Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-05-18 19:54:30

Még nem vettem. Majd holnap. :)
De megmondom őszintén úgy félek h ebből megint óriási nagy pofáraesés lesz....
Encsy883
2018-05-18 19:51:53

Nahát Olioli, fbara! Kezet foghatunk :-D 3. napja megfagyok, jéghideg az orrom, be kell takaróznom, hogy jobb legyen a helyzet! :-D
Fbara: gyanús nekem ez a fáradékonyság nálad is! :-) vettél valamilyen tesztet?
fbara90
2018-05-18 19:36:52

Oli én épp most keltem fel alvásból. :) de szerintem mindjárt csukódik le újra a szemem :D én is fázok. Be vagyok nyakig takarózva... :D :) dupla paplan alatt most jól érzem magam :D
Olioli
2018-05-18 19:23:31

Ja, és még vmi, rengeteget fázom, mintha lázas lennék, vavogok. Fbara, Te fázol még?
Olioli
2018-05-18 19:18:04

Antita012 nem tudom mi miatt alakul ki a viszér, de sajnos gyakori. Annyit tudok, hogy a hőkülönbség okozza az ártalmat!
DE Neked most arra kell gondolnod, hogy fitalok vagytok, és sikerülnie kell, és fog is. Sztem műtét se kell majd! Meglásd!!!
Amandeen mizujs veletek urologián?
Kerie örülök, a nyugalom a legfontosabb! Pihenj sokat!
Fbara mizujs, miket érzel?
Én aludtam egyet, aztán pizzát sütöttem és jót ettem. A cickóim nagyon érzékenyek, mint szoptatáskor olyasmi. Néha nekem is belenyilal!!!! A hasam, petefészkem néha fáj!
Gyémánt milyen volt a napod az örömhír tudatában?? Olyan szuper!! :-)
Kerie
2018-05-18 18:27:33

Sziasztok, bocsánat, épp csak helyzetjelentek: mai inszem rendben megvolt. Egyedül voltam a kórteremben, még el is aludtam. Olyan nyugalom szállt meg, nem értem... Most vagy az esélytelenek nyugalmával voltam, vagy készül valami :D
Nagyon köszönöm mindenkinek a bíztatást és a kedves szavakat, olyan jók vagytok!
Lion86
2018-05-18 16:43:27

Köszönöm mindenkinek a biztatást :)
Natus, persze, hogy érdekel :) Nagyon édes, már egész kis emerke :) Örülök, hogy rendben vagytok.
Anita012, még jó, hogy most kiderült, valóban csodákra képesek egyes vitaminok, biztos javulni fog hamarosan és remélem műtétre sem lesz szükség.
Anita34, bocsánat, még az előző kérdésedre sem válaszoltam, köszönöm jól van a fiam, majálison voltunk ma és nagyon jól érezte magát, még cukormentes fagyit is evett :)
Ma reggel még sikerült együtt lenni, de kedden jön csak haza. Vettem másik tesztet is, de az is halvány volt este. Reggel már kicsit erősebb volt, de még most sem pozitív. Szerintem pont lecsúszunk róla.
Anita012
2018-05-18 16:11:06

Állítólag a férfi meddőséget könnyebb kezelni
Anita012
2018-05-18 16:09:34

Olioli igen most olvasgattam a munkahelyen,hogy nagyon gyakori sajnos a fiatal férfiaknál(párom 27 éves ) de egy rutin műtét és a utána hamar jön a baba itt irják,de értitek,ha nem ez van hanem más..és nem is hormon akkor mivan ? belepusztulok ha kiderül :'( Inkább nálam lenne a baj,ne nála,mert akkor tényleg esélytelen :'(

De mi okozza ezt a herevisszeret ? Elzáródnak az érfalak ,hogy segitsék termelni a spermát ?
Olioli
2018-05-18 15:55:52

Anita012 képzeld a férjemnek találtak hereviszeret. Sose tudta, mert panaszt nem okozott, így a doki azt mondta, hogy spermavizsgálat után dönti el, kell-e műteni. Hát a spermaeredménya mégis nagyon jo lett. Tény, hogy akkor már szedte a Folandrolt. A doki azt mondta, hogy ilyen eredmény mellett nem kell műteni, szövődmény nem várhato, úgyhogy mi nem foglalkozunk vele.
Viszont ha rossz spermaeredményt lát, műteni kellett volna, azt mondták, hogy rutin műtét, utána viszont mindenkinek pikpakk jön a baba...tehát ha esetleg ez van, ne ijedj meg! Csak türelrmem! :-) közös cél van, közös a harc is! Kitartást!

Nekem érzékeny a hasam, ki kell gombolni a nacit...és mesi sehol! :-) :-) :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!