Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2018-06-08 15:43:58

Jaj lányok olyan furcsán csipkod a bal petefészkem, ilyet még nem éreztem, nagyon fura..
erikasz
2018-06-08 15:13:59

Hát csajok itt hormonsor nem lesz !!:( Ég az arcom ! Csak sírok igy nem aláztak még meg mint most !!
Felhívtam két nőgyógyászt ,elmondtam mit szeretnék gyermeket 2016 ban volt egy elhalt terhességem !
Szeretnénk babát és hormonsort szeretnék csináltatni !
Kérdezte hány éves vagyok .....mikor meg mondtam !
Azt mondta most jó hogy ül mert hanyatt esne ,mit képzelek ilyen idősen !
Nem is mondom tovább !
Lehet én vagyok elmeháborodott !
Lelkileg megtört nagyon ,majd jelentkezem ,de lemondtam már minden segítségről én csak Istenhez Imátkozhatok lányok.... ez az igazság !!
Anitacool
2018-06-08 13:22:20

Anita34 de jó lehetett! Emlékszem ilyenkor mindig a föld fölött lebegtem napokig :-) Kicsit meg is könnyeztelek :-) Épp ma jött egy újabb gólyahír,olyan nehéz elvonatkoztatni.. de küzdök az irigység ellen. Köszi a drukkot! Júlisban lesz egy éve, hogy görbét vezetve, ovutesztelve mindig jól időzítve próbálkozunk. Most már ne várasson tovább, ezt kívánom minden nap :-)))

Christi akkor még van egy kis időtök :-) Hiphop itt lesz, figyeld meg! ;-)
22-én utazunk egy kis görög szigetre, ott lesz az esküvő szűk családi körben, összesen 11-en leszünk. A tengerparton :-)
Margaréta88
2018-06-08 13:13:40

Anita34: az ovu tesztek nagyon halványak, napok óta nem erősödik. Bár most másfajtát használok, nem amiket korábban, de eddig ezen is látható volt a 2 erős csík. Nem tudom.... :(
Anita34
2018-06-08 12:13:38

Christi, nem volt jó egyébként az 1.helyszín ezért kerestek másikat? Van még idő a változtatásra?
Anita34
2018-06-08 12:12:24

Christi, igen kaptunk. Ígérem, hogy teszek fel. Csak a dvd-ről ráteszem a gépre utána fel ide.

Estére jövök.
Christi
2018-06-08 11:37:04

Anita34 a babamozirol kaptatok felvetelt? Elhiszem, hogy jo volt latni :)

Anitacool ket het mulva? Az mindjart itt van, nagyon jo! Mi szeptemberrol attettuk oktoberre. Ma megyunk egy helyszinre, ha az rendben lesz akkor oktober 13, hanem tetszik, akkor visszamegyunk oda ahol ket hete mar voltunk, akkor oktober 6 lesz... de ez egy rablas amit par helyen lemuvelnek!
Naszutra hova mentek?
Anita34
2018-06-08 11:11:51

Margaréta, nem ovud van? Lh tesztet csináltál? A holnapi hő biztosan választ ad. Drukkolok!
Anita34
2018-06-08 11:10:13

Christi, így igaz, ez a jó hozzáállás! Még is lesz a gyümölcse hidd el!

Fbara, fogorvos téma....találd ki épp hol ülök? A fogorvosnál, mert tegnap este kiesett férjem tömése és jöttem vele mert nagyon fél a fogászati beavatkozásoktól.

Drukkolok mindenkinek, az ovu előtt állóknak és az az utániaknak is!
Anita34
2018-06-08 11:06:06

Sziasztok!

Erikasz, nagyon sajnálom! Amandeen-nel érték egyet, szerintem is menj ciklus eleji hormonsort nézetni. Hisz sikerült már 2x egymás után....lehet valami kicsi hormonprobléma áll a háttérben. Kitartást Drága, és nem adni fel! Sikerülni fog!

Amandeen, örülök, hogy túl vagy a műtéten. Ügyes voltál! Most már biztosan jönni fog a baba! Drukkolok! De jó, hogy Párod eredménye is jó lett.

Anitacool, de szuper, hogy minden rendeződik. Nagy az izgalom, gondolom. Mindjárt itt az idő! Megy a drukk a nászutas ovuhoz!

Kira, nagyon szép a görbéd, a hőd! Nagyon szorítok Nektek!

Voltunk ugye a babamozin és olyan jó volt látni.... Már szép kisbaba formája van, gyönyörű. Minden rendben egyébként, a korának megfelelő, kb.1200 g.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!