Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
FBetti,
Örülök, hogy sikerült utolérned az orvost és Neked is felírták a gyógyszert!
Én is kíváncsi vagyok hogy vagy!?
Andi, köszönjük a támogatásod! Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz hamarosan!
Dettuska,
Köszönjük a kérdésed! Én változatlanul. De már holnap megyek dokihoz (ennyire még nem vártam)! Azért reggel csinálok egy tesztet.
Dettuska
2021-05-03 10:24:42
Sziasztok lányok ! Ki hogy van? :) Mi a helyzet?
Betti végül elkezdted szedni a norcolutot vagy elvetetted az ötletet?
Andi198729
2021-04-30 16:04:16
Semmi baj Dettuska, gondoltam, hogy elírás történt. Van, hogy én is mellé ütök, és elírom, nem gond, előfordul az ilyen.
Az a lényeg, hogy rendben legyetek lányok :)
Dettuska
2021-04-30 15:51:01
jesszus.. most látom, hogy Adri írtam, Andi helyett.. ne haragudj.. ilyen mikor beszélek és írok egyszerre.. -.-" és a hozzászólást nem tudom javítani persze. :D bocsi :D
Dettuska
2021-04-30 15:39:16
Adri igen-igen, csak jó lenne, ha a következő ciklusom kicsit megemberelné magát :D eddig se volt sajnos éppen normális hosszúságú, de ez még tőle is erős volt XD
De remélem most már szépen mindenkinek helyre állnak a dolgai!! :)
Andi198729
2021-04-30 15:00:31
Lányok, szépen rendeződni fog a ciklusotok, Dettuskának már rendeződött, Bernadett, neked is folyamatban van, jövőhéten mész dokihoz, FBetti, te is kapsz orvosi segítséget, a doktornő nagyon segítőkész :) És úgy tudjátok elkezdeni a vizsgálatokat, ha megjön a menzesz.
Én akkor a Norcolutot soha nem szedhetném, mert trombózishajlamom van, MTHFR heterozigóta mutációm van, Clexane-nal szúrom magam minden egyes reggel, és ezt végig kell a terhesség alatt, és utána is még 6 hétig.
De ha nektek nincs ilyen problémátok, akkor nem kell félni. A lényeg, hogy segít.
Dettuska
2021-04-30 13:59:57
Betti, ha jól tudom minden ami a progeszteront emeli meg a szervezetben, annak oda van írva mellékhatásnak. Sok fogamzásgátlónál is pont ezért van odaírva. =/
FBetti
2021-04-30 13:35:05
Kicsit olvasgattam a neten erről a gyógyszerről, elég ijesztőket írnak róla, már ami a trombózishajlamot illeti. Most kicsit berezeltem tőle.
Dettuska
2021-04-30 13:22:53
na! Akkor neked is jöhet lassan az új ciklus! :)
FBetti
2021-04-30 13:18:48
Sikerült beszélnem a doktornő asszisztensével, azt mondta, hogy felírnak nekem is Norcolut-ot.
Örülök, hogy sikerült utolérned az orvost és Neked is felírták a gyógyszert!
Én is kíváncsi vagyok hogy vagy!?
Andi, köszönjük a támogatásod! Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz hamarosan!
Dettuska,
Köszönjük a kérdésed! Én változatlanul. De már holnap megyek dokihoz (ennyire még nem vártam)! Azért reggel csinálok egy tesztet.