Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Olioli
2018-05-19 08:38:57

Sziasztok! Lányok pozitív! :-) :-) :-) :-) kicsit halányabb, de egyértemű!
Úgy izgulok most, hogy maradjon velünk!!! A hőm olyan magas, hogy me,gijedtem. Remélem ez még normális! :-)
Köszi, higy ennyien izgultok értünk! :-) :-)
Amandeen
2018-05-19 08:15:43

Erikasz, nem jött még rendbe, sajnos. Urológus mindent rendben talált, azt mondta folytatni kell az antibiotikumot, aztán ellenőrzés. Valószínűleg felfázás.
Encsy883
2018-05-19 07:51:09

Sziasztok! :-) jajj lányok én úgy izgulok értetek!!! :-D
fbara csak holnap tesztelsz?
Olioli: te mikor tesztelsz? :-)
Biztos vagyok benne, hogy pozik lesznek!!! :-)
gyémánt7
2018-05-19 07:48:15

Olioli Fbara tuti pozik lesznek a tesztek! Reszketek, és ma már hányással keltem ! Azóta is hányingerem van!
Olioli köszönöm kérdésed nagyon jól telt bár az én fáradékonyságomnak is betette a kiskaput hogy hajnal 1 ig vendégeink voltak! Most reggel 8 ra jonnek menyasszonyi ruhàt probalni, de alig tudtam kibújni az ágyból ! Én sosem aludtam délután a gyerekekkel de tegnap Elaludtam( nem szándékosan ) :-D
Ki mikor fog tesztelni? Fbara te holnap ugye? Többiek ?
Anitacool
2018-05-19 07:24:25

Kerie szerintem ez a nyugalom jót tett az inszemnek. Drukkolok, hogy igazam legyen :-)

Olioli, Fbara ha a tüneteiteket hcg okozza, akkor elvileg már kimutatná a teszt is! Jujj hajrá csajok! Várom nagyon már, hogy posztoljatok, hogy mindkettőtöknek pozitív lett! :-)

Lion jó volt olvasni a majálisos élményeket :-) Neked akkor most erősödik, csak lassan, vagy pedig gyengül az lh teszted?

Margaréta örülj neki, hogy nincs gond ;-) Így csak türelem kell, és beérik a gyümölcs!

Én ma így állok. Anita34 kérdezted, van-e megérzésem. Még ha be is ágyazódott, csak mostanság fejezte be, úgyhogy tüneteim nemigen lehetnek még, de nagyon bízom benne. Viszont ha most nem, jó eséllyel a nászúton lesz peteérésem legközelebb. Az se rossz ;-) Örülök, hogy ti jól vagytok!:-) Szeretnék már a kismamaklubba csatlakozni. Gratulálok a 3kg plusszhoz! Én is ennyit szedtem fel, mióta babás vagy :-D Csak én izomból :-D Na majd ha már sportolhatsz, együtt építjük fel ;-)
erikasz
2018-05-19 06:34:17

Amandeen :Mi újság veletek ,férjed rendbe jött már ?
erikasz
2018-05-19 06:31:24

Remélem .rendbe jön a ciklusom .....szépen emelkedem ,de nem 7 percig mértem csak 4 percig mert nagyon kellett pisilnem! :D
Igy is 36.3 lett a hő ,csak most kicsit idegesit lehet 36.5 mértem volna 4 csipogásig csak 2 csipogásig mértem !:(

Fbara : Alig várom teszteljetek és pozitivat ,mert ezek a tünetek arra utalnak és Olioli -nak is !!

Anitacool :Te mikor fogsz tesztelni ?

Itt a görbém :)
fbara90
2018-05-18 20:11:40

Próbálok én is az lenni... :) igazából végig az voltam, de valahogy itt a finishben mindig elhagy a fene nagy önbizalmam :D
Olioli
2018-05-18 20:10:03

Encsy én is 2 paplan alatt fekszem :-)
Fbara jók leszünk itt együtt, ne izgulj, nem lesz pofáraesés! :-) én nagyon bizakodó vagyok!
fbara90
2018-05-18 20:09:55

Anita34 már napok óta tervezgetjük a konyhát, de valamit még mindig módosítunk rajta :D de lehet, hogy ma megalkottuk a tökéletest :D az építkezés már elindult, jövő hónapban már a tetőt rakják :)

Anita012 sajnálom, hogy rossz hírket kaptatok. :( De lásd Amandeenék példáját, az ő párja is szedte a vitaminokat, és nagyon szép eredményeket produkált a kúra után! :) Nálatok sincs még veszve semmi! :) Tudom most nehéz mindkettőtöknek, egy férfi büszkeségét és önbecsülését ez nagyon lerombolhatja, de éreztesd vele, hogy ő ettől még semmivel sem kevesebb.. szeretgesd sokat, biztosítsd a támogatásodról! :) Tudod.. Jóban,rosszban!! :) Ezen is túl lesztek! :)

Kerie! Örülök, hogy túl vagy rajta :) Remélem ez a nagy belső nyugalom a legjobbakat jelenti!!! :) most pihenj sokat, vigyázz magadra! :) Szorítok, hogy sikeres legyen az akció! :)))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!