Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Roxi, igen szedd az E-vitamint nyugodtan.a terhesvitamin, D-vitamin és folsav szedése is nagyon hasznos, jól teszed hogy szeded.fogyassz sok fehérjét, én beültetés után a dietetikus tanácsára úgy vittem be fehérjét, hogy pl.natúr joghurtot összekevertem túróval és azt fogyasztottam tízóraira, meg uzsonnára persze hogx a ch bevitel is meglegyen, ettem hozzá 2 db tk.kekszet. És természetesen sok folyadék, legalább 2-2, 5 l.
Roxi22
2021-05-16 10:14:27
Szerintetek az E vitamint szedjen továbbra is?
Mellette szedek terhes vitamint,folsavat,D vitamint.
Roxi22
2021-05-16 10:04:51
Köszönöm Andi!
FBetti mikor nekem is tegnap lement azt hittem ez a hónap se sikerült.
Remélem neked is ezután felfelé fog menni . Szorítok!
Andi198729
2021-05-16 09:50:13
Roxi, halványan, de látszódik a 2.csík, csinálj még a napokban is tesztet, mert ha minden rendben, akkor a csíknak napról napra erősödnie kell.valószínű azért halvány még, mert nemvárt menzesz előtt csináltad.menzeszkéséstől már sokkal erősebben fog látszódni.nagyon szorítok hogy erősödjön a csík és minden rendben legyen!
FBetti neked is nagyon szorítok, hogy eljuss a tesztelésig és az pozitív legyen!
FBetti
2021-05-16 09:43:09
Sziasztok,
Nekem most esett a hőm, remélem, h nem megy tovább lefelé.
Én tesztet még nem csinálok, csak ha pár nap múlva indokoltnak vélem.
Roxi, én mintha látnék egy vékony csíkocskát. :-)) Remélem, h erősödni fog, drukkolok!
Roxi22
2021-05-16 06:44:19
Sziasztok!
Azt hiszem megtörtént a csoda.Nem akarom elkiabálni, még és beleélni se magam... még a párom se tudja.Ezt a tesztet most reggel csináltam.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=681IMG_20210516_063439.jpg
Tegnap a nagyszüleimnél voltunk egész nap,és valahogy olyan megérzésem volt hogy most talán sikerült,mert szurkált a hasam alja,viszont nem kezdődött el a szokásos barnazas.
Ma reggel bár csak egy picit de felfelé indult a hőm, így bátorkodtam megcsinálni egy tesztet.
Remélem FBetti neked is így alakul,a kismamáknak pedig jó egészséget !
FBetti
2021-05-14 14:12:31
Andi, Natus
örülök, hogy mindenki jól van. :-)
Natus, köszönjük a drukkot. :-)
Andi198729
2021-05-14 13:54:38
Natus, ennek nagyon örülök, jó ezeket a pozitív híreket hallani :) Örülök, hogy jól vagytok a picivel :) Hamarosan ti is mentek az 1. genetikai vizsgálatra. :)
Mi már lassan a 18. hétbe lépünk, közeledik a 2. genetikai vizsgálat. Ott már megtudjuk a picikénk nemét, bármilyen nemű legyen, teljesen mindegy, örülni fogok mindkét nemnek, mert annyit küzdöttünk, és szenvedtünk ezért a picurkáért, jó, hogy van nekünk, és hogy egészséges. Én a múlt héten voltam a szokásos vérvételen, amit Tűű doki kért, a cukrom teljesen rendben van, nem ugrott meg a reggelis terhelésnél úgy mint múltkor. Jót tett a konzultáció a dietetikussal, mert levette a ch mennyiséget. Így már jó. Pajzsmirigy még enyhén túlműködik továbbra is, de már nem szedem a gyógyszert egy hónapja, mert Tűű doki elhagyatta. A vizeletemben találtak baktériumot, fehérvérsejtet, leukocitát, voltam szerdán tenyésztésen, 1 hét az eredmény, de addig is Gidai doktor írt fel Monuralt, hogy akármilyen baktérium is legyen az, ez kiirtja. Valószínű húgyúti fertőzésem van. Sajnos ez terhességnél gyakran előfordul. Semmi tünetet nem éreztem ezzel kapcsolatban, igaz sokszor kell mennem mosdóba, de ez azért is van mert a méh nyomja a húgyhólyagot.
Natus
2021-05-14 09:11:58
Sziasztok!
Andi:
Köszönöm az érdeklődést :-)
Tegnap kezdtem a 10. hetet, terhesgondozáson is voltam a nőgyógyászomnál.
Reménykedem, hogy lassan véget érnek a rosszullétek. Ez a terhesség sokkal nehezebb, mint az előző. A picivel minden rendben, szépen fejlődik. Jövő héten mehetek reggelis inzulin terhelésre, meg amiket Tűű doki még szokott kérni.
Te hogy vagy?
Mindenkinek nagyon drukkolok!
Dorottya88
2021-05-13 19:12:41
Andi, így van. Pedig megfogadtam, hogy többet a kórházba nem megyek. Ezentúl tényleg nem. Csak tiszta vicc, hogy tb fizetőként ez jár.