Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-04-27 17:25:12

Dorottya, valami csak volt, ha pozitív volt a teszt, és nem jött meg a menzesz, és ennyit késett. Azt viszont tényleg nem lehet tudni, hogy rendes terhesség volt-e, vagy mola terhesség, vagy esetleg valami ciszta. Az is okozhat pozitív tesztet. Azért kell kivizsgáltatni, hogy mi volt, és ha terhesség volt, akkor felderíteni az okot, miért nem marad meg.
FBetti
2021-04-27 15:49:19

Dorottya,
biztos, hogy volt terhesség, különben nem lett volna pozitív a teszt.
Dorottya88
2021-04-27 15:02:55

Hétfőn mindenképp megyek orvoshoz, magánba. A tegnap esti vizsgálaton, amely szerintem nem volt túl alapos, nem láttak semmit. Szerencsére, myomát sem. És ha egyáltalán nem is volt terhesség, akkor baj, mert vmi miatt a hcg ott a szervezetemben. Úgyhogy ezt kivizsgáltatom. Remélem, alaposabb lesz a váci doki.
Köszönöm az együttérzést, lányok. Kívánom, hogy veletek minden a legnagyobb rendben legyen. Én próbálom valahogy összekaparni magam, rendbe tenni a lelkem. Vigyázzatok magatokra, addig is. Írok még. Puszi
Andi198729
2021-04-27 14:40:55

FBetti, pont ezt nehezményezem én is, hogy ahol fizet az ember, ott mézes mázosak, ahol meg nem, megengedik maguknak, hogy úgy beszéljenek az emberrel mint a kutyával. Nekem is ez a problémám, hisz az a dolguk hogy segítsenek, önzetlenül, és ellenszolgáltatás nélkül.
Dorottya, nagyon sajnálom :( gondoltam, hátha tudok írni valami biztatót...
Ha legközelebb teherbe esel, és kívánom hogy így legyen, akkor minél hamarabb menj el dokihoz, hogy még időben segíteni tudjon, vannak helyzetek, amikor minél hamarabb jobb elmenni, mivel veled már előfordult sajnos ilyen eset., mert az is lehet, hogy progipótlás kellene, azt meg minél előbb el kell kezdeni. Lehet nem árt egy átfogó vizsgálat sem, mi az oka ennek, hogy nem marad meg a picur. Lehet, hogy progihiány, vagy nincs esetleg valami elváltozás, mióma?
FBetti
2021-04-27 13:20:04

Nagyon sajnálom Dorottya!
Szerintem jó lenne neked egy kivizsgálás. Mert lehet, hogy van valami oka, ha nem marad meg a baba és akkor azt jó lenne minél előbb kezelni.
FBetti
2021-04-27 13:17:31

Nem azért kéne normálisan viselkedni az emberrel, mert fizet, hanem mert aki ezt a szakmát választja, az segíteni akar embereknek és olyan kéne legyen a hozzáállása is. Szomorú, hogy kevés az olyan, aki tényleg ezt tükrözi. :-((
Dorottya, egyet értek Andival, nem biztos, hogy elment a baba, de sürgősen kéne egy doki, aki megvizsgál és foglalkozik veled, lehet, hogy Pesten kéne megpróbálnod.
Dorottya88
2021-04-27 13:16:38

Sajnos, most már görcsölök is.... Nem több a vérzés, mint normál esetben. De volt egy darabos is benne....direkt ez miatt mentem vissza, a Tarjáni doki mondta, hogy vérzés ellenére is menjek. Mindenhol mondtam, hogy ez már a 2.eset, meg sem hallották. Én nem értem, a terhesség ezek szerint csak akkor van, ha egy mindentudó doki megállapítja? Addig nem létezik vagy mi?
Nagyon csalódott vagyok...
Andi198729
2021-04-27 11:57:24

Drága Dorottya!
Nagyon sajnálom, és együttérzek veled. Mindegy mikor veszíti el a babáját az ember, ugyanolyan fájdalmas. Mi az elsőt 31 hetesen veszítettük el ;-( A tudat már az elejétől fogva benne van az emberben, hogy anya lesz. Görcsölsz is? Mennyire vérzel? Hallottam már olyat is, hogy a vérzés ellenére megmaradt a baba, vagy a vérzést hematóma okozta, és nem a baba elvesztése. Mindenképp kellene egy jó doki, aki tényleg foglalkozik is veled.
Mélységesen felháborít az a hozzáállás a kórházban, ahogy Roxi is írta, nem leszúrásért megy oda az ember, pont arra van a legkevésbé szüksége az embernek, segítségért megy oda. Valószínű a "kedves" kis asszisztens még nem élt át ilyet, valószínű még terhességet sem, azért nem volt megértő. Egy nőnek meg kellene értenie a másik nőt, és egyébként is, ők arra esküdtek fel, hogy segítsenek a betegeken, ha meg nem tetszik neki a munkakör, amit csinál, akkor váltson, és ne a segítséget kérő páciensen töltse ki a haragját.
Szomorú, hogy ez a helyzet, bezzeg ahol fizet az ember, ott olyan készségesek tudnak lenni. Múlthéten voltam a dokimnál kontrollon a genetikai papírokkal, sajna olyan dugóba kerültem, hogy kénytelen voltam telefonálni, hogy sajna kések egy olyan 20 percet, olyan megértőek voltak, mondták, hogy természetesen nem probléma, vigyázzak az úton. Persze hogy megértették 20 ezer Ft a vizsgálat. Ilyen helyeken mivel fizet az ember, nem engedhetik meg az arrogáns hangnemet. De úgy tűnik ahol nem fizetős ott megengedik maguknak.
Roxi22
2021-04-27 11:27:29

Kedves Dorottya!
Nagyon sajnálom :-(
Szörnyű hogy ilyen emberek egyáltalán dolgozhatnak az egészségügyben,nyilván nem letolásért megy be az ember hanem azért mert segítségre van szüksége.
Majd jelezz mit mondott a magánorvosod.
FBetti
2021-04-27 10:50:17

Szia Dorottya,
sajnálom, hogy ilyen rossz hírekkel jöttél. :-(((
Nem te vagy a hülye, nem is értem, hogy miért szarják le ennyire az embert??
Miért nem adtak valamit, hogy ne legyen baj és megmaradjon a baba? Szerintem tudtak volna segíteni valami gyógyszerrel, ha akartak volna. Mérhetetlenül feldühít az ilyesmi!!
Mennyire véreztél/vérzel?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!