Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz nagyon-nagyon sajnalom h megjött :(((( lelkileg hogy birod? Jól vagy? :(
A fogam jól van. Nem fáj. Szerdán megyek vissza vele a dokihoz. Elvileg már rendes tömést fogok kapni.
Délelőtt és délután is tesztelek
Egyenlőre így néz ki a görbe. ...
erikasz
2018-06-08 06:05:43
Anitacool :Olyan boldog vagyok hogy a ruha minden kész a nagy napra !!:)
Úgy meghatódtam ahogy leírtad ....éreztem a boldogság árad belőled az ember életében ez egy életre szóló élmény az biztos !!!:) Sok boldogságot nektek és gyermekáldást minél hamarabb !!!!
Amandeen :Mihamarabb gyógyulj meg drága !
Két polipot vettek ki .....jézusom !!
Lehet sőt biztos hogy ez befolyásolta a teherbeesésed ,most már sikerülni fog !!
Fbara :Rendben a fogad ?
Meglesz az az ovu hamarosan !!
LH tesztet mikor csinálsz megint ?
Látom hogy ma lezuhan a sok ugrálás után...... igy szokott ovu előtt !
erikasz
2018-06-08 05:36:32
Csajok megjött ez éjjel ,de nem is akár hogy... darabos vérzés majd leszakad a derekam görcsölök !:(
Mennem kell dolgozni 13 óráig ...csak ki bírom valahogy ugy is jön a hétvége !
Lion :Mikor menjek hormonvizsgálatra ?
Luteláris után ?
Akkor több mindent megtudnak nézni ,a progeszteront is ?
Ne idegeskedj ,meg lesz az ovud ha .... megnyugodsz !
Nem csodálkozom rajtad sok a stressz most !
A kisfiad jól van ....a cukor rendben van ?
Kira :Alig várom hogy bejelentsd ,hogy babás vagy !:D
Már csak te vagy most ,mindenkinek rajtad a szeme !:):)
Mennyi hőt mértél ?
Anitacool
2018-06-08 01:46:23
Lion nem lehet, hogy a lakás téma miatt stresszes voltál? Az is be tud kavarni. Talán most, hogy sínen vagytok, rendeződni fog. Drukkolok! :-)
A szervezkedés jól halad, ennek ellenére millió +1 dolog van még hátra. Megvan a ruhám, komolyan nem gondoltam, de olyan gyönyörű, méterekkel a föld felett lebegek a boldogságtól :-))) Most már a végéig nem tudok itt sokat lenni, pedig nagyon igyekszem bekukkantani. Nem mindig sikerül sajnos. Jó hírekkel gyere hamarosan te is! :-)
Amandeen gyors gyógyulást neked. Nagyon jó lenne már vidám híreket olvasni tőled ;-)
Amandeen
2018-06-07 22:22:47
Sziasztok!
Erikasz, Kira szurkolok nektek nagyon!
Lion, valóban szép kis hullámvasút a görbéd, de jönni fog az ovu!
Fbara, szintén! Csak kitartás, lesz ovud nemsokára, meglátod!
Christi, remélem holnapra enyhül a vérzés! Ez még biztosan a beavatkozás hatása, regenerálódnia kell odabent a dolgoknak!
Nálam is megtörtént ma a beavatkozás! Nem csak tükröztek, műteni is kellett, mert találtak 2 polipot, és eltávolították őket. Altatásban történt a dolog, kb. 15 percet lehettem a műtőben. Most egy kicsit húzódik a méhem, vérezgetek is egy cseppet, de ez ezzel jár. Kaptam antibiotikumot is, 3 napig kell szedjem. Amúgy minden rendben ment. Ha majd regenerálódik a méhem, akkor talán kezdhetjük a stimut. Remélem most már nem jön közbe semmi!
Christi
2018-06-07 20:51:39
Erikasz kb 5 napig, de abbol legalabb 3 nagyon durvan eros szokott lenni, darabos. Most nem darabos es gyengebb annal
erikasz
2018-06-07 17:15:25
Christi :A hormonok játszanak mert magas a hőd ,de nem ártana elmenni a nődokihoz ,vagy kérdezd meg telefonon a nődokit természetes e !
Meddig szokott tartani a menszid ?
Christi
2018-06-07 16:43:13
Sziasztok!
Fbara90 meg erosodhet az a teszt!
Margareta88 ezen is tul vagy, egy vizsgalattal kevesebb, a lenyeg, hogy minden rendben van
Amandeen mi volt ma?
Erikasz a halvany csik is csik, mi mas termelne hcg-t? Emlekszel nekem is a halvany utan hofeher volt. Meg azert ne adjuk fel!
Kira nalad is barmi lehet! Szoritok nagyon mindkettotoknek!
Aranymaszat a vizsgalathoz csak ugyesen!
Gyemant sokan undorodnak meg szagoktol, jol van ez igy :)
Lion86 szuper, hogy alairtatok! Mi most inteztunk el mindent, kozjegyzo, foldhivatal, mar csak a kiutalasra varunk es koltozhetunk is. Jovo hetvegen vagy utana mar ott lakunk! Nem kicsit varjuk!
Nekem jovoheten kellene ovunak lennie, ha vegre elmulna, egy hete megvan, mar nagyon unom, hogy capatamadast jatszom, elmulhatna, kicsit aggodom is, mi van, ha nem all helyre a szervezetem:(((
erikasz
2018-06-07 16:17:28
Fbara : Köszönöm neked hogy drukkolsz!
Most olyan rózsaszínű folyásom lett ,de csak pici ,hát reménykedek ,de a tesztel várok még !
Gyémánt :Nagyon rossz lehet ...hogy hirtelen jön rád az undor !
Vigyázz nagyon magadra szívem !
Köszönöm neked hogy drukkolsz te is nekem aranyos vagy !:D
A jó Isten vigyázzon rátok !
Kira :A terhesség is ilyen érzés... mintha megakarna jönni ,görcsölsz nagyon !
Szerintem te az vagy ,kismama !:)
Hány nap a lutelárisod ?
aranymaszat :Remélem én is....hogy csak a teszt tévedett !
Lion :Örülök hogy végre a lakásügy rendbe jött !!
Most fogsz megnyugodni drága ,holnaptól a hőd nyugis lesz ...próbálj meg lazítani !!!
Lion86
2018-06-07 16:16:30
Köszönöm Fbara :) Nekem sem akar pozitív lenni, lehet, hogy végül egyszerre lesz ovunk :)
Erikasz, hát nem értem ezeket a teszteket. Mikor mész mész magándokihoz? Most már harcolj ki egy hormonsort, ha nincs mégsem baba, akkor az LH miatt lehet. Most már semmilyen teát nem merek inni, korábban segítettek, de most még rosszabb lett mint előtte. Az ösztrogénem meg biztos, hogy magas, nem szoktak ilyen leesések lenni, meg többször is barnáztam a ciklus közben, az is a magas ösztrogén miatt van. Megvárom még, hogy megjöjjön, addig merek, aztán szerintem nyár végéig hanyagolom a baba témát.
A fogam jól van. Nem fáj. Szerdán megyek vissza vele a dokihoz. Elvileg már rendes tömést fogok kapni.
Délelőtt és délután is tesztelek
Egyenlőre így néz ki a görbe. ...