Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Olioli
2018-05-17 19:24:58

Megértelek Gyémánt!!! Én képes vagyok minden hónapban terhestüneteket produkálni, úgyhogy nincs mit adni az érzéseimre.
Most estére zübörög a hasam lent, pont mint mesi elött. Méhszájat is vozsgáltam. Nem értek hozzá, de elértem sajnos, sztem készül megjönni...
Totál kikészítem magam ezekben a napokban :-[
Pedig elhatároztam, hogy lazán fogom fel...hát eddig ment!
gyémánt7
2018-05-17 19:13:38

Olioli az egész hónapot tok nyugodtan kezeltem, kicsit tudatosan is! De itt az utolsó napon egyszerűen képtelen vagyok nem ezen agyalni!félek hogy pont ezzel rontom el, de nem tudok ellene tenni! Lehet hogy reggel ha persze nem jön meg, akkor tesztelek. Ma tüsszögtem sokat, és annyira beszúrt mindig a jobb petefészkemnél. Nem tudtam hova tenni! Eddig sose volt ilyen ! Veletek? Örülök hogy jól sikerült az előadásod!
Olioli
2018-05-17 18:53:34

Köszi lányok, igen minden rendben volt az előadással! A vége interaktív beszélgetőssé vált! Ettől olyan kötetlen lett! :-) :-)
Mi még tanulunk a gyerekekkel holnapra, és izgulok én is Fbara!!! :-(
Gyémánt , hogy állsz izgulás terén? Remélem sok kismami lesz! :-) :-)
Anitacool
2018-05-17 18:30:54

Erikasz ez tesz téged különlegessé, a kitartásod és optimizmusod. Maradj mindig ilyen! :-) Én május 4-i vagyok ;-) Utólag is Isten éltesse a leányod!

Olioli köszi a szurkolást! :-) Tündér vagy! Jó pihenést neked, nehéz napod volt. Biztos nagyon ügyes voltál! :-)

Fbara köszönöm a jó kívánságokat! Jól esett olvasni a soraidat! Szerintem egy már egy év, akkor is, ha 8 pé. Jöjjöj hát a babátok! Én is 28évesen szültem a fiam! Azt hiszem tökéletes kor! :-) Gratulálok a falakhoz, a tető is szép, látványos munka lesz! Építőmérnök vagyok ;-)
fbara90
2018-05-17 17:46:30

Képzeljétek, halad a mi építkezésünk is, már állnak a fő és válaszfalak is! :D Ezután a tető következik! :D
fbara90
2018-05-17 17:44:38

Chill nagyon nagyon örülök a jó hírnek, remélem minden rendben lesz a picurral, és veletek marad! :) Hálásan köszönöm, hogy szorítasz nekünk, nem is tudod milyen jól esik! :) nem tudom elmondani mennyire izgulok, annyira egybevág minden , de úgy félek, hogy a végén megint megjön... holnap 18-a.. nagyon félek, meg a hétvégétől, hogy megjön vagy nem jön... egyre jobban parában vagyok.. nekem is juniusban telik le az egy év, bár ez a 8. ciklus azóta.. ha azt vesszük, igazából még 4 ciklus lenne szerintem, mire azt modanám ,hogy letelt, mert akkor lesz meg a 12 peteérés... bizsereg a gyomrom az izgalomtól, már kész görcs vagyok.. :D mi volt gyanús, hogy már a 12. dpo-n teszteltél? voltak tüneteid? :)

Lion legyetek készenlétben, hétha tényleg az ovud jön! :) Szoritok nagyon, Te is annyi rosszat éltél már meg, remélem most boldog kismami leszel újra!! :) :)

Anitacool ha mégis ki szeretnéd önteni a lelked, tudod hogy ránk számíthatsz! itt vagyunk egymásnak! :) remélem véget ér a negatív hullám, kezdve a csodaszép esküvőtökkel, folytatva egy új kis csöpp élettel a pocakodban! :) :)

Erikasz, köszönöm hogy te is szorítasz értem, én is drukkolok Nektek! :) Milyen szép kerek éven született a lányod! :))) én imádom a tavaszt, én márciusi vagyok :) eldöntöttem, hogx 28 évesen anya akarok lenni! nem szeretnék, akarok! :D Remélem sikerül megvalósítani a vágyam :-/

Oli jól sikerült az előadásod? gondoltam rád! :) én hazaestem és bealudtam egy órára, úgy hogy fel se tűnt, csak "úgymaradtam" :D
elkezdet bökkölődni a cicim 1-2 éles szurkával.. meg néha a hasam is érzem.. csak félek, hogy ne a piros betűs napok jöjjenek...
erikasz
2018-05-17 17:35:35

Kira :Jó nagy munkában vagytok elhiszem hogy elfáradsz !
Tudom mi az ,rajtam meg három gyermek volt 2000 juniusában épitkeztünk a kislányom 2 hónapos volt ! :D
Tőlem tán senki nem fáradt el jobban, főztem sütöttem !
Mértél azért felteszed a görbéd ?

Olioli
2018-05-17 17:14:46

Sziasztok lányok. Chill szívből gratulálok!
Anitacool akkor külön szurkolok Neked! :-) :-)
Köszi mindenkinek a bátorítást!!
Én túléltem a naopot, nagyon elfáradtam, alig élek. Már fekszem...és néha érdekes érzések vannak a hasamban!
Lion86
2018-05-17 16:26:39

Köszi Anitacool :)
Erikasz, még nem pozitív, egyelőre még nem örülök, mert múltkor is erősebb volt már és volt leesés is, aztán megint halvány és két hét múlva volt ovu. Nekem mindig a vérzés után megy le rendesen.
erikasz
2018-05-17 16:12:01

Lion :Mondtam figyelj a zuhanásra!:D
Már pozitiv az ovu teszt ,de örülök !:D

Anitacool nagyon szép a görbéd ! :D
Drukkolok neked a pozitiv teszthez
Tudom hogy te ismersz köszönöm !:)
Soha nem adom fel !:)
Most kicsit mintha ovus fájdalmam lenne, szurkál a petefészkem a mellem is fáj,a hónamalján és szélen is egyre jobban!

Fbara : Terhességi tünet a tiéd hangulat ingadozás hormonok miatt !:D
Drukkolok neked a pozitiv teszthez ,a teák után már aktuális !:D
Infuziót kapott a munkatársam keringési zavar és hipertónia ,már jobban van hála Istennek !
Nem is csoda mivel az időjárás borzasztóan megviseli az embert !
Most is eláztam !:D
Nálam ez mindennapos ugy látom !:D

Margaréta :Semmi baj nem lesz ,nem minden ciklusban egyforma a hő !:D
De kiváncsi vagyok mit mond az orvos irj ?

Olioli: Hát még én..... milyen kiváncsi vagyok a görbémre !
Köszönöm neked ,hogy te is nyomon követel engem ,nem csak a régiek aranyos vagy ! Drukkolok neked a pozitiv teszthez !:D

Chill :Huuu.... micsoda hirek ....de boldog vagyok hogy sikerült ! :D
Had gratuláljak halkan !:D
A jó Isten tartja meg !!!:D
Majd irjál, hogy mi történik veled jó !

Gyémánt :Alig várom a teszt eredményét !:D
Drukkolok neked is nagyon !:D

Most nézem ilyen sokan fogtok tesztelni ........de szuper sok kismamát kívánok ebben a hónapban a legszebb Május, akkor született a lányom, 2000 Május 1 én !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!