Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-05-17 14:40:39

Chill a bloggal kapcsolatban: most új vizeken evezek :-) Azért nincsenek hírek ;-)
Anitacool
2018-05-17 14:30:38

Chill de jó, hogy itt vagy, már többször hiányoltalak, örülök, hogy írtál! :-))) Annyira éreztem, hogy most kismama lettél! Juhuuu! Boldog babavárást kívánok! Problémamentes várandósságot neked! :-))))

Lioooon megy a drukk, a történelem megismétli most önmagát, használjátok ki ezeket a napokat! Biztos, ami biztos ;-)

Olioli, fbara, gyémánt hamarosan ti is pozit teszteltek. Jövő héten remélem én is csatlakozom :-) Annyi rossz történt velem mostanság (bocsánat ha nem részletezem, de beszélni is fáj róla, illetve a dolgokról), nagyon szeretném, ha a sort egy csodálatos hír törné meg..
Lion86
2018-05-17 13:19:20

Nekem meg váratlanul jóval erősebb lett az ovuteszt, igaz csak kéket tudtam rendelni, de látszik a különbség. Délután veszek rossmannost is. Hát meglepő lesz, ha tényleg most lesz ovum, a kisebbik fiam is egy ilyen magamhoz képest rövid ciklusban fogant, bizakodok :)
Lion86
2018-05-17 13:16:06

Chill, ez szuper hír, kívánom, hogy minden rendben legyen Veletek! Reméltem, hogy nem lesz szükség a műtétre, nagyon tudta ez a baba, hogy mikor kell jönni :)

gyémánt7
2018-05-17 12:17:20

Chill gratulálok suttogva a pozitív tesztedhez! Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen! Én holnap leszek a 12.dpon bárcsak tesztelhetnék pozitívat! Bár valószínű 1-2 napot várok vele...ha tudok :-)
Chill
2018-05-17 11:46:10

Sziasztok Csajok!
Nagyon régen nem írtam, azért próbáltam olvasgatni, nyomon követni az eseményeket, sajnálom nagyon a szomorú történteket és örülök az új kismamánknak :)

Koszonom Anita hogy kerestél, jól esett. Nagyon szorítok mindenkinek aki a napokban van a finish-ben, Barbi bevallom neked szorítok a legjobban, már régóta varod és olyan pozitív vagy. Természetesen drukkolok mindenkinek. Nem is tudok mindenkit felsorolni. Ne haragudjatok!
Anitacool téged pedig irigyellek mert olyan higgadtan állsz hozza, szorítok nagyon. És lassan esküvő :) biztos csodaszép lesz! (A blogodat meg mindig várom!)
Erika ölelést küldök neked is, irigylésre méltó hogy mennyire kedves és pozitív vagy, meglásd ez hozza meg a sikert! Amíg van mensi van esély!

Röviden velem: nem mérek az utolsó vizsgálat óta (nem tudom emlékeztek e, a megelőző császármetszésem hege miatt azt mondta az orvosom nehezebben fog menni a teherbeeses vagy lehet hogy nem is fog sikerülni, ebben az esetben meg kell műteni és utána nem is probalkozhatunk fel évig) most telt le az 1 év próbálkozás mára van időpontom az orvoshoz meddőségi kivizsgálásra, és képzeljetek pozitívat teszteltem. El sem hiszem. 12dpo nagyon halvány de ott van. Meg nem élem bele magam (esélytelen :) de próbálom). Remelem megmarad a picuri! :)
fbara90
2018-05-17 11:00:55

Szorítok, hogy jól menjen! :) :) Ügyes leszel! :))
Olioli
2018-05-17 10:49:50

Egy előadást kell tartanom délután, jó lenne nem elájulni! :-)
És azt se bánnám, ha forogna az agyam, és nem ásítoznék:-)
fbara90
2018-05-17 10:40:36

Én szomjas nem vagyok,de állandóan pisilek:D
Mi lesz ma a munkahelyeden hogy ennyire izgulsz?:)
Olioli
2018-05-17 10:30:00

Fbara tegnap annyira fáztam én is, hogy be akartam kapcsolni a fűtést, de a férjem lebeszélt!
Remélem nem mensi előjelek ezek egyikünknél sem!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!