Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBetti
2021-05-13 16:56:09

Köszi Lányok!
Roxi, én is szorítok neked!
Andi198729
2021-05-13 15:21:08

Dorottya, teljesen igazad van, ez tényleg felháborító, ezt időpontfoglaláskor közölhették volna. Ezek szerint nem végeznek teljeskörű pajzsmirigy vérvételt, a tsh és az fT4 együtt ad pontos képet, amikor Tűű doktor havonta ellenőrzi az értéket, mindig így kéri, a kettőt együtt.
És mellé még az anti tpo-t, és tyreoglobulint is érdemes lenne nézetni neked, mert az ad teljeskörű tájékoztatást. Nekem úgy derült ki a hashimoto, előtte csak a tsh-t, fT4-et, és T3-at néztek, az mindig rendben volt, az ki sem derítette volna, de az anti tpo, és tyreoglobulin emelkedett volt, és abból derült fény.
Én amúgy még ha drága is, de jobban szeretek mindent magánban csináltatni, mert ott hamarabb sikerül időpontot kérni, ott mindent megcsinálnak, normálisak az emberrel, és 1 nap alatt kész az eredmény, nem kell 1 hetet várni.
Dorottya88
2021-05-13 15:08:54

Sziasztok lányok! Remélem, mindenki jól van.
Betti, nagyon szép a görbéd :-)
Képzeljétek, ma voltam pajzsmirigy vérvételen. Már rendesen vicces, mik történnek. 7:20ra volt időpontot a kórházi laborba, melyet nagy megkönnyebbülésemre hétfőn sikerült kérni. Akkor mindent közöltem a hölggyel, hogy nőgyógyász kéri, TSH, T3 és T4. Persze, rendben, menjek. Időben ott voltunk, erre kikerekedett szemmel közlik, hogy T3-at nem csinálnak, vagy lehet igen, de fizetős, T4-et pedig csak ha a TSH rossz. Ami ok, de akkor telefonon mért nem közlik? Mert a mai rohangálás helyett, munkából késés helyett megoldom magánban, pár ezerrel többért. Ja, a 21.században még mindig a postán kell befizetni a kórházi csekket.
Nem szoktam lázadozni, de néha úgy érzem, 3.országban élünk.
Roxi22
2021-05-13 14:38:03

Én is, és szorítok neked!
Ilyenkor már olyan nehéz a várakozás.
FBetti
2021-05-13 14:11:34

Hát, reménykedek. :-)
Azért a tiéd se rossz.
Roxi22
2021-05-13 12:40:32

Lemaradt.
Roxi22
2021-05-13 12:39:58

Szia!
Hát igen sajnos előfordul az ilyen, délután veszek a páromnak is krémet.
Most ilyen a görbém,ma elfelejtettem mérni.
Viszont a tiéd most nagyon szép ????
FBetti
2021-05-13 07:59:15

Jó reggelt!
Roxi, nekem is volt olyan, h semmit nem éreztem, csak mikor együtt voltunk, a páromnak másnap tünetei lettek. Utána már én is elkezdtem érezni, pár nap múlva.
Hogy áll a görbéd?
Roxi22
2021-05-12 21:03:44

Sziasztok!
Eljött a vizsgálat napja.
A Dr.nő alaposan megvizsgált, csinált rákszűrést, és tenyésztést is mert úgy néz ki gombás vagyok :-( ( nem is éreztem pedig semmit)
Megnézett ultrahanggal is,azt mondta szép tiszta odabent minden, eszerint ,,sima ügy".
Jövő héten megyek hormonlaborra.Aztán meglátjuk hogyan tovább.
FBetti
2021-05-11 11:39:45

Dettuska,
szorítok, hogy minden rendben és jól menjen!
Majd írj, ha túl leszel rajta.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!