Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Betti, Roxi remélem mindenki hője szépen fent marad, ahogy azt kell! :)
Nekem most kicsit sűrűsödtek a napok, most már biztos, hogy holnap este fekszem be a Jánosba, csütörtökön pedig műtét! :) Ma jött meg a negatív PCR , minden kötelező vizsgálat letudva. Egyre jobban izgulok! :)
Ovuról nem tudok nyilatkozni, alapból elég hosszúak a ciklusaim 40-60 naposak szoktak lenni,szóval ovu előtt vagyok..ki tudja mennyivel :D Kérdeztem a dokit, hogy esetleg a műtét most bekavarhat-e az amúgy is káoszos ciklusomba. Azt mondta, hogy még az is lehet,hogy már ebben a ciklusomban hamarabb lesz peteérésem! Próbálok nem stresszelni, mert az meg nyilván nem tesz jót.. de hát életem első műtéte előtt állok..szóval azért na! :D
Ha túl vagyok rajta mindenképp jelentkezem majd! :)
Bernadett06
2021-05-11 08:43:27
Én még szedem a NORCOLUTE-ot becsülettel. Még van 3 napom a gyógyszerből és jövő héten elvileg lezárom ez a csúnya cisztás ciklust! Bízom benne, hogy megtisztulva egészségesen kezdek új ciklust!
Mindenkinek drukkolok!
FBetti
2021-05-10 22:13:19
Sikerült leírnom hibásan, állsz.
FBetti
2021-05-10 22:12:27
Bernadett, beszedted a Norcolutot? Meg is jött már esetleg?
Andi, hogy vagytok?
Dettuska, te ovu előtt álsz?
FBetti
2021-05-10 15:54:18
Remélem, hogy ez a ciklus sikert hoz végre nekünk.
A napok múlásával majd egyre izgalmasabb lesz. :-)
Roxi22
2021-05-10 15:43:11
FBetti, remélem így is marad a hő :)
Hát igen biztos csak, ha nem jön meg...
FBetti
2021-05-10 15:25:58
Sziasztok!
Én így állok, a hőm fent van, úgyhogy ténylegesen megvolt az ovu (hurrá), a cikk-cakknak végre vége. Még nagyon az elején vagyok én is, úgyhogy ebből még lehet akármi is.
Nekem ovu előtt is és utána is nagyobb mennyiségű krémes váladék, úgyhogy szerintem ez még semmit sem jelent.
Roxi22
2021-05-10 13:08:45
Sziasztok!
Nekem ilyen most a görbém,de nem merem beleélni magam,múlt hónapban is a 27.napon esett le a hőm :-/
Reggel volt egy adag jókora fehér krémes(elnézést máshogy nem tudtam leírni) váladékom nem tudom ez jelenthet e valamit .
Szerdán megyek a doktornőhöz nagyon szeretnék már túl lenni rajta, hátha kiderül valami.
Bernadett06
2021-05-10 12:06:11
Sziasztok!
Hogy vagyok? Milyen fejleményeitek vannak az elmúlt napokban?
FBetti
2021-05-06 16:51:32
Igen Andi, tegnap együtt voltunk, meg még pénteken szerintem megint majd.
Betti, Roxi remélem mindenki hője szépen fent marad, ahogy azt kell! :)
Nekem most kicsit sűrűsödtek a napok, most már biztos, hogy holnap este fekszem be a Jánosba, csütörtökön pedig műtét! :) Ma jött meg a negatív PCR , minden kötelező vizsgálat letudva. Egyre jobban izgulok! :)
Ovuról nem tudok nyilatkozni, alapból elég hosszúak a ciklusaim 40-60 naposak szoktak lenni,szóval ovu előtt vagyok..ki tudja mennyivel :D Kérdeztem a dokit, hogy esetleg a műtét most bekavarhat-e az amúgy is káoszos ciklusomba. Azt mondta, hogy még az is lehet,hogy már ebben a ciklusomban hamarabb lesz peteérésem! Próbálok nem stresszelni, mert az meg nyilván nem tesz jót.. de hát életem első műtéte előtt állok..szóval azért na! :D
Ha túl vagyok rajta mindenképp jelentkezem majd! :)