Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-06-07 06:30:58

Jó reggelt lányok !
Nem hogy erősebb a teszt.... még a halványka csík sem jelent meg !!!:(
Igazad volt Lion !:(
A hőm változatlan.... krémes folyás méhnyak zárt kemény és középen !
Nem tudom .....!!
De majd ki derül !
Remélem Kira..... ma pozítivat tesztelsz!
Szép a görbéd nagyon !!Adná az Úr !!
Margaréta88
2018-06-06 21:15:49

Amandeen: Jaaa, azt hittem tegnap írtad. :D akkor holnap irj!
Amandeen
2018-06-06 20:53:20

Margaréta, örülök, hogy minden rendben! :-)
Nekem holnap délután lesz a hiszteroszkópia. Nem várom. Majd jelentkezem, hogy mi volt.
Margaréta88
2018-06-06 20:25:41

Sziasztok!
Túl vagyok az átjárhatóságin, nem volt annyira vészes, de azért volt egy-két pillanat, amikor felszisszentem. Szerencsére minden okés, nincs elzáródás, talán egy kis latapadás lehetett a doki szerint, mert először nehezebben akart megindulnia az anyag, de utána szépen végig ért. Bízom benne, hogy ezzel is közelebb kerültünk a várva várt csodánkhoz. :) Következő ciklustól Clostyt szedek majd, meg menni kell uh-os követésre is.
Reggel azért mértem, de nem megy feljebb, bár ezt a hónapot szerintem elengedjük.

Amandeen: neked is megvolt a hiszteroszkópia? Minden rendben?
GőVica34
2018-06-06 20:16:17

Az normális hogy ovu ota van egy kis krémes fehér folyásom?
fbara90
2018-06-06 16:23:43

Nem akar erősödni az LH-teszt... :( 19. ciklusnapon vagyok már.. :-/
Anitacool
2018-06-06 16:20:28

Erikasz nagyon drukkolok, hogy baba legyen ott! :-))))
A többieknek is hajrá!
Kismamik remélem jól vagytok ;-)
aranymaszat87
2018-06-06 07:40:56

Sziasztok!
Kira szerintem is korai volt még a teszt egy picit, de csodaszép a görbéd szóval ebből még simán lehet pár napon belül pozi! :)
Erikasz holnapra erősödni fog az! :) A görbémet azért nem csatoltam tegnap, mert Hétfőn kezdtem új ciklust, és azóta mérek újra! Ezért lesz jövő héten az átjárhatósági mert azt a ciklus első felében szokták csinálni!
Margaréta szurokolok, gyere majd és mesélj!
Amandeen örülök hogy végre nincs baci! Simán lehet hogy beképzeli a férjed. Nálunk amikor megtudta hogy herevisszér tágulata van, kb napokig mondta hogy olyan furcsa ott nekk. De azelőtt semmit nem érzett... Szóval ilyen ez, ha betegségtudatot raknak beléd. :( Biztosan minden rendben van már vele, ha az eredmények azt mutatják. :)
erikasz
2018-06-06 07:34:10

Kira :Huuuuu...de izgalmas szép magas a hőd...... ott a babóca meglátod te ,csak a 11 DPON jársz még majd később !
Nekem is halványka nagyon éppen hogy látszik !
Áldjon meg az Úr a csodával téged is minél hamarabb !!!!!!!!
Lépek dolgozni megyek puszi......
Kira84
2018-06-06 06:45:27

Sziasztok lányok.
Hát ma csináltam tesztet 10 érzékenységűt de negatív,úgy hogy most várnom kell hátha be indúl valami,Remélem nem csak az lesz hogy jó a progim baba meg nem lesz :(

erikasz. most olvastam a teszted örülök neki hogy + lőttél.
ha jól emlékszem még a hcg 2 naponta duplázódik így lehet csak holnapra lesz erősebb.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!