óránként a szénhidrát diéta szerint, akkor eléggé leesik a cukrom és akkor rosszul is vagyok, szédölgök, rossz a közérzetem! :-D Olyankor pedig elkezdek ilyeneken aggódni, hogy csak ne legyen semmi baj, minden rendben legyen :-) Na de hessegetem is el a rossz gondolatokat, és nagyon várom már az ultrahangot! :-) Vasárnap reggel mehetünk a kórházba, mert a doktornő ügyeletes lesz és meg tud nézni! :-)
Kira84
2018-05-15 16:36:57
Sziasztok lányok. Bocsi hogy nem jelentkeztem de nagy munkában vagyunk, Hétfő óta megy a tető csere így sok időm nincs sőt semmi. Egész nap főzők az emberekre, reggeli ebéd és még utána kint is segítek.Mire a gép elé kerülök hulla vagyok.
erikasz igen mérek.. . Sajnálom hogy a változókórban léptél, de hátha az a másik doki mond majd valami okosat..
erikasz
2018-05-15 16:08:58
Anitacool :Nagyon sajnálom ami veled történt !:(
Olyan durván vizsgált ,én sem szeretem a nő dokit ,inkább a férfit, azok gyengéden vizsgálnak !
erikasz
2018-05-15 16:04:06
Anitacool : Ismerősöm 35 éves és ő is Menopausa ezért ment magánba mert rosszul volt mikor a menszesze jött meg ,el is ájult infuziót adtak neki !
Irt az öreg doki a laboreredmények után gyógyszert azóta kutya baja, soha nem vette elő azóta !
Anitacool
2018-05-15 15:59:49
Közben látom írtad, hogy nem szóltál a babaprojektről. Megelőztél! Lehet nem ártott volna