Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara, jó az ez az ubi dolog! :-D
Én az E vitamintol zabálok nagyon.
Nekem ami minden terhességnél nagyon korán jelentkezik, az az éhségroham. 52 kg vagyok, nincs tartalékom, valószínüleg ez az oka!
Hétvégén vásárolni voltunk, egész sokat járkáltunk, de alig bírtam..húzott a hasam alul. És ami nekem fura, bár lehet cssk kimerültség, hogy este 6 körül egy fél órát alszom 2 napja. KO! Folyik a nyálam...kábé:-)
Aztán lehet beképzelem, ki tudja!
Én vas. Vagy hétfön tesztelek, ha nem jön meg. Nem kapkodok vele. Sok csalódás ért!
fbara90
2018-05-15 10:35:35
amúgy nekem is ilyen petefészek körüli fájdalom, de nem folyamatos
fbara90
2018-05-15 10:33:03
hát 18-19 nem várom szerintem 20-nál előbb nem tesztelek, de azt is ugye csak akkor. ha kimaradna a vérzés. Előre nem akarom stresszelni magam :)
Te? :)
fbara90
2018-05-15 10:32:18
Olioli:
Nekem érdekes, most egyáltalán nem fájnak még a melleim, eddig a sikertelen hónapokban mindig fájt úgy a 7-8. dpo-tól. Most még semmi.. remélem ez egy jó jel :D meg bal oldalon érzem az alhasam szúrkálni, de főleg akkor ha többet állok, pl tegnap este főzés közben.. meg van ez a folyás, ami eddig nem volt még egyszer sem. :) Meg napok óta vacsora mellé zabálom a kígyóuborkát :D szinte egy rudat meg tudnék enni :D de nem tudom ez számít -e, mert amúgy is nagyon szeretem :) meg a melltartó kicsit kicsinek tűnik, de lehet h csak híztam már megint :S majd meglátjuk :D
Olioli
2018-05-15 09:40:11
Margaréta, milyen szépen felment a hőd!! :-) szuper, remélem elkaptátok az ovut!
Fbara, te miket érzel magadon? Nekem fáj a cicim kicsit, de ez máskor is szokott lenni mesi elött. A petefészkem néha fáj, de már enyhébb, mint a múlt hét csüt.ön!
Tesztelni mikor akarsz?
erikasz
2018-05-15 08:50:04
Fbara: Hát persze hogy látszik, gyönyörű szépen neked is és Oliolinak is !:D
fbara90
2018-05-15 08:20:33
*fals értékeket akartam írni :D bocsi.. néha 1-1 betű lemarad, vagy melléütök.. : D lehet nem kellene olyan gyorsan gépelni :D :D
fbara90
2018-05-15 08:19:38
Erikasz engem nem zavar, hogy nem húzta be, mert látszik szépen, hogy megvolt, és hogy kb mikor :) úgyhpgy én nem morgok rajta, meg már fal értékekkel sem fogok próbálkozni.. lehet ha ovu előtt 2-3 nappal több értéket mérek, akkor beteszi. De nem kapkodtam elkezdeni a mérést, mert lh tesztek alapján tudtam, hogy felesleges :))
Anitacool nagyon szép a görbéd :) Hogy álltok a szervezéssel? minden kész? :) Mindjárt itt a nagy nap nálatok is! :)))
erikasz
2018-05-15 08:16:10
Anitacool : Ritkán látni ilyen görbét mint a tied olyan kiegyensúlyozott neked a hormon háztartással baj nincs !
A coverlinéd 36.3.... jó magas a luteláris hőd igy is de a tiéd még feljebb szokott menni ettől is !:)
Amandeen : Jól vagytok már ,rendben van a férjed ?
Anitacool
2018-05-15 07:53:41
Jó reggelt! Szépek a görbék csajok! :-) Hajrá mindenkinek! :-)
Én az E vitamintol zabálok nagyon.
Nekem ami minden terhességnél nagyon korán jelentkezik, az az éhségroham. 52 kg vagyok, nincs tartalékom, valószínüleg ez az oka!
Hétvégén vásárolni voltunk, egész sokat járkáltunk, de alig bírtam..húzott a hasam alul. És ami nekem fura, bár lehet cssk kimerültség, hogy este 6 körül egy fél órát alszom 2 napja. KO! Folyik a nyálam...kábé:-)
Aztán lehet beképzelem, ki tudja!
Én vas. Vagy hétfön tesztelek, ha nem jön meg. Nem kapkodok vele. Sok csalódás ért!