Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-04-30 08:39:43

Igaza van Dettuskának, gyanús, hogy fent van a hőd, tesztet csináltál esetleg? Vagy baba, vagy esetleg most volt peteérés, és azért ment fel.
Dettuska
2021-04-30 08:24:03

Igen, remelem a kovetkezo ertelmesebb ciklus lesz :D

Bernadett amúgy az gyanus, hogy most ilyen magasan van a hőd, nem?
Andi198729
2021-04-30 08:07:38

Dettuska, hálistennek hogy megjött, gyógyszeres rásegítéssel. jó hosszú volt ez a ciklus

FBEtti, Bernadett, nem kellene esetleg orvoshoz menni, hogy megnézze, miújság odabent, vagy hogy segítsen abban hogy minél hamarabb megjöjjön.
Az a szervezetnek sem tesz jót, ha ilyen sokáig nincs menzesz, meg valószínű peteérés sem volt. Ez valami hormonális ok miatt lehet, és mivel nem volt peteérés, nincs progeszteron termelés sem, így könnyen ösztrogéndominancia alakulhat ki, az meg különböző elváltozásokat okozhat.
Dettuska
2021-04-30 07:32:17

Nekem véégre megjött, hála a norcolutnak.. 82 napos volt a ciklusom, ennyire kritikán aluli még sose volt, remélem nem szokik hozzá ehhez a magatartáshoz..
drukkolok, hogy nektek is tortenjen végre valami!
Bernadett06
2021-04-30 06:03:11

FBetti,
Dehogy... sajnos. Már a grafikonomra se fér rá ennyi nap.
Jelenleg egy biztos az 52. napnál járok.
És Ti?
FBetti
2021-04-30 05:58:38

Jó reggelt Mindenkinek!
Dettuska, Bernadett, ti hogy álltok? Megjött már nektek? Nekem még semmi. :-((
Dorottya88
2021-04-28 17:44:45

Andi, ezen én is gondolkodtam. De nem hívtam őket. Igazából zavar, hogy nem vizsgáltak meg tegnap. Nem tudom, lányok, kicsit ki vagyok ábrándulva az orvosokból.
Andi198729
2021-04-28 14:42:37

Dorottya, esetleg nem tudsz hamarabb menni dokihoz? Felhívtad őket, hogy sürgős, hátha a magánban jobba foglalkoznak veled. Azon gondolkodtam, hogy ha nem a baba elvesztése okozta a vérzést, akkor még lehet megmenthető. A hétfő az túl messze van még.
Visszatérve a tesztre, sajnos tényleg úgy van, hogy a terhességet csak orvos állapíthatja meg, mert a teszt önmagában még nem feltétlenül jelent terhességet, jelezhet méhenkívülit, mola terhességet, kémiait, cisztát és a petefészek daganat is hcg-t termel. Amikor pozit teszteltem, még én sem éltem bele magam, paráztam is, mert ezek futottak át az agyamon, hogy mi van, ha nem normál terhesség, mi van, ha nem is terhesség, csak az orvosi vizsgálat adott megnyugvást.
Mindenesetre bízzunk benne, hogy hamarosan minden kiderül, és reméljük a végére tudnak járni, miért nem marad meg. Egy átfogó orvosi vizsgálat kellene. Ezt okozhatja hormongond, elváltozás, pajzsmirigy probléma, és még sokminden.
Bernadett06
2021-04-28 12:30:46

Dorottya88,
Elképesztő a történeted amit írtál... Andi legutóbbi hozzászólásában írtakra gondolok én is...
Kitartást kívánok Neked és várjuk üzeneted! Bár nagyon hosszú napok előtt állhatsz.
Dettuska
2021-04-27 18:36:57

Dorottya sajnalom, hogy így jartal :( remelem minel hamarabb megvizsgalnak rendesen es kiderul, hogy mi a gond

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!