Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-05-18 10:11:42

Roxi, a mai csík erősebb mint a vasárnapi, erősödik, a csütörtöki biztosan erősebb lesz.Igazán erős csak akkor lesz, amikor már késik a menzesz. Nemvárt menzesz előtt még halvány a csík. Ahogy duplázódik a hcg, kétnaponta, úgy erősödik a csík.
Dettuska, az lenne a legjobb, ha természetes úton sikerülhetne, én csak azért írtam, hogy valószínű lombik, mert van egy fiatal kolléganőm, endometriózissal műtötték, de mivel ez sajnos bármikor visszatérhet, neki is lombikot javasoltak, előtte fogamzásgátlót kell szednie. Igazából, ő a műtét óta fogamzásgátlót szed, hogy ne térhessen vissza az endometriózis.
FBetti
2021-05-18 09:35:39

Megnéztem a kék Panadol-t, igen, valószínűleg az jó lesz, gyógyszertárban rékérdezek, paracetamolt tartalmaz, arra azt írják, hogy nem károsítja a magzatot.
FBetti
2021-05-18 09:30:38

Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!
Roxi, én erősebbnek látom az előzőnél, idő kérdése és még erősebb lesz, meglátod! Korán teszteltél szerintem ahhoz, hogy erős csíkot kapj. Türelem :-)
Az én hőm még fent van. :-)
Roxi22
2021-05-18 08:53:35

FBetti én úgy tudom hogy a kék Panadot lehet szedni,de inkább kérdezz rá amikor veszed.
A mai tesztem ilyen,az alsó a vasárnapi.
Én azt hittem erősebb lesz ennél, bár éjjel ki kellett mennem pisilni.
Csütörtökön ismetelek.http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=870IMG_20210518_083831.jpg
FBetti
2021-05-17 21:04:53

Dorottya, Dettuska köszönöm :-)
Dettuska, jó hogy végre túl vagy a műtéten és kiderült a baj. Egy lépéssel közelebb a célhoz, kívánom, h természetes úton sikerüljön majd!
Lányok, a terhesség első trimeszterében milyen fejfájáscsillapítót lehet bevenni, ami nem árthat a babának?
Ma nagyon szarul voltam délután, hazafelé már olyan hányingerem is volt, h azt hittem hányni is fogok, de nem mertem gyógyszert bevenni, h ne ártsak, ha esetleg most összejött. Dolgozni is pokoli így, remélem nem lesz sokszor ilyen majd terhesség alatt, nem vagyok egy gyógyszert brekapdokós típus.
Roxi22
2021-05-17 20:16:28

Dettus: örülök hogy kiderült mi a gond, így már egy lépéssel közelebb vagy a babához.
Pihenj amennyit csak lehet,kívánom hogy mihamarabb sikerüljön rendbe hozni a dolgokat.
Dettuska
2021-05-17 20:13:14

Igen, mindenképp örülök, hogy kiderült, meg igazából tényleg nem vágott földhöz lelkileg, mivel sejtettem egy ideje :)
Hát nekem egyelőre még nem a lombik a javaslat. Mivel most ugye amúgy is műtöttek, ezért eltávolították ezeket a felesleges szöveteket, amiket találtak. Most kivárjuk a következő ciklust, hogy lesz-e peteérés magától vagy mit tervez a kis szervezetem :D Aztán ha nem, akkor closty kúra UH követéssel stb. mivel az átjárhatóságom rendben van. Illetve azt is mondta a doki, hogy egyáltalán nem volt sok, szóval még időben lett elkapva a dolog, nem okozott nagy összenövéseket stb. Gondolom ez is befolyásolja azt, hogy hogyan tovább :)
Mivel még fiatal vagyok és nem kizárt az, hogy lombik nélkül is sikerül a teherbeesés ezért nem egyből ezzel fognak kezdeni :)
De ha végül ez lesz a javaslat, akkor állunk elébe :) Én örülök, hogy túl vagyunk a műtéten, igazából sose gondoltam magamról, hogy képes leszek szúrni saját magamat, mert rettegek a tűktől, ehhez képest magamnak szúrom a vérhigítót.. szóval most már jöhet bármi, tényleg készen állok :)
Andi198729
2021-05-17 19:45:57

Dettuska, az a jó, hogy túl vagy rajta végre, most pihenj sokat, és regenerálódj. Tudom, nem jó hír az hogy endometriózist állapítottak meg, de legalább kiderült mi az akadály a a babaprojektnek. Nekem adenomyozisom van, gyakorlatilag ugyanaz, csak ennél a méhnyálkahártya egy része a méhfalon kívülre költözik ki, ezt belső endometriózisnak nevezik. És azt tartsd szem előtt, hogy tudnak rajta segíteni, és sikerülni fog a baba :) Valószínűleg lombikot fognak javasolni, és előtte fogamzásgátlót kell majd szedned, nálam így volt. Előbb utóbb mindig kiderül, hogy a sikertelenségnek oka van. Én is gondoltam hogy valami nem stimmel, ha hosszú időn keresztül jó időzítés mellett ovuteszttel, hőmérőzéssel, jól időzített együttlétekkel nem sikerült teherbeesnem.
Dettuska
2021-05-17 19:36:02

Sziasztok lányok! visszatértem! :)
Mennyi minden történt ez alatt a pár nap alatt itt! :)
Roxi várom a holnap reggeli erősebb tesztet, remélem úgy alakul, ahogy itt mindenki kívánja neked! :)
Betti nagyon szép a görbéd, szorítok, hogy ilyen szépen fent is maradjon a hőd! :)

Én túl vagyok a műtéten :) A jó hír, hogy átjárható vagyok, illetve a petefészek drillinget is megcsinálták. A rosszhír, hogy a PCOS és IR mellé az endometriózist is felvehetem a listámra..ahogyan azt már egy ideje gyanítottam, szóval nem volt túl nagy meglepetés.. igazából örülök, hogy a műtét és nem az ultrahangos átjárhatósági mellett döntöttem és így ez is kiderült. Egyelőre várjuk, hogy mindenem regenerálódjon, de napról-napra jobban vagyok :)

Roxi22
2021-05-17 18:27:16

Köszönjük szépen :)
Már én is várom a holnap reggelt,vajon mit mutat a teszt .
Én is úgy érzem Betti hője is jól fog alakulni :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!