Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-05-19 14:27:59

Christi ha nem kapcsol ki, akkor hagyd bent 5 percig legalább ( van aki 10-re esküszik, nálam 5 perc után nem megy feljebb). Ha hamarabb kiapcsol, akkor 5 perccel előbb vedd a szádba, mint hogy bekapcsolod, akkor elég csippanásig.
Kerie
2018-05-19 14:27:30

Christi, nekem 10 percet mondott az orvos. Mikor mondtam neki hogy ez nem csipog mert higanyos, felderült az arca :) mondta vigyázzak rá nagyon :)
Anitacool
2018-05-19 14:25:25

Anita012 a méhpempő nem kavar be a vitaminoknak, nyugodtan mehet párhuzamosan! Én mondjuk nem szedek most épp pempőt, pihi van ebben a ciklusban, de vitamint nem szedek, csak folsavat. A kezdetekben az bőven elég a magzatnak, a vérképem pedig tökéletes, így nem érzem szükségét.

Lion drága! Tudom, mit érzel. Rohadt nehéz nekem is elfogadni, hogy másoknak 2 peteérése van azalatt, míg nekem egy 2havonta van kb 3 napom jól időzíteni. És mikor ez rendzvényhétvégére esett, mikor távol voltam vidéken, hát este végig bőgtem, hogy megint kiesett egy csomó idő. Volt, hogy a párom mondta, utánam jön Debrecenbe, legyünk együtt, aztán sajna hazamegy, mert muszáj neki. De hát azért ezt én sem kérhettem tőle :-) Nehéz...
Christi
2018-05-19 14:21:56

Az aktualis gorbe
Christi
2018-05-19 14:20:20

Egy kerdes a homerozessel kapcsolatban: digitalis homerot hasznalok amit akkor nezek meg csipog. Ez eleg hamar van. Igy akkor nem jol csinalom? Bent kellene meg hagynom?
Christi
2018-05-19 14:18:37

Lion ne sirj. Kerie jo otletet adott, erdemes rajta elgondolkodni...

Kerie pihenj egesz nap, belul meg tortennek a nagy esemenyek! :)

Fbara biztos pozitiv lesz a teszt!
erikasz
2018-05-19 14:17:34

GrőVica34 :Holnap reggel tesztelj ,de még nem korai ,milyen erősségű a teszt ha 10 ml akkor reggel lehet !
Kerie
2018-05-19 14:06:37

GőVica34 lehet persze beágyazódástól is a pecsételés, hány napos szokott lenni a luteálisod?
erikasz
2018-05-19 14:03:23

Olioli:A pecsételést ,hogy emlékszik a szervezet a menszire !
De ha több van mint pecsételés , akkor progi hiány !
Neked van ?
Mert akkor ha sok van ,azonnal nődoki, nehogy vetélés legyen a vége !!
Kerie
2018-05-19 13:59:40

Olioli! Szupeeeer!!! Gratula, megvan az újabb kismama :D Minden rendben lesz, vigyázz magatokra!
Fbara, drukkolok hogy holnap reggel pozitívat tesztelj!
Lion, most én mondom, hogy ne add fel, de ha jobb egy kicsit sírdogálni, add csak ki magadból. Van ismerősöm, aki nem akarta kivárni a segítségkéréssel a javasolt egy évet, simán kamuzta hogy már több mint egy éve próbálkoznak. Mivel bemondásra megy, el kell hinniük. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy így esetleg rövidíthetsz a várakozáson ;)
Remélem mindannyiunknak hamarosan eljön az ideje!
A mai inszem korán megvolt, se a doki, se az andrológia nem szeret szombaton sokáig dolgozni :) délben már jöttem is el. Bár a hő még nem egyértelműen mutatja, a doki szerint bőséges a nyák. Ma viszont fájdogál a hasam, úgyhogy a nap hátralévő részében feküdni fogok.
Őszintén örülök minden kismamának!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!