Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kerie
2018-05-19 15:50:08

Kira, de jó Nektek, hogy kész vagytok, nálunk eztán jön a felújítás. Ablakcsere, fűtés, burkolás, új fürdőszoba... És alig lehet levadászni a mestereket! Persze ha egy generálkivitelezőre bíznánk, kevesebb gondunk lenne, de az a legnagyobb ígérgető nálunk :( még felmérni se találtak oda :(
Kira84
2018-05-19 15:08:49

erikasz.
Pénteken sikeresen befejeztük a tető cserét. Nagyon elfáradtunk,de végre fent van az új tető .Talán most már tudunk egy kicsit pihenni.
GőVica34
2018-05-19 14:47:47

Amugy a palástfű teát iszom az ovu óta. Napi 2 bögrével.
Nem rég lett meg a 3.napi véreredmény amire a doki annyit mondott hogy nem túl jó de nem is olyan rossz. De rá kell segiteni a dologra. Ebből arra gondolok hogy esetleg progi hiányom lehet...
Anita012
2018-05-19 14:45:44

Köszönöm,szerintem én nem szedem azt ,felesleges még,elég a femibion :) Páromnál is meglátjuk hogyan hat a vitamin,persze a mézet továbbra is fogyasztjuk :)
Kerie
2018-05-19 14:44:22

GőVica34, akkor szerintem is tesztelhetsz holnap, várunk a hírekkel!
Kerie
2018-05-19 14:43:03

Természetes formákból én is ajánlom a méhpempőt és a teákat. Előbbi nekem mindkét kúrás hónapban látvábyosan vastagabb nyálkahártyát produkált.
GőVica34
2018-05-19 14:41:56

Christi én csipogás után még 5 percig bennt hagyom. Nekem igy tanácsolták.

A luteálisom nekem 12-13 nap. A ciklusom általában 27 napos.
Du.veszek egy predictort es holnsp megcsinálom.
Kerie
2018-05-19 14:40:41

Lion, hát nem tudom, olyan sokaktól hallom, hogy mindenféle mellékhatásokkal küzdenek a hormonkezelések miatt. Biztos én szerencsés vagyok, már fél éve stimulálunk, Clostilbegyt, Meriofert, Ovitrelle és Utrogestan is, de semmit nem tapasztalok, még hízást se, pedig arra hajlamos vagyok.
Kerie
2018-05-19 14:35:43

Azt csak zárójelben jegyzem meg hogy kínlódás minden reggel a mérés, mert ahogy ébredek, pisilnem kell, de nagyon :D
Aztán betolom a méhpempőt (brr) és majd csak fél óra múlva ihatom meg a napi egyetlen kááávééét :D azelőtt a párom majd minden reggel ágyba hozta a kávét, szegényt nem könnyen szoktattam le erről a kiváló szokásáról :D de mindent a babáért!
Lion86
2018-05-19 14:33:55

Köszönöm Lányok, most kicsit jobb, vagyis legalább most már abba tudtam hagyni a sírást. Szegény gyerekek csak néztek, hogy órák óta sírok és mindenért üvöltözök :(
Olioli, az a baj, hogy lényegében a 13. és 35 nap között bármikor lehet ovum, mindegy mit jelez a rendszer. Szerdán bő vizes nyákom volt, de semmi egyéb tünet, a teszt is negatív volt, azóta nem tudtam nézni, mert csütörtökön és pénteken is voltunk együtt.
Kerie, én a második hónapban mondtam a dokimnak, hogy próbálkozunk, szóba se hozta az rgy évet, ismerve az előzményeket, Clostyt akart felírni, de azóta vissza se mentem. Egy hónapig akart progeszteront is szedetni velem egyfolytában és ezt nem tartottam jónak, nem lett volna peteérés se, meg lehet, hogy még jobban megzavarta volna a ciklusomat. Ha ez a hónap sem sikerül, rábeszélem a férjem, hogy menjünk Szegedre.
Anitacool, Te sem vagy könnyű helyzetben a ciklushosszt illetően, köszönöm az együttérzést :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!