Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csak ez a tehetetlenség,hogy hiába próbálkozunk,most kicsi az esélye sajna :(
Az a leganygobb bajom,hogy nagyon türelmetlen vagyok,kitudja hány sikertelen ciklus lesz még :'(
Anita34
2018-05-18 15:17:50
Anita012, nagyon sajnálom az eredményeket! :( De nem szabad feladnotok, pláne meg egyből a legrosszabbra gondolni. Ismerősöméknél is volt ilyesmi probléma már lombikra akarták küldeni amikor összejött természetes úton a baba. A férje vitaminokat szedett pár hónapig aztán spontán jött a meglepetés bébi. Minden rendben lesz nálatok is! Elkezdi szedni Párod a vitaminokat ami meglátjátok, használni fog. És a legfontosabb, hogy ne hibáztassátok egymást, és próbálj meg optimista lenni, hogy érezze, mellette vagy! Most ezzel tehetsz a legtöbbet. Elhiszem, hogy nem tudtatok a helyzettel mit kezdeni, de ezt a harcot most közösen kell megvívnotok, és hidd el meglesz az eredménye, csak higgyétek, hogy sikerülni fog!!!!! Kitartást kívánok!!!!!
Anita012
2018-05-18 15:05:44
Sziasztok !
Gartulálok a pozis tesztekhez :)
Natus nagyon cuki a baba :) már jól kivehető !
Anita34: Igen volt,de sajnos nem jók az eredmények :( a 20 millióbol van neki 7...nagyon gáz :( 11% a mozgó..nem értem mi történhetett..a ph értékek meg térfogatok tökéletesek,de sajnos a lényeg nem :'( Tegnap jól össze is vesztünk,annyira nem tudtunk mit kezdeni a helyzettel..jövőhéten pénteken megy uhra és hormonpanelra..jövőhéttől szedni kezd valami vitamint amit megrendelt és ajánlottak pont erre a termékenységnövelésre találtak ki :)
De annyi jó van a dologban,hogy igy az elején kiderült,nem kell éveket várni :)
Csak nagyon tanácstalam vagyok..annyi gondolat van a fejemben,mi lesz ha örökbekell fogadni,mi lesz ha lombik lesz stb..24 évesen tiszta szégyen hogy ilyenek mennek át a fejemen :(
Utánanéztünk a neten,és a herevisszértágulat jelenti a legtöbb férfinál a bajt,de az fájdalommal jár,és a páromnak semmi fájdalma nincs,jövőhéten az uhből remélem kiderül :)
erikasz
2018-05-18 14:22:43
Gyémánt :Ez igaz ,és benne van a babakocsi, de jóóóó !!:D
Most vigyázz magadra nagyon, ne emelgess ,meleg fürdőt kerüld és a lényeg boldog légy mindig ne idegeskedj !!!!:D
Natus : De ,aranyos baba már minden kivehető látható !:D
Örülök hogy minden rendben van !
Hogy kérdezhetsz ilyet, hogy ha nem baj, jelentkezhetsz !
Ide bár mikor jelentkezel mi nagyon örülni fogunk neked !:D
Kira : De nagy változás van a görbédben gyönyörű, nyugodt !!!!:D
Nagyon szép a görbéd , használ a barátcserje és a fűrészpálma !:)
Anita34 : Nagyon örülök ,hogy jelentkeztél és minden rendben !!:)
Szerintem ez a fiatal nő ......olyan fiammal egykorú lehetett ,most végezhetett és ide tették .. ..jó.... neki is tanulnia kell, de az ahogy vizsgált elképesztő volt ! :(
Gondolkodom a dokin.....ez tény !!
Most az ultrahang után, vissza kell mennem és majd meglátom milyen doki lesz ! (május 31 én )
Mert itt mindig más van !
Ez nem fizetős !
De ha nem látom jónak azt sem ,akkor feltétlen elmegyek maszekhoz !
Megígérem neked !!:)
Kira84
2018-05-18 13:34:12
Üdv mindenkinek.
Nagy örömmel olvastam a + teszteket, gratulálok a kismamáknak..
Egyenlőre nálam nem sok változás van..
Anita34
2018-05-18 13:30:01
Sziasztok!
Gyémánt és Chill szívből gratulálok a pozitív teszthez! Jó egészséget és boldog babavárást kívánok Nektek!!!!
Gyémánt, a menzi szerű fájdalom normális, én is éreztem mikor pozit teszteltem és még utána is elég sokáig.
Chill, Femibiont szedek. Megvagyok vele elégedve. (nőgyógyászom most is ezt ajánlotta)
Fbara, köszi a tippet, a pocaktámaszt még nem próbáltam amúgy. Remélem nem lesz szükség rá, mert nem fog annyira fájni a derekam. Igazság szerint óvatos vagyok, és ha érzem a fájdalmat akkor visszaveszek és pihenek kicsit.
Örülök, hogy haladtok a házatok papírmunkáival. Juhúúú, nemsokára itt lesz már a Június és akkor bele is vághattok az építkezésbe. A konyhabútor terveztetés tényleg izgi. Van már elképzelésetek?
Nagyon szép a görbéd, drukkolok, hogy ott legyen majd a dupla csík!
Olioli, drukkolok Neked is, hogy pozit tesztelj! Majd jelentkezz és pihenj ha tudsz. Az álmosság nálam is jelentkezett, úgyhogy csak pozitívan!!! Gratulálok a sikeres előadáshoz!
Christi, sajnálom, hogy az előző munkahelyed nem jött be, na de hátha a mostani. Drukkolok, hogy összejöjjön! Gratulálok a házatokhoz, és remélem találtok kanapét is! Az esküvő is hamarosan itt lesz.......úgy elfog telni az idő....Szívből kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön a kisbaba is! A költözés és az esküvő gondolata most kicsit lefoglal, és talán ez kell csak, hogy sikerüljön.
Natus, örülök, hogy minden rendben veletek! A kisbabátok meg csodaszép! Én is mindig azon vagyok, hogy hozok fotót, de végül elfelejtem, vagy sokszor örülök, hogy ideérek. Szuper, hogy jó élménnyel távoztál a nőgyógyásztól. Persze, hogy jelentkezz később is, várni fogja szerintem mindenki. Vigyázzatok magatokra!
Margaréta, szép a görbéd és nagyon jó, hogy minden rendben! "Tegnap az endodokinál minden rendben volt, még gyógyszert se kell szednem, csak sűrűn kell nézetni a TSH-t, nehogy emelkedni kezdjen. Egyrészt örülök ennek nagyon, másrészt meg nem, mert így erre sem tudjuk fogni a sikertelenségünket. " Anno ugyanígy gondoltam én is, és mondtam is ezt a férjemnek. Ő meg azt mondta erre és igaza volt, hogy örüljek, hogy kutya bajom így csak idő kell és türelem és jönni fog a babánk. Na ugyanezt tudom most mondani én is Nektek. Tudom, hogy sovány vigasz, de nem szabad feladni!!!!!
Encsy, hogy vagytok? Vannak tüneteid? Nagyon ügyes a kislányod, gratulálok! Az én kislányom is leszokott már a pelusról (2 éves kora után nemsokkal), bizony hogy nagy büszkeség az ilyesmi. Vasárnap pedig ultrahang.....gondolom már alig bírjátok kivárni.
Anitacool, gyönyörű a görbéd! Nagyon drukkolok! Nincs megérzésed?
Erikasz, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz élményed volt a nőgyógyásznál. És jól mondják a csajok, valóban nem lett volna szabad fájnia a vizsgálatnak. A nő nőgyógyászokat én is durvábbaknak hallom. Esetleg nem gondoltál arra, hogy elmész egy férfi orvoshoz és ha már megvizsgál elmondasz neki mindent? Mármint, hogy babát szeretnétek. Biztosan elküldene egy hormonpanelre is. Csak úgy megnyugtatásképpen. Az is igaz, hogy amíg van menzi addig nem szabad feladni!!! Sikerülni fog Nektek is Erikasz, csak légy pozitív és higgy, ahogy eddig!
Lion, ma csináltál Lh tesztet? Férjed már akkor nincs is otthon? Hátha addig mégis sikerül valahogy együtt lennetek. Drukkolok! Tudtál egyébként a kék helyett venni másik ovu tesztet?
Kerie, örülök, hogy szép nagy tüszőket láttak és vastag nyálkahártyát. Szívből kívánom, hogy sikeres legyen az inszem. Már lehet ott is vagy! Szorítok Értetek, és ne add fel!!!
Amandeen, hogy vagytok? Voltatok Pároddal az urológusnál? Kell még az antibiotikum kúra? Az jó, ha utána érdeklődsz a dolgoknak a meddőségiben, hátha van egy hamarabb járható út is. Nem szabad feladni, hinned kell és hamarosan Nektek is lesz kisbabátok!
Kira, hogy vagy? Folynak még a munkálatok? Hogy álltok a tetőcserével? Elhiszem, hogy nap végére teljesen elfáradsz....egész nap főzöl és még kint is segítesz. Vigyázz magadra és pihenj kicsit ha van rá lehetőséged.
Anita012, Párod volt vizsgálaton? Hogy viselte? Minden rendben?
Mi jól vagyunk, voltam a védőnőnél és híztam 3 kg-ot!, annyira örülök neki. Most 53.5 kg vagyok, bárcsak ennyi maradnék szülés után is. (50 szoktam lenni)
fbara90
2018-05-18 11:51:48
Azt nem is mondtam nektek, hogy tegnap munkából hazaértem 4kor, és lefeküdtem "csak 5 percre" melynek az eredménye az lett, hogy 5kor keltem fel :D :D nekem most ilyen áramütésszerű belenyillalások vannak a melleimben, rettentő kellemetlen :D meg a változatosság kedvéért jobb oldalom szurkálódik az alhasam :D jajj csak ne jöjjön meg!!! pisilni meg 3x annyit járok, és rengeteget.. nem is ittam ennyit :D
Chill nagyon örülök, hogy erősödik, szuper! :D én Gravidát szedek :) +D-vitamint :)
Margaréta örülök, hogy az egészségeddel minden rendben van! Ez a legjobb hír, amit kaphattál :) Ennek örülj inkább :) Biztos sikerülni fog Nektek is! :) Párodat is kivizsgálták már? ne haragudj nem emlékszem.
Gyémánt köszönöm a választ :)
Natus csodaszépen kivehető a képen a kisbabátok :) milyen szépen fejlődik! :) örülök, hogy jelentkeztél, gyere persze, mesélj mindig, hogy álltok! :) Szívesen olvassuk mindannyian! :)
Christi örülök, hogy jól vagy! :) A sok intéznivalót teljesen átérzem, nekünk már csak a földhivatali ranghelycsere van hátra a mukáltató és a bank között,mert kaptam munkáltatói kölcsönt, és akkor elvileg juniusban már megkapjuk az első banki részletet az építkezéshez :) mi a héten épp konyhabútort megyünk terveztetni :D Olyan izgis :D
Olioli
2018-05-18 11:20:48
Ma elég elfoglalt vagyok, de köszi lányok és is nagyon reménykedek, főleg a gyengélkedések és az álmosság miatt. Néha 13 nap volt a dpo-m, emiatt várok!
Fbara nagyon szép a görbéd, és Anitacool neked is bíztato.
Lion még ne csüggedj el, néha magától is jól alakulnak a dolgok....lehet pont annyival kédöbb lesz ovud, amennyi idöt távol lesz a férjed! Reménykedjünk!!
Christi annyira ügyes vagy, hogy ilyen hamar " felálltál", és ilyen pozitiv vagy! Szurkolok nagyon!
Ha lesz időm jövök!
Christi
2018-05-18 10:54:01
Fbara koszonom az erdeklodest. Proballak olvasni benneteket, van, hogy sikerul. Az uj munkahely szornyu, tegnap mar voltam egy masik allasinterjun, bizom benne, hogy megfelelunk egymasnak :) ma delutan kiderul.
A hitelt lezongoraztuk ket het alatt, megkaptuk, most meg van vele intezkedni valo, kozjegyzo, biztosito, fokdhivatal, utana mar a folyositast varjuk es koltozunk. Rohangalunk kanape, agy utan, ezek rendelosek, lehet a foldon alszunk az elejen :)))
Ugy terveztuk, hogy a hitel utan a kovetkezo az eskuvo lesz, neki kell allnunk szervezkedni. Nem tudom mennyire talalunk megfelelo helyet szeptemberre, ahol megfizetheto aron tudjuk megoldani az egeszet. Rajta vagyunk azon is.
Az elso menzesz meg nem jott meg, de meg idoben vagyunk. A kovetkezonel ismet probalunk szerelembe esni, egyszer csak sikerul! :)))
Tudomasul kellett vennunk, hogy a korom miatt az en petesejtjeim mar nem tokeltesek, nekunk ez ugy latszik picit tovabb fog tartani de nem adjuk fel!
Orulok akinek pozitiv lett a tesztje es nagyon szurkolok mindenkinek aki most fog tesztelni!!!
Natus
2018-05-18 10:40:24
Sziasztok! :-)
Gratulálok az újdonsült kismamáknak és jó egészséget kívánok!
Remélem hamarosan mindenki pozitívat fog tesztelni, hisz a tavasz meghozza az újdonságot.
Mi a héten voltunk a fogadott szülész-nőgyógyászomnál először, akivel eddig nem találkoztam. De pozitív élményekkel távoztam a rendelőből.
Csatolok egy képet az uh-ról, hátha érdekel valakit.
Az uh szerint nagyobb a pici mint ahogy az utolsó menzesz szerint kellene lennie. :-) Lehet az apja méreteit fogja örökölni.
Ma lecsapoltak tőlem 11 fiola vért, ami az 1. trimeszteres vérvételhez kell.
3 hét múlva megyünk 13 hetesen a genetikai uh-ra, reméljük minden rendben lesz- 1,5 óra alatt meg lesz a véreredmény is és hátha meg is mutatja magát, hogy milyen nemű lesz.
Ha nem baj, akkor is jelentkezek.
Csak ez a tehetetlenség,hogy hiába próbálkozunk,most kicsi az esélye sajna :(
Az a leganygobb bajom,hogy nagyon türelmetlen vagyok,kitudja hány sikertelen ciklus lesz még :'(