Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-05-19 13:58:20

GőVica34 :A menszesz előtti barnázás progeszteron hiány, igyál ha lehet Palásfű teát lehet megszűnik ,ártani vele nem lehet !
Olioli
2018-05-19 13:54:34

Itt vagyok, de csak 5 percem van, mert megyünk el itthonrol, eddig főztem.

Amandeen sztem az urologus többet tud majd segíteni,mint a házi orvos! Nyugi, van megoldás!!
Lion kérlek ne csüggedj! A rendszer által tervezett termékeny idöszakra nincs mit adni teljesen esetedben? Úgy drukkolok! Hüvelyváladék nálad mutat vmit?
Fbara, sztem is tesztelj holnap, ha nem lesz mesid! Miket érzel ma? Cicid fáj még?
Anita012 , Anitacool szurkolok nagyon Nektek is, ahogy mindenkinek!!!!
Kira miért vagy ilyen korán lemondó???
Kerie hogy vagy ma?
Erikasz a pecsételést mire véled? Szurkolok Nektek is!
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságot. Én elég izgatott vagyok, hogy erősödjenek a tünetek...most 3 hét 6 nap elvileg. Ez még nagyon korai, de jövöhéten felhiom a dokit, ha erösödik a tesztem. Sztem hétfőn újra tesztelek majd!
Gyémánt, akármilyen rossz is a hányás...azt mondják erösen védi a szervezet ezzel a magzatot minden káros körülménytöl!!! Én sose hánytam még terhesen. A fiukkal sem.
Legyen szép napotok, végre újra süt a nap!!!
erikasz
2018-05-19 13:54:14

Kira: Az az 0,1 tized leesés az még semmi ,hogy lemondj a hónapról !
Meg a ciklus 11 napján jársz csak ,bízz a hónapban és hídj a Barátcserjében a Fűrészpálmában !!
Nagyon szép nyugodt eddig a görbéd ,nincs veszve még semmi !:)
A munkálatok hogy haladnak ?
Minden okés ?
GőVica34
2018-05-19 13:51:54

Sziasztok.
Igaz én most nem terhes görbével jövök vagyis nem tudom..
Már kétszer voltam terhes de sajnos egyik sem maradt meg. Első 2015ben. Második most márciusban.
Kiváncsi lennék a véleményetekre hogy most mi lehet... elvileg ma a 10.napon vagyok. Ma kezdtem picit minimálisan barnázni. Mensi elött sosem szoktam.
Márciusban is nagyon barnáztam ezert is ment el..mert a kedves dokim nem foglalkozott velem. Azota már masik orvoshoz járok.
Most nem tudom mi lehet. Merjek tesztelni ma du. Vagy holnap reggel?
Véleményetekre lennék kiváncsi.
Köszönöm.
fbara90
2018-05-19 13:23:40

Sziasztok! Voltunk csempéket nézegetni. Azt hiszem megtaláltuk az áomcsempét a konyhába és a fürdő-wcbe is. :) viszont 12:10re értünk a gyógyszertárba.. Ami bezárt délben. Ugyhogy maradt holnapra a one stepes teszt ha még aktuális lesz,mivel nem tudtam venni normálisabbat. Egész nap mantrázom magamnak hogy nem jöhet meg... Nem jöhet meg..... NEM jöhet meg....
Kira84
2018-05-19 13:20:53

Sziasztok lányok. hát szerintem ez sem lesz az én hónapom. lh teszt negatív, nem erősödik,a hőm sem az igazi..
erikasz
2018-05-19 13:14:28

Lion :Csak sírd ki magad drága meglátod jobb lesz ...nagyon sajnállak ! :(
Utána Vegyél erőt magadon légy a régi ,te nem puhulhatsz el !
Én is igy szoktam ,erőt kell meríteni de csak sírással megy a lelki vigasz tudom !!!
Lion86
2018-05-19 11:31:50

Csináltam lh tesztet és most meg megint erősebb, de ez sem pozitív. Már teljesen kiakasztanak ezek a tesztek. Tutira akkor lesz ovum, amikor már késő, szerdáig már nem tudunk együtt lenni. Valahogy most már teljesen magam alatt vagyok, hogy eddig is hiába mértem, nem sikerült. Múlt hónapban annyira reménykedtem, de kiderült, hogy az erős hányinger vírus miatt volt. Teljesen elment a kedvem a próbálkozástól :( Most annyira rágörcsöltem, hogy már semmi másra nem tudok gondolni és állandóan rossz kedvem van. A férjem azt mondta, hagyjam abba a mérést, de mivel ritkán tudunk együtt lenni (általában csak hétvégén) így meg nagyon valószínű, hogy sokszor lecsúsznánk az ovuról. Nem tudom mit csináljak, nincs türelmem megint éveket várni. Főleg, hogy néha hónapokig meg sem jön, csodálkozok, hogy most "csak" 50 napos volt a leghosszabb ciklus a szülés óta. Sajnálom, hogy így kifakadtam, de már napok óta a szokásosnál is sz..abb kedvem van és egész délelőtt bőgtem.
Anita012
2018-05-19 11:22:02

igen :) De ha ez a vitamin nem válik be előbb utobb ki kell próbálni azt is :) De nem hinném ,hogy egy ilyen jó hirnevű vitamin ne válna majd be :)

Anitacool: mit gondolsz?
erikasz
2018-05-19 11:07:18

Anitacool :Alig várom a csütörtököt ,gyönyörű a görbéd nyugalmi állapot nagyon biztató !!! Puszi...

Anita 012:Szerintem a mézben rengeteg olyan vitamin van ami kell a terhességhez ,szerintem felesleges akkor !!:D
De kérdezd meg Anitacoolt ő biztosan tudja majd !
Én nem szedek semmit csak a Méhpenpőt akác mézzel leálltam a vitaminnal !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!