Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Bernadett06
2021-05-03 21:32:57

Lányok, elég pozitív hozzászólások érkeznek! Olyan jó ezeket olvasni!
Akkor itt az idő Roxi! Sok sikert Neked is!
Roxi22
2021-05-03 21:25:27

Sziasztok Lányok!
Nekem ma lett pozitív ovu tesztem, és várom a jövő heti vizsgálatot.
FBetti remélem sikerül, eléggé biztató amit az orvos mondott :-)
Dorottya ha van fejlemény engem is érdekelne.
Továbbra is kitartást mindenkinek! :-)
Bernadett06
2021-05-03 20:35:23

FBetti,
Milyen sok a “véletlen” egybeesés! Nagyon jó volt a megérzésed! Szívből drukkolok Nektek!
Már csinàltam ciklusom során 3-at is, negatívak lettek. De ezek mind a hőugrásom előtt voltak. Azóta nem, majd holnap reggel!
FBetti
2021-05-03 19:00:30

Nálam a következő a helyzet, nem akartam elkapkodni a gyógyszer beszedését és milyen jól tettem. Még pénteken bejelentkeztem nőgyógyászhoz az SZTK-ba. Csodával határos módon ma délutánra kaptam időpontot. Gondoltam, h szeretnék még egy UH-ot, h mit lát a doki, mielőtt beszedem a gyógyszert.
És látott egy domináns tüszőt, pár nap és ovuláció, úgyhogy most nem szedem be a gyógyszert. Ezt most nem akarom elszalasztani. A méhnyálkahártyám is ideális vastagságú most. Most nézni fogom ovuteszttel is.

FBetti
2021-05-03 18:47:03

Sziasztok Lányok!
Éreztem, hgy be kell néznem, milyen izgalmas történések!
Bernadett, nagyon szép és bíztató a görbéd! Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a dokinál, mit lát majd, még nem csináltál tesztet, ez lesz az első?
Az semmit nem jelent, h nincs semmi tüneted! Nem te vagy az egyetlen, ha baba van a dologban. :-)
Andi198729
2021-05-03 16:56:08

Dorottya, voltál ma dokinál? Mit mondott?
Bernadett, ne veszítsd el a reményt, hátha baba van a dologban, sosem lehet tudni, lehet hogy lesz nagy meglepetés a dokinál ;)
Bernadett06
2021-05-03 12:23:29

Huha! Érdekes kis sztori!
Szerintem még korai lenne látnia valamit is. Ahhoz még kéne pár hét, de majd holnap okosabbak leszünk!
Dettuska
2021-05-03 12:06:22

Hát szerintem a petezsákot ilyenkor már látja talán :) 6-7 hetesen már van nyoma a kismanóknak! :) De például húgomnak pozitív lett a tesztje, azt hiszem 6 hetesen látta a doki, aki azt mondta, hogy még nem lát semmit, bár elég vastag a méhnyálkahártyája, az jó jel.. szegény sírva jött ki, hogy lehet nincs is babó.. (egyértelmű pozitív tesztek mellett), aztán mikor legközelebb visszament, kiderült,hogy ikrek.. :D szóóóval... nem tudom :D
Bernadett06
2021-05-03 11:23:33

Őszintén szólva semmilyen terhességre utaló tünetem nincs. A görbém biztató valóban, de nem merem áltatni magam. Holnap leszek igazán képben a történésekkel! (Szerdán délelőtt majd üzenek!) Ilyenkor már látható egy esetleges terhesség?
Dettuska
2021-05-03 10:57:47

Tyűűű... Bernadett nagyon kíváncsi leszek mit mond a dokid! én továbbra is drukkolok, hogy ez az legyen, aminek innen látszik :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!