Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm Lion kedves vagy bár annyira boldog vagyok hogy ez sem zavar!
Anitacool várjuk a csütörtököt !
Fbara nyugi.... a tuneteid annyira terhes tünetek ! Holnap pozi lesz hidd el! Ne törj össze az utolsó napon! En is azert teszteltem ilyen "korán " mert féltem hogy túl stresszelem es ezzel csinálok bajt! A tesztelés elott 2 nappal még nyugodt voltam , utána már ideges stresszes.... Ezért döntöttem úgy hogy mégis teszteltek!
Oliloi GRATULÁLOK !!!!! Ugye megmondtuk!!!!! De szuper ! Problémamentes babavárást kívánok!!!!!!!!
Chill
2018-05-19 10:29:29
Többieknek kitartást!
Barbi ölelés, tarts ki! Sikerülni fog! Tuti!! Nekem is a 12. hónapban, a 8. ciklusban sikerült! Tudom sovány vigasz, vegyél egy doboz fagyit vagy készesztesd magad a kedvenc dolgaiddal. Én mindig azt csináltam! :*
Chill
2018-05-19 10:25:44
Olioli jupiiiiii :D szuper reggel!
Anitacool
2018-05-19 10:20:21
Erikasz csütörtökön fogok, ha aktuális lesz :-) Köszönöm a jó kívánságot! :-) Puszi!
Anita012
2018-05-19 10:20:17
Erikasz igen tudom :) Hála istennek "csak" vele van probléma,de jövőhéten már több minden kiderül :)
A méhpempőt már nekemis ajánlották régebben,azt lehet szedni terhesvitamin melett is ?:) Párom most ha minden jól megy jövőhéten elkezdi szedni a vitamint,melette akkor adok neki ebből is :) Ami méz az csak jó lehet,mi mindent azzal iszunk,kávét, teát,még a sütibe is azt teszek :)
Mindenképppen kipróbálom :)
De mindenesetre igy lehet jobban fog menni,ha tudjuk hogy most még kevés az esély,mert lehet pont igy jön össze ,hogy nyugalmi állapot van :D
erikasz
2018-05-19 10:13:24
Anitacool :Te is a 10 dpon vagy!
Tesztelhetel te is hamarosan,Mikor tervezed ?
Adja Isten az esküvőre másod magaddal menj !!!:D:D
erikasz
2018-05-19 10:07:47
Anita012 : Rendben lesz minden ,az a szerencse hamar rájöttek ,nem kell éveket várni, jó hogy a férjed elment vizsgálatra tisztelem becsülöm az ilyen embert !
Tudod a férfi hamarabb regenerálódik mint a nő ,hamar rendbe jön !
Méhpenpő neki is jó lenne és neked is !
Már én is tegnap óta eszem ,a húgom hozott ,neki az apósa méhekkel foglalkozik, én kevertem akác mézzel lehet helyre hozza a ciklusom ,és nem leszek olyan fáradékony sem !
És a párommal is etetem ,sőt kéri minden reggel !:)
Férfit és nőt termékennyé teszi ,hormonokat helyre hozza !
Anitacool
2018-05-19 10:04:22
Olioli szívből kívánok boldog, problémamentes babavárást! :-)
Mondtam én, hogy ilyen tünetek mellett már mutatja a teszt! ;-) juhuuuu!
Lion köszönöm a drukkot, remélem esküt már a bővülő családommal tehetek. Olyan szép lenne.. :-) A tesztek alapján akkor kb ma lenne ovud? Azt még elérhetik a legutóbbi kiskatonák! Nagyon drukkolok!
erikasz
2018-05-19 09:49:08
Margaréta .Mi is hamarosan be állunk a sorba,csak türelem !!:D
Nagyon szép a görbéd 5 dpon vagy ,szép magas a hőd és szabályos !:D
Kira :Mennyit mértél ?
Azért lazíts kicsit.... nehogy megerőltesd magad !!
Margaréta88
2018-05-19 09:13:33
Olioli: gratulálok!!!! Annyira jó, hogy te is pozitivat teszteltél! :)
Olyan izgi mostanában hogy jönnek a babák itt sorra. :D
Lassan mi többiek is beállhatnánk a sorba. :D
Anitacool várjuk a csütörtököt !
Fbara nyugi.... a tuneteid annyira terhes tünetek ! Holnap pozi lesz hidd el! Ne törj össze az utolsó napon! En is azert teszteltem ilyen "korán " mert féltem hogy túl stresszelem es ezzel csinálok bajt! A tesztelés elott 2 nappal még nyugodt voltam , utána már ideges stresszes.... Ezért döntöttem úgy hogy mégis teszteltek!
Oliloi GRATULÁLOK !!!!! Ugye megmondtuk!!!!! De szuper ! Problémamentes babavárást kívánok!!!!!!!!