Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz most olvastam amit a vizsgalatrol irtal, par napja csak kutyafuttaban tudok ranezni a forumra :(
Egy sima nogyogyaszati vizsgalatnak nem szabad fajnia szerintem. Sajnalom, hogy ennyire rossz volt!
Kerie
2018-05-16 19:33:54
Sziasztok Lányok!
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves bíztató szavakat, igazán jól esik.
Nem vagyok magam alatt, csak kicsit elvesztettem a lelkesedésemet :/ de majd visszajön :)
Fura a görbém, igaz a 36,2-ők nem mért adatok, úgyhogy sztem sikerült megtévesztenem a rendszert, nem hinném hogy volt már ovum. Holnap reggel megyek ultrahangra, meglátjuk hogy állunk.
gyémánt7
2018-05-16 19:23:20
Encsy friss élményem van erről
Mert 2-hónapja szobatiszta teljesen a kisfiam! Már éjszakára se kell ! 13.án töltötte a 2-őt ! Én is büszke vagyok rá! Szerintem itt mindenki örül mindenki bármilyen örömének , tehát dehogy baj hogy megosztottad velünk !
Olioli
2018-05-16 18:49:29
Milyen csendesség van itt, az idő nyomaszt mindenkit?
Encsy883
2018-05-16 16:58:57
Igen. Nekem is a dokim ugye a kórházban dolgozik és van magánrendelése is, de ott nincs uh! Így a kórházba hív be amikor ügyeletes! :-) nagyon izgulok már! Számolom vissza a napokat, már csak 4et kell aludni! :-D szerencsére most meg vagyok nyugodva, nem agyalok semmi rossz dolgon, minden úgy lesz ahogy lennie kell! :-) A napok pedig gyorsan telnek a kislányommal, pár hete kezdett el bilizni, már ott tartunk, hogy alváskor kell már csak pelus, meg ha megyünk valahova, de akkor is vissza tartja és szól ha pisilni kell. :-) itthon csak bugyi van már! :-) olyan büszke vagyok rá! :-) Remélem nem baj, hogy ezt leírtam!
Erikasz: hogy vagy ma? :-)
Olioli
2018-05-16 16:27:04
Köszi, Encsy a választ. Én pozi teszt esetén azonnal fogom hívni az orvost, a korábbi babák elvesztése miatt nagy gondot fog fordítani rám szerintem. A februári vetélésnél még nem ő volt a dokim, de a júniusi babánál már igen és ha nem tudott magánba már idöpontot adni, hívott a kórházba, csak legyek kontrollálva...
Ezt a hozzáállást remélem most is!! Már ha lesz pozi tesztem! :-)
Erikasz te hogy vagy ma?
gyémánt7
2018-05-16 16:20:20
Encsy mázli hogy a te orvosod ilyen gyorsan tud isopontot adni! Az enyém minimum 3-4 hét! Tehát amint teszteltek egy pozitívat rögtön hívom az asszisztensét!
Encsy883
2018-05-16 15:27:34
Olioli: köszi, jól vagyok! :-) én is pont így éreztem magam nem várt előtti napokban! :-) remélem ez nálad is jót jelent! ;-)
Igen, 0. ultrahangnak szokták errefele hívni lényegében a terhességmegállapítást! :-) szerintem még korai lenne a szívhang, annó 5-6 hetesnek saccolta dokinőm a Picurt, arra emlékszem hogy mondta szívhang még korai, de most visszanéztem a papíromat és az van rajta, hogy élő embrió látható. Nem tudom akkor miből állapította meg?! :-) valószínűleg vissza fog hívni 1-1.5 héttel később a szívhang miatt.
Olioli
2018-05-16 15:12:08
Encsy hogy vagy? még csak tőled hallottam először a nulladik ultrahang fogalmát. Most utánanéztem. Szted neked már várható szívhang vasárnap, vagy az még korai lenne? Vagy csak a beágyazódás helyét nézik ilyenkor?
Olioli
2018-05-16 14:56:05
Anitacool köszi a megnyugtatást, már nagyon kíváncsi vagyok.
Olyan fáradt vagyok, aludnék bármikor....koncentrálni is csak nehezen tudok.
Néztem a görbéd, nagyon szépen mutatja az ovudat! :-) :-)
Többiek hogy vagytok?
Egy sima nogyogyaszati vizsgalatnak nem szabad fajnia szerintem. Sajnalom, hogy ennyire rossz volt!