Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dorottya88
2021-05-17 18:02:39

Hú, lányok, de jó híreket hoztatok :-)
Roxi, nagyon halkan gratulálok, szorítok, hogy minden rendben legyen.
Betti, neked is szorítok, hallgass a szívedre! Szerintem fent marad az a hő, és minden rendben alakul.
Többieknek is szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.
Roxi22
2021-05-17 17:14:36

Betti ez teljesen érthető hogy nem akarsz csalódni.
Én is csak a hő meg az előtte nap zajlott dolgok miatt mertem megcsinalni.
Remélem hogy 2 csikosz lesz ! :-)
FBetti
2021-05-17 14:14:11

Köszönöm Andi!
Most alig várom, hogy vége legyen a napnak, fáj a fejem és legszívesebben aludnék. Fáradt vagyok nagyon.
Andi198729
2021-05-17 13:53:23

FBetti, nagyon szorítok neked is, hogy ott legyen az a két csík, a hőd nagyon biztató :) Maradjon is így :) Érthető, hogy nem akarsz még tesztelni, és szeretnél várni vele pár napot. Ezzel én is mindig így voltam, sosem mertem tesztelni, mindig kivártam azt az időt, mikor úgy gondoltam, hogy talán most ellőhetek egyet. Persze sokszor nem jutottam el a tesztelésig, mert addigra megjött, de volt olyan, pl. 2019-ben a nyaralásunk után, hogy reménykedésre adott okot a ciklus, mert előtte való hónapban 24 nap után megjött, így amikor a nyaralás után nem jött meg 24 nap után, se 25 nap után, se 26 nap után, se 27 nap után, azt gondoltam, most sikerült, másnap elterveztem, hogy bizony reggel tesztelek, erre pont másnap reggel jött meg, akkor nagyon csalódott, és dühös voltam. És persze volt olyan, hogy eljutottam a tesztig, amivel együtt jött a csalódás, amikor csak az 1 csík virított rajta, azon kívül az egész hómező. Többször volt ilyen eset, a februári 2 csíkos előtt mindig 1 csíkos tesztet produkáltam, így, mivel ez volt a megszokott, úgy álltam a januári lombik utáni teszthez is, hogy 1 csíkos lesz, lélekben felkészültem rá. Utóbbi időkben már nem is éreztem csalódottságot, annyira hozzá voltam már szokva a sikertelenséghez 2018 óta, 2021-ben már nem csoda ha ott tartottam.
FBetti
2021-05-17 10:41:40

Én még inkább várok, nem akarok csalódni.
A múltkor a 14. naptól volt mélyzuhanás a hőmben, úgyhogy még várok pár napot, ha 14. nap után is fent lesz a hőm, akkor elsütök egy tesztek.
Roxi22
2021-05-17 10:23:23

Betti te mikor tesztelsz?
FBetti
2021-05-17 08:48:06

:-)))))))
Igen, azt hiszem hogy két naponta duplázódik a HCG, úgyhogy holnap már biztosan erősebb lesz a csík. :-)
Roxi22
2021-05-17 07:56:01

Szia Betti!
De jó örülök neki, remélem hogy így is marad vagy csak még magasabbra megy :)
Majd holnap csinálok újat.
Persze ma már 4ota fent vagyok mert Ő volt az első gondolatom és tisztára felpörgök a gondolattól,hogy érkezik a baby :)
De majd ha erős lesz a csík az a biztos.
FBetti
2021-05-17 07:04:33

Sziasztok, jó reggelt!
A ma reggeli hőm jól alakult, nagyon izgulok a következő pár nap miatt. A múltkor a 14. nap kezdett el jelentősen lefelé menni.
Roxi, csináltál reggel tesztet?
FBetti
2021-05-16 11:49:57

Roxi, Andi, köszönöm!
Roxi, szerintem is szedd tovább a vitaminokat.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!