Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz uristen, hat felugrottam oromomben!!! Gratulalok!!! :)))
Kira neked is szoritok nagyon!
Lion hogy vagy?
Amandeen megvan a lelet?
Kittycat nem is szabad feladni!
Margareta ma volt az atjarhatosagi?
Fbara remelem sikerul elkapni az ovut :)
Spitzne udv a csoportban!
GőVica34
2018-06-05 19:26:34
Erikasz az bizony pozitiv.Gratulálok.Reggel is tegyél fel képet.Igaz én már dolgozni fogok de lesek majd.
Margaréta88
2018-06-05 19:24:10
Erikasz: jajj úgy örülök!!!! Feltétlen írj reggel! :)
Aranymaszat: holnap megyek, én is nagyon parázok, nem is tudok másra gondolni, folyton az átjárhatósági jár a fejemben. Nekem is röntgenes lesz. Majd jelentkezem.
aranymaszat87
2018-06-05 19:17:24
A facebook-os csoporthoz is csatlakoznék, ha bevesztek ;)
Margaréta neked a héten lesz az átjárhatósági ugye? Majd mesélj hogy milyen volt, mert én parázok nagyon! :D Nekem röntgenes lesz, mert a meddőségiben azt fogadják el.
aranymaszat87
2018-06-05 19:15:06
Sziasztok! Húh nem győzöm kapkodni a fejem, zajlanak az események itt!! Erikasz óriási gratulaaa!!!! Annyira örülök neked! Annyira megérdemled, hogy végre neked is teljesüljön az álmod, olyan csodálatos ember vagy ami ritka a mai világban!! Minden rendben lesz, az biztos! Kiraaa merre vagy?? Nagyon remélem hogy Te is hamarosan érkezel a csodás hírrel! De szurkolok mindenkinek, ebben a ciklusban már én is mérek megint, mert jövő héten lesz az átjárhatóságim, és valahogy most reménykedem hogy megoldódik az én problémám is. Annál is inkább, mert hetek óta köröznek a gólyák a kertünk felett :) Ezt jó jelnek veszem... Hátha az átjárhatósági után végre mi is örülhetünk!!!
Lion86
2018-06-05 18:55:09
Erikasz, köszönöm, jobban vagyok már, tegnap óta nem volt hasmenés :)
Anita34, hogy vagytok? :)
Anita34
2018-06-05 18:44:17
Sziasztok!
Erikasz, szívből örülök Nektek! Minden rendben lesz és holnap még erősebbet tesztelsz! Vigyáz Rátok az Úr! Most annyira boldog vagyok!
erikasz
2018-06-05 18:00:00
Kira :Hol vagy ?
erikasz
2018-06-05 17:56:31
Lion :Köszönöm neked !
Persze hogy lesz ovud !!
Jobban vagy már ?
Lion86
2018-06-05 17:40:26
Egyébként nem jött meg mégsem. Lehet, hogy mégis ovum lesz.
Erikasz uristen, hat felugrottam oromomben!!! Gratulalok!!! :)))
Kira neked is szoritok nagyon!
Lion hogy vagy?
Amandeen megvan a lelet?
Kittycat nem is szabad feladni!
Margareta ma volt az atjarhatosagi?
Fbara remelem sikerul elkapni az ovut :)
Spitzne udv a csoportban!