Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-06-08 10:28:31

Erikasz, nagyon sajnálom, hogy megjött. Ami a hormonsort illeti, többet néznek a ciklus elején. A luteálisban csak a progeszteront nézik. Én azt ajánlom, hogy most menj, ciklus 3-5. napjáig! Ilyenkor is néznek progeszteront is, ezen kívül ösztrogént, LH, FSH, prolaktin, tesztoszteron, nézethetsz TSH-t is.

Margaréta, nem kellett bent maradnom, hazaengedtek tegnap.
Anitacool
2018-06-08 10:10:52

Christi június 23-án lesz :-) Nektek mikor? Nem könnyű ideális helyszínt találni. Sem szolgáltatókat. Kitartást a szervezkedéshez :-)
Mához 2 hétre utazunk :-) Izgatottak vagyunk nagyon :-) Én amiatt is, hogy a nászútra várom az ovut. Persze ezzel nem stresszelek a párom. Legyen meglepi ;-) Igazán sikert hozhatna, nem is lenne nálunk boldogabb a világon :-)))
Kira84
2018-06-08 09:37:48

Kedves lányok, nagyon aranyosak vagytok de én nem élem bele magam.

Margaréta88. Ma gondoltam a tesztre, de mivel vihar volt nálunk így 3 x voltam fent folyton pisilnem kellett. így várok még, elvileg már csak 4 nap van a nem vártig..
Christi
2018-06-08 09:19:58

Erikasz tiszta szivbol sajnalom!!! :(((
A hormonsort nem ketszer nezik? Eloszor valamikor a menzesz 3-5.napjan ha jol emlekszem. En is szeretnem megnezetni, lassunk tisztan, onnan kitalaljuk merre tovabb.
Amiket leirtam en ugyanigy gondolom ahogy Te is! Tovabb kell haladni es elore tekinteni. En is ezt erzem, hogy nincs idom keseregni. Az en parom egyik nap mondta, hogy munkaba menet babas tema volt a radioban es elerzekenyult... neki elso baba volt es nagyon varta/varja. En eros vagyok testileg-lelkileg, csak ha ot szenvedni latom akkor sirom el magam. Olyan jo ember! Bizom benne, hogy meg tudom adni neki a kisbabat amire annyire vagyik/vagyunk! Addig megyek, mig nem sikerul!

Anitacool mikor lesz a nagy nap? Mi meg a helyszin keresesevel foglalkozunk, nagyon nehez! De a ruham megjott mult szombaton, imadom! :)
Amandeen jobb igy, hogy kivettek a polipokat, mar nincs semmi akadaly :)
Fbara csak jon az az ovu, a fogorvoshoz meg kitartast!
Kira84 szoritok nagyon! Biztos ott van a baba! :)
Margareta jo magas a hőd!
Margaréta88
2018-06-08 08:33:52

Sziasztok!

Erikasz: sajnálom, de olyan jó, hogy ilyen erős vagy, így kellene nekem is gondolkoznom.
Kira: mikor tesztelsz? Már nagyon várjuk! :)
Anitacool: hamarosan itt a nagy nap, de jó!!! :D
Amandeen: jó, hogy túl vagy rajta, gyors felépülést! Hazajöhettél vagy benn kellett maradnod?

Nekem mérés előtt 1,5 órával fel kellett kelnem, de még visszaaludtam. Lehet emiatt mértem magasabbat, majd holnap meglátjuk mennyit mérek.
Anitacool
2018-06-08 07:52:38

Erikasz sajnálom :-( Főleg azt, hogy megint becsapott a teszt. Rossz a hamis remény :-(. Ez milyen fajta? Többet ilyet ne vegyél! Meglásd tavaszi babátok lesz! :-)

Fbara szívesen csatlakoznék, de nem facebookozom már. Megszabadultam a közösségi oldalaktól, mert nagyon zavart a képmutatás, ami ott folyik. Majd lehet egyszer újra regisztrálok, akkor viszont mindenképp becsatlakoznék :-)
erikasz
2018-06-08 06:53:52

Kira :Huuuuuuuuu ez tuti baba.... megéreztem nagyon boldog vagyok !!!!!!!!!!!:):):)
erikasz
2018-06-08 06:51:24

Fbara : Muszáj bírni tovább kell lépni ,kevés már az én időm a teherbeeséshez !
De ugy is kezdtem ,ha ad a Jó Isten akkor adni fog ,ha nem bele törődünk !
Albert reggel csak nyeldekelt ,sírhatott volna ....inkább ő akit még jobban megvisel mint engem !:(
Mindig mondja te erősebb vagy mint én lelkileg !!
A nő mindig erős ,vagyis legtöbbje .....Lion főleg... erősebb mint én !
Christi az is erős egyéniség itt ahogy megismertem !
De ilyenek kell lennünk !!
Várom a teszt eredmény nagyon!
írj hamar ha megcsinálod!
Már pozitív lesz !!
Kira84
2018-06-08 06:42:04

Jó reggelt lányok.
erikasz nagyon sajnálom,nem is gondoltam volna hogy megjön a vérzésed,a hőd alapján.
Egyenlőre én még várok,nem élem bele magam, ebből még bármi lehet..
fbara90
2018-06-08 06:32:41

Anitacool csatlakozol hozzánk a facebookon is? :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!