Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
gyémánt7
2018-05-18 07:43:51

Erikasz az egyik gorbemnel meg régen mondtad hogy a babakocsiforma meghozza a babát! Hát ez majdnem olyan nekem :-)
fbara90
2018-05-18 07:42:24

Jajj gyémánt, remélem nekem nem most kiabáljuk el :D
félek most már nagyon h mi lesz :S gondolkodtam rajta hogy kimegyek ma gyógyszertárba normális hcg tesztért, mert itthon csak az a One stepes 10es gagyi van :) Te milyennel teszteltél? :) :)
gyémánt7
2018-05-18 07:38:23

Köszönöm mindenkinek! Félelmetes ez a mensi szerű fájdalom ! De tudom minden rendben ilyen teszt láttán ! :-) a hányinger most is erősen megvan! Lehet hogy mégis lehet ennyire korán terhességi tünet ?nekem már ma kell hívnom a dokit mert ugye ő annyira teli van hogy 4 hét kb mire időpontot kapok ! Úgy várom hogy ti is teszteljetek pozitívat !!!!!fbara azt hiszem te leszel a következő , és sorban utánunk a többiek ! Encsy de jó hogy elindítottad a sort! A fellegekben járok most ....
fbara90
2018-05-18 07:35:51

Anitacool remélem igazad van :D
fbara90
2018-05-18 07:34:44

Christi pont ma reggel gondoltam rá, hogy vajon Te hogy vagy? :) Működött a telepátia! :D Mi van veletek mostanság? :)
Encsy883
2018-05-18 07:11:28

Sziasztok! :-) ezek ám a csodás hírek! Nem véletlenül mondják, hogy a tavasz meghozza a babákat! :-D

Chill, Gyémánt: Gratulálok a pozitív teszthez! Nagyon örülök nektek! :-) kívánom, hogy minden rendben legyen! :-)

Olioli, fbara: ígéretes a ti görbétek is nagyon! :-) nagyon izgalmas napok jönnek! Szorítok nektek!!! :-)

Lion: reméljük megvárja az ovud,hogy itthon legyen a férjed! ;-)

Anitacool: neked is nagyon szép a görbéd! :-)

Anita012: hogy állsz ma? :-)

Christi
2018-05-18 07:01:08

Kerie minden rendben lesz!
Christi
2018-05-18 07:00:09

Gyemant gratulalok! Nagyon jo hir!!!
Olioli fbara a ti gorbetek is nagyon szep! Irjatok, ha teszteltetek. Szoritkok nektek! :)
Anitacool
2018-05-18 06:56:34

Gyémánt ez igeeen, micsoda napindító bombahír! Szívből kívánok boldog babavárást! Mondtam én, hogy a menzesz előtti tünetek, főleg a mindjárt megjön érzés ugyanolyan, mint a kora terhességi ;-) Örülök! Minden rendben lesz! Egyszerre várjátok akkor az unokatesóddal. Juhuuu!

Lion remélem nem kuka a hónapotok, megvárja az ovu a férjedet! Drukkolok!

Fbara te jössz hamarosan, hajrá ;-)

Ma így állok:
erikasz
2018-05-18 06:41:42

Az én görbém

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!