Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-05-15 15:58:16

Erikasz vártalak már a beszámolóval! Fura hozzáállás az orvostól. Mondtad hogy menopauza ide vagy oda, még szeretnétek egy babát? Mert szerintem az UH-ig simán belefért volna a labor...
Nekem egyszer fájt a vizsgálat, mikor NŐ végezte. Azóta sem járok nőhöz.
Ja meg még egyszer. Kora terhes voltam, első vizsgálat. Mindent rendben talált a magzattal. Másnap elkezdtem vérezni, meg is indult a vetélés. De ez másik eset :-( Nem vagyok biztos benne, hogy nem volt összefüggés! :-(
erikasz
2018-05-15 15:58:16

Olioli:Megcsinálta a rákszűrést igen !
erikasz
2018-05-15 15:56:53

Olioli: Nem mondtam neki, hogy még gyermeket szeretnék !
Gondolkodtam a magán dokiban de sok ,én már magánba járok a Kardiologiára !
De beszéltem egy ismerősömmel aki ajánlott egy idős orvost neki hormonvizsgálat rákszűrés volt 12000ft csak az nem pénz !
Nekem csak hormon kéne ,de hátha adni fog még az ultrahang után bizakodok !
erikasz
2018-05-15 15:48:50

Anita34 :Nagyon köszönöm a gratulációt !
Örülök nagyon , hogy minden rendben a pici fiúval ,had mozogjon sokat legalább nyugodt vagy, hogy nincs semmi baj odabent !
Megnyugtató érzés ,imádtam az utolsó hónap fájdalmas a mozgás még be is fogsz pisilni !:)
Hát többször nem irom le a nődokinál mi volt ugy is elolvasod !
Vigyázzon rátok a Jó Isten !
Millió puszi .....
Olioli
2018-05-15 15:45:49

Erikasz már nagyon vártam, hogy írj, de borzasztoan csalodott vagyok még én is. Gondolom akkor Te mit érezhetsz! :-( sajnálom.
De jelezted, hogy Ti még babát szeretnétek? Magánorvosban nem gondolkodtál esetleg? Rákszűrést megcsinálták?

erikasz
2018-05-15 15:30:45

Megjöttem a nődokitól .
Nagyon fájdalmas volt a vizsgálat ,gyulladásom nincs semmi bajom csak azt mondta ,beleléptem a Menopausalis climacterialis állapotba vagyok most már !
Kértem vérvételt azt mondta szükségtelen ,ahogy vizsgált a méhkűrből folyt a barna váladék mondta is !
Ahogy az ujjával vizsgált a petefészkem felé azt hittem sírva fakadok meg a púpom környékét nyomta rettenetes volt ,sohasem fájt vizsgálat igy mint most !
Elküldött ultrahangra 05 .31. -re 8.40 re a lelettel vissza menni !
Azt mondta a citrom nem csinál menszesz kimaradást ,nevetett !
Szégyeltem magam !:(
Mondtam a hőgörbét.... hogy szépen felmegy a hőm a lutelárisban azt mondta peteérésem akkor van!
Remélem nem lesz baj !
Ti jártatok már igy ,hogy a vizsgálat nagyon fájt ?
Az ultrahang után hátha ad vérképre is papirt !
Most nem adott szükségtelen azt mondta, hát nem jó dokit fogtam ki ,pedig fiatal volt talán....... most végzett lányom lehetett volna !
Anita012
2018-05-15 14:54:44

Fbara: nem kell agyon dietazni:) nagyon szep alakod van:D en is igy voltam ezzel, de a dokim is meg mondta hogy a kisebb túlsúly nem befolyasolja a teherbeesest :)
Anita : de, o is parazik, most megy először és remelem utoljara ilyenre :D de mondtam neki hogy hamar tul lesz rajta s megnyugszunk vegre:) mert sajnos benne van a pakliban hogy eddig azért nem jott össze mert ezen agyaltwm hogy a parommal is vajon minden rendben van e..
És hala arban is jo helyre megy, 6000 ftert megcsinaljak a vizsgalatot:)
A te parodnal rendben ment minden anno?
Anita34
2018-05-15 11:14:41

Sziasztok!

Erikasz, gratulálok a Fiadék esküvőjéhez!! Nagyon sok boldogságot kívánok Nekik! Biztosan szép, meghitt esemény volt. Az elérzékenyülés pedig természetes.
Sokat gondolok Rád, ma mész az orvoshoz. Mondj el neki mindent és tedd fel a kérdéseidet. Majd gyere a hírekkel!

Anitacool, Margaréta, Olioli, Fbara, Gyémánt nagyon szép a görbétek!!!! Drukkolok Nektek!!!

Encsy, örülök, hogy jól vagytok! Mikor is mentek ultrahangra?

Kerie, kitartást kívánok! Nem szabad feladni!

Lion, kisfiad hogy van? Csak nem az ovud közeleg, hogy lent van a hőd?

Amandeen, hogy vagytok?

Christi, hogy vagy? Örülök, hogy így álltok hozzá a Pároddal, hidd el meglesz a gyümölcse a kitartásotoknak!

Anita012, a Párod nem izgul a vizsgálat miatt? Férjem is volt anno, de nem igazán akart, végül a "cél" érdekében "önként és dalolva" ment.

Mi jól vagyunk, ha sokat jövök megyek van, hogy néha fáj a derekam, de amúgy nem vészes. Pihenés után elmúlik. Voltunk ultrahangon, minden rendben és a szűrés eredménye is Ok. Holnap pedig megyek a védőnőhöz. Picuri fiú sokat mocorog, pláne meg este.

fbara90
2018-05-15 10:58:44

nekem sajna van azért tartalékom.. egy jó 10 kg sztem :D de ennek ellenére képtelen vagyok pl kevesebbet enni a megszokottnál, mert elájulok kb az éhségtől :D de szó szerint,, leesik a vércukrom és vége :D ugyhogy nekiálltam többet mozogni.. sajna én csak erről az oldalról tudom megfogni kicsit a kg-kat :D
fbara90
2018-05-15 10:56:04

Oli én bármikor bárhol bármennyit tudok aludni, babával vagy annélkül is :D
de talán ez a rejtélyes hasfájás jó jel nekünk :) majdnem egyszerre tesztelünk :D ha eljutok odáig h tesztelni kelljen :P

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!