Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-05-05 15:10:36

Igen, a rágörcsölős témával kapcsolatban akartam még, hogy ebben is egyetértünk Dorottya, én is úgy voltam vele, hogy legszívesebben felpofoztam volna az illetőt, mert fogalma sincs a dolgokról, mi van a háttérben, de a nagy okos megállapítja, ez olyan mintha az embert hibáztatná, amiért nem sikerül a baba, azért mert rágörcsöl, holott ez nem rajtunk múlik, ha fizikai akadály van, akkor mindegy mennyire görcsöl, vagy veszi lazán az ember, ha a feje tetejére áll, akkor sem fog sikerülni.
Andi198729
2021-05-05 15:07:11

Dorottya, voltál már trombózispanelen? Ha nem, akkor csináltass, hogy mi okozza a véralvadási problémát, ez lehet mthfr mutáció, lehet leiden mutáció is, vagy protein S vagy C probléma. Nekem mthfr heterozigóta mutációm van, amit ez előző lombikos doki lesz@art, nem foglalkozott vele, Antritter doktornő mondta, hogy ezzel igenis foglalkozni kell, először aspirin protectet kellett szednem, aztán a stimulációtól kezdve, és most a terhesség 9 hónapja alatt clexane vérhigító szuri kell. Lehet neked is az fog majd kelleni a terhességnél.
Dorottya88
2021-05-05 14:58:42

Sziasztok! Andi, nem mondta. Még egyelőre semmit nem akart mondani, majd a cukor vizsgálat után leülünk átbeszélni. De mivel pici volt, csak kaparással tudná megállapítani, hogy egyáltalán volt-e, de azt nem szeretnénk. Ok lehet, hogy nem jól alvad vérem, ezt említette, ezért szedjem az Aspirint. Azt nem említette, hogy ciszta miatt is lehet pozitív teszt, de gondolom, ezt is át fogjuk beszélni. Mondjuk szerettem volna tudni, hogy akkor ne egy kezdődő életkét gyászoljak, hanem lebegjen előttem a megoldás lehetősége.
FBetti, szerintem kicsit sem vagytok elkésve, nekem doki magyarázta, hogy pozitív ovuteszt után várható az ovuláció 1-3 napon belül. Úgyhogy, hajrá!
Andi, igen, ezzel a ne görcsölj rá dologgal én is így vagyok. Sőt, már volt olyan érzésem, hogy ha valaki még egyszer ezt mondja, felpofozom. Mindig azt éreztem, hogy a kudarcot emlegeti ezzel, hiszen én nem vagyok könnyen elengedős típus.
Bernadett06
2021-05-05 13:05:26

Dorottya,
Igen a PCOS miatt. Többször csináltam már végig hasonló diétákat a "beach body"-ért. Most még nagyobb motivációm! Igen hasonlóan próbálok hozzáállni én is. Addig pedig terelem a gondolataimat a rossztól, keresem a pozitívumokat. Amiben sokat segítetek!

FBetti,
Reménysugár egy pozitív ovu teszt! Az én ismereteim is ezek amiket leírtál! Szerintem megfelelő időzítés a mai nap, de tutibb ha két naponta próbálkoztok, így biztos nem maradtok le! Várjuk már azt a bizonyos hőugrást a grafikonodon!

Andi,
Igen én is így fogom fel, hogy tudom az okát és mindent megteszek ellene!
Igazad van! Na én nem vártam. Sejtettem, hogy valami nincs rendben, annak ellenére, hogy fél évente járok rendszeresen általános vizsgálatokra. Jól is tettem. Így is elvesztettük a március, április, májust. De tanulási számlára írtuk. Engem is érdekelne a pozitív terhességi teszt oka!
Andi198729
2021-05-05 11:48:38

Bernadett, ez nem jó hír, de öröm az ürömben, hogy legalább kiderült mi okozza a magas hőt, és a mensi késését.
Látjátok lányok, a sikertelenségnek mindig van valami oka, és nem lelki, mert "rágörcsölsz"- szokták mondani az okosok, legfőképp azok, akiknek pikk pakk egy együttlétből összejön a baba. Engem is ezzel nyugtattak, de én nem hallgattam az efféle okoskodásokra, inkább elmentem felderíteni az akadályokat orvoshoz, és be is igazolódott, sejtettem, hogy fizikai akadálya van, és hogy valami nem stimmel, hisz 3 éven keresztül, pontosan, jóidőben időzítve már rég össze kellett volna jönnie. Nem beszélve az inszemekről, és a májusi sikertelen lombikról. Én ezért is tanácsolom mindenkinek, hogy ha legalább 1 éve megfelelő időzítés mellett történik a próbálkozás sikertelenül, akkor el kell menni kivizsgáltatni az okát, saját tapasztalatból. Én is túl sok időt vártam a csodára, ami nem következett volna be, orvosi segítség nélkül.

Dorottya, azt megkérdezhetem, hogy mit mondott a doki, hogy volt terhesség? Vagy esetleg a ciszta okozta a pozi tesztet? Mert vannak ciszták amik pozitív hcg tesztet adnak, így megtévesztő.
FBetti
2021-05-05 11:34:31

Sziasztok!
Tegnap késő délután csináltam egy ovutesztet és nagyon halványan látszott a második csík, alig volt kivehető. Ez ugyebár negatív.
Ma délelőtt megint csináltam egyet, mivel szerintem már esélyes az ovura a mai nap vagy a holnapi nap és a mostani csík ugyanolyan erős, mint a kontrollcsík. Tehát ez most pozitív.
Eddig még sosem használtam ovutesztet, úgyhogy még csak most tapasztalom, hogy nálam ez hogy működik. Azt olvastam a neten, többen is írták, hogy a vonal napról napra erősödik és amikor ugyanolyan erős, mint a kontrollcsík vagy erősebb, akkor lesz pozitív a teszt. És hogy lehet egymást követő 2-3 nap is pozitív. Azt vártam, hogy majd erősödik napról napra, de ehhez képest hirtelen lett ugyanolyan erős. Ma este együtt leszünk, kérdés, hogy nem leszünk elkésve? Szerintetek? Még csinálok délután is egy tesztet, meg holnap is, hogy több infóm legyen. Azt olvastam, hogy vagy a pozitív napon, vagy az azt követő 1-2 napban van ovu. Mi a tapasztalatotok?
Dorottya88
2021-05-04 22:18:48

Sziasztok! Bernadett, sajnálom, de ne keseredj el. A 180 ch-os diéta a PCOS miatt kell? Én ma mindent hűségesen számoltam, írtam, igaz egy deka cukor/édesség sem volt benne. De még a 100 gramm ch-t sem értem el.
Jól kifejlesztettük ezeket a cisztákat. De én ma egész nap azzal a hittel voltam és leszek is, hogy én okoztam, én tudom helyre hozni. Majd május végén kiderül nekem, addig próbálok nem is rágondolni. Ami esetemben nagyon nehéz :-) -:-)
Jó éjt nektek és kitartást!
FBetti
2021-05-04 21:10:48

Nekem a dokinő 2x1-et mondott 5 napig, úgyhogy szerintem akkor sincs baj, ha csak 5 napig szedi az ember.
FBetti
2021-05-04 21:07:58

Sziasztok,
Bernadett, ennél jobb hírre számítottam, akkor a ciszta miatt volt magas a hő :-(
Dettuska, téged sem irigyellek. Utána kellett olvasom, mert szerencsére nem tudom, h mi ez a drilling módszer.
Legalább kiderülnek a bajok, h miatt nem jött még a baba. A kezelések eredményeképpen pedig már majd sokkal nagyobb lesz az esély, h összejöjjön.
Kitartás lányok! Jobbat nem tudok mondani.
Dettuska
2021-05-04 21:04:08

Én is 10 napig kellett volna, hogy szedjem 2x1et.. de csak 4 napig szedtem végül, feldobta nagyon a hőmet, elkezdett patisodni az arcom (pont, mint mensi elott..) és valahogy a kedvem se volt az igazi.. abbahagytam és rá 3 napra megjott, a hangulatom is visszaallt es a patik is eltuntek! :)
nyilvan en sajat felelossegre hagytam abba hamarabb, senkinek nem tanacsolom :D viszont ami tanulsag: a kis mellekhatasok a mensi jöttével meg is szunnek :)

Sok sikert csajok! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!