Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara, szuper, hogy haladtok a munkálatokkal! A fogat mindenképpen érdemes megcsináltatni, mert hajhullást is simán okozhat. Enyhült azóta a fájdalom? Elmész megcsináltatni?
Lion, köszönöm kérdésedet, jól vagyunk! Holnap megyünk babamozira, alig várom már! Úgy izgulok, hogy szerintem aludni is alig bírok majd. És te hogy vagy? Vannak még furcsaságok (rózsaszín folyás)? Örülök, hogy elmúlt a hasmenés. Úgy tűnik valami vírus van... Kisfiad hogy van, hogy álltok az étkezésekkel?
Amandeen, hogy vagytok? Mikor lesz meg az eredmény? A méhtükrözésen is ügyes leszel és minden rendben lesz! Erős csajszi vagy!
Erikasz, de jó volt olvasni a soraidat! Mikor megláttam a teszt képét elkezdtem örömködni, majd a férjem kérdezi, hogy mi az...Mutatom neki telefonon a képet és képzeld, még ő is látta. :D Gondolok Rád! Holnap jelentkezz!
Bocsánat, hogy nem írok most mindenkinek, de továbbra is nagyon szorítok értetek! Mennek a drukkok az ovu előtt állóknak és a tesztelés előtt állóknak is egyaránt!
fbara90
2018-06-05 21:41:43
Erikasz csak most olvasom juhuuuuuuuuuuuuuuuuu
Nagyon nagyooon örülök a hírnek! Várom nagyon h reggel jelentkezz!
:D :D dejoooooo
Kira!!! Neked is megy a nagy drukk :) remélem jó hírekkel jelentkezel te is!!!!!
Remélem most már aztán nekem is jut gólya.. Lehet az a baj h pont olyan jól tud tájékozódni mint én :DDD akkor mondjuk bajban vagyok XD
Margaréta88
2018-06-05 21:19:05
Hát a ma esti ovu teszt hófehér, úgyhogy vagy megvolt az LH csúcs két tesztelés között, vagy nem tudom. Most nem is foglalkozok ezzel, egyelőre szeretnék túl lenni a holnapi napon, utána folyt köv. :)
GőVica: én nem szoktam este mérni, csak reggel, nem tudom az estiből mire lehet következtetni.
Köszi Aranymaszat, remélem minden okés lesz.
Christi
2018-06-05 20:45:14
GöVica nekem terhesen volt este is magas, elotte nemegyszer volt, hogy jovalt alatta volt az esti hő a reggelinek. De ahogy tudom tobb minden befolyasolja az erteket
GőVica34
2018-06-05 20:37:12
Christi néha énis.Tegnap este alacsony volt reggel 36.9.Most is 36.9.Erről nem tudtok valamit?Mármint hogy jó e ha delutan este fele is magasabb..
Btiti
2018-06-05 20:32:54
Gratulálok erikasz!!!! Nagyon örülök, várjuk ám a fejleményeket :)
Nekem sajnos tegnap el kellett menni 3. napi vérvételre. Ma megküldték az eredményt is, a hormonokkal minden rendben van (legalábbis a feltüntetett határértékek szerint). Próbálkozunk tovább, nem adjuk fel.
Christi
2018-06-05 20:25:51
Aranymaszat valoban ma meg csak kedd van... nem kicsit vagyok szetcsuszva:)))) elnezest erte!
aranymaszat87
2018-06-05 20:20:38
Uhh szurkolok akkor holnap Margaréta!!!
De biztos minden rendben lesz! :)
Christi
2018-06-05 20:12:15
GoVica en szoktam. Nem minden nap, de mikor eszembe jut megmerem
GőVica34
2018-06-05 20:09:24
Szokott valaki kétszer hőt mérni?Reggel meg esetleg késő délután?
Fbara, szuper, hogy haladtok a munkálatokkal! A fogat mindenképpen érdemes megcsináltatni, mert hajhullást is simán okozhat. Enyhült azóta a fájdalom? Elmész megcsináltatni?
Lion, köszönöm kérdésedet, jól vagyunk! Holnap megyünk babamozira, alig várom már! Úgy izgulok, hogy szerintem aludni is alig bírok majd. És te hogy vagy? Vannak még furcsaságok (rózsaszín folyás)? Örülök, hogy elmúlt a hasmenés. Úgy tűnik valami vírus van... Kisfiad hogy van, hogy álltok az étkezésekkel?
Amandeen, hogy vagytok? Mikor lesz meg az eredmény? A méhtükrözésen is ügyes leszel és minden rendben lesz! Erős csajszi vagy!
Erikasz, de jó volt olvasni a soraidat! Mikor megláttam a teszt képét elkezdtem örömködni, majd a férjem kérdezi, hogy mi az...Mutatom neki telefonon a képet és képzeld, még ő is látta. :D Gondolok Rád! Holnap jelentkezz!
Bocsánat, hogy nem írok most mindenkinek, de továbbra is nagyon szorítok értetek! Mennek a drukkok az ovu előtt állóknak és a tesztelés előtt állóknak is egyaránt!