Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok. Sajnos, rossz híreim vannak. Tegnap estefelé tapasztaltam barnás rózsaszínes váladékot, rohantunk az ügyeletre, Balassagyarmatra. Nincs nőgyógyász. Elküldtek Salgótarjánba. Ott nagyon csúnyán bántak a betegfelvételnél velem. Ilyennel nem illik idejönni szöveget kaptam. Aztán felküldtek az osztályra, vártam egy csomót. Jött a doki, megvizsgált, nem lát semmit, barnás váladékozás van. Nem zárja ki sem a méhenkívűli, sem a méhen belüli terhességet, mert 5 hét 2 naposan lehet nem látszik. Kérdi, maradok-e, bár sokat nem tud tenni. Hazajöttünk. Éjjel kezdtem el vérezni, ma szakrendelésre kellett menni. Meg se vizsgáltak, mert ha vérzek, akkor valószínűleg nem vagyok állapotos. Megint az asszisztensnő pökhendi, ha orvos nem állapította meg, akkor csak most jött meg a menzesz. Három terhességi teszttel, fenlévő hővel, pontos ciklusokkal mondja ezt. Akkor most hülye vagyok? Jövő héten hétfőn lett volna időpontom magánrendelésre. Most felhívom őket megint, hogy mi van.
Teljesen kivagyok, lányok. Pont 2019-ben is ezen a ciklusnapon történt.... Nem tudom, hogyan éljem túl ezt megint.... :-( :( :-'(
Andi198729
2021-04-27 07:50:57
Igen, csak nem tudom honnan volt mindig erőm, sokszor úgy éreztem nincs erőm ehhez, hogy folyton csak a sikertelenség, kudarc ér. Megmondom őszintén, én már az örökbefogadást fontolgattam, mindent részletesen elolvastam, mi a folyamata.És a januári lombikhoz is úgy álltam hozzá, hogy ez sem fog sikerülni, 3 évnyi sikertelenség után, túl már egy sikertelen lombikon, ennyi problémával a nyakamon. De azért meg szerettem volna próbálni, és adni egy esélyt a doktornőnek, előtte borzasztóan csalódtam Krizsa dokiban. Vele 2 sikertelen inszemünk, és 1 sikertelen lombikunk volt. Sajnos nem voltak feltárva a problémáim, és nem voltak kezelve, így pedig hiába a lombik beavatkozás, ugyanúgy sikertelen lesz, mint egy spontán. Ha van gond a háttérben, azt mindenképp kezelni kell. Ennyit számított ez a mostani lombiknál. Több szempont miatt is döntöttem a váltás mellett: egyrészt mert láttam, hogy nem fogunk haladni egyről a kettőre, és nem volt kedvem sikertelenségek sorozatába belefutni, bőven elég volt a spontán próbálkozások sikertelensége, és hát az embernek nincs kihajintanivaló pénze magánklinikákra, ha ugyanaz a szolgáltatás támogatottan is jár, így is sok tb-t fizet az ember, hát úgy gondolom, ez a minimum, hogy támogatottá tették. Nem volt kedvem 3 havonta fél milliókat félrerakosgatni a kísérletezgetésre, mert garancia sajnos még így sincs, hogy az ember tömérdek pénzt kifizet. Úgyhogy ez a támogatott lombik rengeteg embernek segítség.
Roxi22
2021-04-26 20:54:37
Köszönjük Andi a biztatást!
Csodálom a kitartásod !
FBetti
2021-04-26 20:29:59
Bízom benne, h hamarosan mindannyian beszámoltunk a sikerről. :-)))
Én hiszek benne!!!
Andi198729
2021-04-26 20:23:13
Igen, bátorításnak is szántam, hogy erőt adjak nektek! Mindenkinek eljön a csodája, akár magától, akár orvosi segítséggel. Számomra is ennyi problémával olyan reménytelennek tűnt. Azt hittem örök életemre meddő maradok.
Bernadett06
2021-04-26 19:57:46
Andi,
nagyon bátorítóak a hozzászólásaid! Erőt lehet belőle meríteni :-)
Andi198729
2021-04-26 19:50:27
Lányok, én tudom milyen érzés ez, a csalódás, sikertelenség, kudarc, düh, hogy mégis miért? Bennem meg már a reményvesztettség is felmerült, mert mi ezt játszottuk 3 évig! Hanyszor éreztem én is hogy na most sikerült, annyira beleéltem magam hogy már szinte produkáltam a tüneteket, meggyőztem magam hogy igenis feszül a mellem. Aztán persze mindig jött a csalódás, hogy folyton megjött.annyira elegem volt már.a májusi sikertelen lombiknál totál kikészültem, hogy kidobtunk fél milliót, végigcsintuk a procedúrát, a menzeszért.nagyon kiábrándult voltam hogy nekünk még ez sem akar összejönni.persze a szervezetemakkor is becsapott, szurkálódás, mellfeszülés, totál halovány alig látható 2.csík a teszten majd nagy büdös negatív, és petsze menzesz. Még jó hogy fél évet vártunk a következő lombikra, kellett is az idő, ugyebár nem is vághattunk bele rögtön a problémáim miatt, de kellett a lelkemnek is, hogy lélekben felkészüljek akár egy újabb csalódásra.meg persze azért is megérte várni hogy végre jó kezekbe kerültem. már annyira megszoktam a csalódást, hogy a januári lombiknál már el is siklottam a tünetek fölött.már nem hittem a szervezetemnek, hiszen egy jó párszor már félrevezetett.
Roxi22
2021-04-26 17:30:59
FBetti.Ebben a ciklusban nekem is erős szurkálások voltak és lehet hogy kicsit emiatt bele is éltem már magam hogy érkezik a kis csodának ez volt a baj.
De majd jövő hónapban hátha, főleg hogy mostmár segítségem is lesz :)
Dettuska
2021-04-26 16:59:58
Nekem tavaly nyáron volt sajnos ilyen, ugyan így hosszú ciklus, egy csomó biztató jellel.. aztán semmi :(
Reméljük, hogy idén már mindenkinek beköszön a kis csoda az életébe!
FBetti
2021-04-26 16:25:32
Nekem az első sikertelen próbálkozás után volt nagyon rossz. Azt gondoltam,hogy összejött, pár napig érzékeny volt a mellem, mindenféle hasi érzeteim voltak (belső izomlázszerű, szúrkálások, stb.), ovuláció után kb. 7-8 nappal volt egy csepp vér a tisztasági betéten, ilyeneket soha korábban nem tapasztaltam, aztán egyik egyik éjjel, amikor kimentem WC-re, akkor láttam, hogy megjött. Na az nagyon szar érzés volt, a következő hónapot ki is hagytuk, annyira magam alatt voltam.
Teljesen kivagyok, lányok. Pont 2019-ben is ezen a ciklusnapon történt.... Nem tudom, hogyan éljem túl ezt megint.... :-( :( :-'(