Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion :25ml DipStick teszt a DM -ben vettem 2 db van benne !
Hát nagyon furcsa a görbéd ....de lesz belőle ovu meglátod !
Én ugy látom megreped az a tüsző !!
Igyál estére édesköményt az ovut csinál ösztrogén tartalma miatt !
olvasd el ezt :
ÉDESKÖMÉNY, főnigli, közönséges édeskömény, máltai kömény ...
fbara90
2018-06-07 14:35:28
Nekem ma ilyen. Teszt nem erősödik.
fbara90
2018-06-07 14:34:38
Lion gratulálok az adás-vételihez! Ez nagy dolog!! :))) kívánom hogy az új otthonotokban is sok-sok boldog évet töltsetek el együtt a családoddal! :)
Erikasz és Kira továbbra is megy a drukk, még szépen fent vagytok mindketten :)
Amandeen nagyon örülök! :) már vártam, hogy jó hírekkel szolgálj! :)
gyémánt7
2018-06-07 13:53:28
Kira Erikasz annyira szorítok a tesztek ellenére is!!!!
Lion köszönöm kérdésed, jól vagyunk! Bár ilyen egyik terhességemnél sem volt hogy a nyers húsoktól és nagyon sokmindentől undorodjak! Kávét napi 6 adagot ittam mert imádom! Egy hete egyáltalán nem tudtam inni! Ami nagyon kellemetlen volt, hogy a hentesnél vettem májat ( hagymás májhoz) és a parkolóig bírtam ! Sajnos kidobtam a taccsot! A kisfiam úgy megilyedt,( 2 éves) hogy nagyon sírt. Persze mindenki minket nézett! Egy hölgy jött oda megfogni Zalánkám kezét hogy nehogy ki szaladjon az útra! Nehezemre esik főzni, pedig imádok!!!szoktalak titeket olvasni ! Mindenkinek szurkolok!
aranymaszat87
2018-06-07 12:07:53
Sziasztok! Lion nekem jövő héten lesz az átjárhatósági vizsgálat, egyébként elvileg az eddigi eredményeink rendben vannak. Ha ott is minden ok, akkor valószínüleg inszeminációval folytatjuk. :)
Margaréta örülök hogy minden rendben volt a vizsgálaton, és hogy nem volt vészes! :) Lehet ma lesz ovud?
Kira még mindig szép a görbéd, drukkolok, pár napon belül szerintem meglesz az a pozitív teszt!!!
Erikasz, neked is türelem, reméljük csak a mai teszt tévedett!! :) Neked is szurkolok nagyon!
Kira84
2018-06-07 09:52:56
erikasz
Tegnap este óta fájdogál, görcsöl a hasam alja mint mensi előtt..Totál úgy érzem pár nap és megjön..
Margaréta88
2018-06-07 09:35:01
Én így állok:
Lion86
2018-06-07 09:29:52
Sziasztok!
Amandeen nagyon örülök a férjed jó eredményének, végre...! Nagyon kíváncsi vagyok a Tiédre is, biztos rendben lesz minden és végre haldhattok tovább.
Margaréta, szuper, hogy a Te eredményed is jó lett :) Ma mértél?
Aranymaszat, hol tartotok most a vizsgálatokkal meg a programmal?
Fbara, csak erősödni fog az, lehet, hogy most 1-2 nappal később lesz.
Vica, igen, ovu után olyan szokott lenni elvileg.
Erikasz, most milyen tesztet csináltál? Nem akarom elhinni, hogy az első tévedett. Nagyon bízok benne, hogy a mai téved :)
Kira, nagyon szorítok, hogy néhány nap múlva pozitív legyen :)
Anitacool, hogy haladtok a készülődéssel? :)
Kerie, Christi, hogy vagytok?
Anita012, Veletek mi a helyzet?
Natus, Encsy, Chill, Olioli, Gyémánt, Ti hogy vagytok?
Akit ki hagytam, az is jelentkezzen :D
Nálam borzalmas a helyzet. Tegnap délben már majdnem pozitív volt az LH, aztán csináltam még kettőt és halványabb, ebből már lehet, hogy tényleg nem lesz semmi.
Legalább kicsit vigasztal, hogy aláírtuk tegnap az adásvételi szerződést és mehetünk intézni a CSOK-ot.
A görbém... Nagyon görbe :D
erikasz
2018-06-07 07:15:18
Kira :Igazad van drága !
Nagyon szép a görbéd jó magas !:)
Majd meglátjuk hogy alakul a görbe és majd akkor tesztelünk ,ha fent is marad és nem jön meg..... én sem fogok rajta idegeskedni !
Szerintem a tesztel van probléma amit venni szoktam, soha többet nem veszek ilyen olcsó @rt !!!:(
Jól érzed magad ?
Kira84
2018-06-07 07:02:14
Jó reggelt.
erikasz sajnálom hogy a mai teszt nem sikerült,de még van remény..
az én tesztem is negatív.
Én most már tuti megvárom a nemvárt napját, mert így fölöslegesen idegesítem magam a teszteléssel.
Ha van baba idővel csak meg mutatja magát ha meg nincs azt is el kell fogadnom..
Hát nagyon furcsa a görbéd ....de lesz belőle ovu meglátod !
Én ugy látom megreped az a tüsző !!
Igyál estére édesköményt az ovut csinál ösztrogén tartalma miatt !
olvasd el ezt :
ÉDESKÖMÉNY, főnigli, közönséges édeskömény, máltai kömény ...