Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
gyémánt7
2018-05-18 08:58:00

fbara ezt a férjem vette még a múlthónapban! 2db volt benne és csak egy maradt ! A dobozát kidobtam de a csomagolásra livsane van írva! (kék kupakos)
Amandeen
2018-05-18 08:25:49

Kerie, szorítok az inszemhez!

Látom vannak itt szép görbék!!! Szurkolok nektek!
Anitacool, Fbara, most ti jöttök!!!!! :-)
Margaréta88
2018-05-18 08:23:08

Sziasztok!
Micsoda hírek!!! Gyémánt, Chill gratulálok nektek, úgy örülök!!! :)
Valóban Encsy meghozta a pozitív teszt sorozatot! :D Fbara, Anitacool nektek is szép a görbétek továbbra is, remélem ezután Ti jöttök a sorban! :) Persze nagyon jó lenne, ha nekünk is összejönne, de valahogy azt érzem, várnunk kell még...
Tegnap az endodokinál minden rendben volt, még gyógyszert se kell szednem, csak sűrűn kell nézetni a TSH-t, nehogy emelkedni kezdjen. Egyrészt örülök ennek nagyon, másrészt meg nem, mert így erre sem tudjuk fogni a sikertelenségünket.
Ma sem mértem magasabbat:
Amandeen
2018-05-18 08:20:03

Sziasztok!!!
Micsoda szép hírek!!!!
Chill, Gyémánt olyan jó olvasni, hogy pozit teszteltetek!!!! Minden rendben lesz, meglátjátok!
Encsy883
2018-05-18 08:13:47

Chill nagyon szuperül időzített ez a babuci! Tudta mikor kell érkezni! ;-)
Én femibiont szedek, dokim ezt ajánlotta kislányomnál is!
Chill
2018-05-18 08:10:42

Juhuu Gyémánt!! A 12 dpo :D
Nagyon örülök nektek!
Nagyon szép a gorbetek, Barbi, Anitacool szépen megnyugodott, gyanús, ha jól emlékszem a terhes gorbed is nagyon hasonló volt, ugye? Mikor teszteltek?

Barbi kérdésedre válaszolva csak azért teszteltem mert időpontom volt a nogyogyaszhoz meddőségi kivizsgálásra. Nem volt semmi igazi tunetem, talán egyetlen dolog, melegem volt pedig inkább fagyos vagyok, de ezt nem tulajdonítottam tüntetnek. Szomorkodtak is egy sort a férjemnek, mert az első terhessegemnel szinte azonnal megnőtt a cicim, pattanasok jelentek meg, erősebb volt a hüvelyvaladekom.
Viszont erősödik a csikocskam :) :)

Ki milyen (terhes)vitamint szed/szedett?
Encsy883
2018-05-18 08:09:49

Fbara: szerintem tarts ki vasárnapig! :-) nagyon nagyon szurkolok neked!!! :-)
fbara90
2018-05-18 08:00:47

Encsy köszi :) az a baj, hogy nem tudom pontosan a nemvárt napját.. a mai lehet a 12. de a 14. dpo is:D úgyhogy ha vasárnapig kitartok, kb vasárnap akarok tesztelni :)
Encsy883
2018-05-18 07:50:10

Fbara: koraiból nekem az Early Predictor nagyon jól bevált! Normálból csakis gabriel! :-) Szokott belőle 2 db os is lenni és az jobb is árban, azt hiszem 1200 körül van. A darabos talán 700 körül! De én azt mondom, hogy ne tesztelj előbb, mint ahogy nem várod! ;-)
Encsy883
2018-05-18 07:46:29

Gyémánt: nekem is volt már nem várt körüli napokban enyhe hányinger és igen a mensi szerű alhasi és derékfájdalmak! Most már ez utóbbi enyhült nekem! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!