Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok el sem hiszitek!!!!!!!!! Tisztán látható pozitívat teszteltem !!!! Jövök kicsit később ! Pedig komolyan még hajnalban is azt hittem hogy megjön úgy fajt a hasam! Remélem velünk marad és nem lesz gubanc! Mindenkinek ilyen egyértelmű tesztet kívánok !!!!!
fbara90
2018-05-18 05:22:56
Sziasztoook! :)
Olioli
2018-05-17 21:30:28
Kerie nagyon bíztató az uh.eredményed! Istenem, annyira drukkolok Nektek! És igen, semmi megerőltető fizikai munka, kérlek vigyázz magadra nagyon!
Annyira megnyugtat, ahogy olvasom a soraitokat és látom, ti is sokszor hasonloan, vagy ugyanúgy gondolkodtok, mint én.
Szép álmokat!
Kerie
2018-05-17 20:55:26
Sziasztok!
Hű, látom sokaknak izgalmasak ezek a napok, van sok ígéretes görbe is :)
Drukkolok mindenkinek nagyon, pár nap és jönnek a pozitív tesztek ;)
A mai ultrahangon bal oldalon !25x25mm-es! jobb oldalon 18x18mm-es tüszőt mértek és 9,3mm endometriumot. Még nem volt ilyen nagy tüszőm, mióta mérjük :) így aztán holnap és holnapután inszem. Ígéretes, kicsit fel is villanyozódtam. Szóval nem volt korai ovu, valami mérési bibi lesz inkább. Meglátjuk mikor emelkedik a hőm és kiveszem a hibás értékeket.
Most jobban fogok vigyázni magamra a beágyazódás körüli napokban. Legutóbb burgonyát vetettünk és bár csak ballagtam a gép mögött, sokszor nyilallt a hasam. Dühös vagyok magamra, amiért nem vettem komolyan, dehát nem tudtam volna magára hagyni a páromat vele :/ most nem így lesz, el vagyok tiltva minden munkától :D
Olioli
2018-05-17 20:03:10
Gyémánt ezen nem érdemes agyalni, de sokszor én is ezt teszem, és azt kérdezem ők miért érdemlik meg jobban..... ilyenkor azután megállapitom, hogy MINDENNEK RENDELT IDEJE VAN! Az ő életükbe akkor, a miénkbe máskor van ott az ideje!
Mindenesetre írj reggel a tesztröl, Bár sztem a hő sokat elárul majd! Csak pont a stresszel el ne rontsuk/:
gyémánt7
2018-05-17 19:56:27
Félre ne értsetek nagyon örültem-örülök a boldogsaguknak, de mégis eszembe jutott hogy nekünk miért nem megy egyről a kettőre?
gyémánt7
2018-05-17 19:50:41
sajnos ez ösztönből jön ez az aggódás idegeskedés a végén! Nem tudok ellene tenni !unokatesomek elhatározták hogy babát szeretnének es abban a hónapban össze is jött görbe nélkül ! Bocsi de olyan irigy voltam ...
Olioli
2018-05-17 19:26:24
Nekem már múlt hónapban is szúrt a petefészkem, most attol is többet. De lehet csak többet figyelek rá...áááááá nem kéne begolyózni :-)