Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz ma már voltam pisilni. Max holnap tudok tesztelni ha addig nem jön meg.
Anita012
2018-05-19 09:10:31
Jó reggelt !
Hát köszönöm a biztató szavakat :) De már egyáltalán nem vagyok letört,ahogy telnek a napok,egyre jobb,szerdán kiderül hogy van e valami az ultrahangon,ha nincs akkor megnyugszunk :) Mertz elképzelhető hogy tényleg vitamin hiány okozza,jövőhétre megérkezik a ferulant kapszula :) Azt viszi a dokihoz is hogy mondjon rá valami biztatót :)
Veszve tuti nincs semmi,és a mai napig az van a fejemben hogy milyen jó hogy ilyen hamar kiderült :)
Amandeen: Melyik vitamint szedte a férjed ?:)
erikasz
2018-05-19 09:08:28
Fbara : Mért nem tesztelsz ,mért tántorit el a hő magassága !
Ilyenkor is szokott leni leesés ,aki babás annál is !!!
erikasz
2018-05-19 09:05:25
Olioli: Gratulálooooook !!:D :D:D
Most pihenj sokat !:)
De jóóóóóóó egymás után ,babucik...... még nincs vége !!!!:D
Lion : Stagnálsz... már közeleg !!!:D
Nagyon kiváncsi lettem volna a hőmre reggel, de azt hittem az ágyba pisilek ilyen még nem volt !!:)
De majd holnap kiderül !:)
Tegnap is volt egy kicsi barna a betéten estére ,szurkált a hasam ,de a folyás bőséges vizes ,nem az igazi ,méhnyak Középen és közepesen puha !
fbara90
2018-05-19 09:00:27
Olioli szívből gratulálok, úgy örülök Nektek! :))))
Nekem azt hiszem sanszos h megint nem sikerült. .. :'( egyenlőre még nincs vérzés... De ettől a méréstől teljesen elkenődtem :( még nem teszteltem mert ma akartam tesztet venni. De nem biztos már h szükség lesz rá. ...
Olioli
2018-05-19 08:47:40
Köszönöm szépen! Majd jövök még visszaolvaslak Benneteket, de most mindenki éhes a családban. :-) többek között én is!
Lion86
2018-05-19 08:44:52
Ja arra nem válaszoltam Anitacool, a teszt tegnapelőtt délelőtt erősebb volt, este halványabb, másnap olyan közepes, ma még nem tudom. De a hőm alapján valószínű, hogy mostanában lesz, 36,4 szokott lenni előtte napokig.
Lion86
2018-05-19 08:41:36
Olioli, mondtam, hogy Gyémánt után Ti jöttök :) Jó egészséget és boldog babavárást kívánok! :)
Fbara, nagyon-nagyon szorítok, hogy Neked is pozitív legyen :)
Christi
2018-05-19 08:40:58
Olioli gondoltam rad, gratulalok!!! Nagyon orulok!!! :))) nem lesz semmi gond!
Lion86
2018-05-19 08:38:59
Jó reggelt Lányok!
Erikasz, én is nagyon remélem, hogy rendbe jön, kár, hogy nem tudtál most rendesen mérni, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz holnap.
Anitacool, drukkolok, hogy ne kelljen a nászútig várni, bár az is csodálatos és romantikus lenne, ha akkor sikerülne :)
Gyémánt, remélem nem sokáig kínoznak majd a tünetek és kiélvezheted az áldott állapot szebbik részét :)
Encsy, hogy vagy?
Amandeen, nagyon remélem, hogy most már teljesen rendbejöttök és teljes gőzzel folytathatjátok a projektet. Most mértél? Bocsánat, már kicsit elveszek az információk között.
Olioli, Fbara, Margaréta, Kira? Mi a helyzet Nálatok?