Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
gyémánt7
2018-06-08 23:20:41

Amadeen sok rossz után, csak jó jöhet!! Remélem jól vagy!
Fbara ovu? Fogorvos ?
gyémánt7
2018-06-08 23:16:03

Erikasz rettenetesen sajnálom! Elszomorító hogy emberek hogy képesek így megbántani a másikat! Csodállak a kitartásodért!
Lion remélem kibékülrerek!!
Anita nagyon édes a babóka!
Anitacool
2018-06-08 22:33:14

Anita! Csodaszép kisfiatok van :-) Köszi a képet :-)))

Lion, ilyenkor könnyű harcban állni mindenkivel, még néha azzal is, akit imádsz és aki imád. De ezek szerencsére csak egy pillanatig tartanak :-) Reméljük a békülős szex meghozza a gyümölcsét ;-)))) Bocsi :-D
zsuzskam
2018-06-08 22:29:21

Sziasztok!
Erikasz, te nyíregyházi vagy? Én is. Vagyis csak voltam, mert elköltöztünk egy kisebb faluba.
Dr. Péli-Tóth Juditnál voltál már? Ő nagyon ért a dologhoz, rögtön küld vv-re, így nem kell magánban menned. Mindent alaposan megvizsgált. Vv, uh, együttlét után is vizsgál, hogy megfelelő - e a nyák. Szóval ő komolyan veszi.
Amúgy én voltam a Synlabban Nyíregyházán. Nem tudtam bejelentkezni, mert soha nem vették fel a telefont. Elmentem találomra. Nem kellett volna. Két órát vártam a semmiért. Ennyi idő alatt még a papírokat sem kérték el.
Lion86
2018-06-08 22:19:04

Jaj, most nézem, hogy tettél fel képet, tündéri. Igazi csodababa, hihetetlen, hogy az elején milyen nehézségek voltak.
Lion86
2018-06-08 22:12:11

Köszönöm Anita34, aztán ma este pozitív lett az ovuteszt, de erről nem szóltam a férjemnek, mert pont a babatéma miatt vesztünk össze, de végül kibékültünk... :)
Anita34
2018-06-08 21:26:59

Sziasztok!

Lion, az összeveszést is biztos a stressz okozta, remélem azóta már minden ok. Az ereszdelahajam party kicsit kikapcsolt legalább, és lehet pont erre volt szükséged, hogy később ismét előre tudj menni erősen! Kitartást kívánok és sok erőt, ne add fel kérlek! Jönni fog a babátok, hidd el!

Erikasz, jó ötlet a magánlabor, látom Lion írt is egy jót. Ha teheted mindenképpen menj el és ne is foglalkozz a bunkó orvosokkal. Egyébként Dr. Orosz Lászlót (az idősebbet) ismered, esetleg jártál már nála? Sokan dicsérik ott Nyíregyházán és volt ismerősöm is aki hozzá járt. Lehet érdemes lenne felkeresned. Magánban rendel, időpontot kell tőle kérded. Hátha ő nem úgy állna hozzád, mint ezek a kis újonnan kikerült doktorkák. Én nagyon ajánlom neked Őt! Ne add még fel és legalább hozzá menj el még!
http://orosznogyogyaszat.hu/kapcsolat.php
Itt meg tudod nézni az elérhetőségét.

Margaréta, reméljük, hogy nem az ovuteszt viccel meg. Vagy lehet a mai hőd nem volt "jó". A holnapiból kiderül az biztos. Kíváncsi leszek.

És ahogy ígértem itt a kis fotó!
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=467BABA_250.jpg

Lion86
2018-06-08 19:44:41

Sziasztok!
Anitacool, örülök, hogy rendben zajlanak az előkészületek és drukkolok, hogy "jól sikerüljön " a nászút :) Azt nem tudom mitől késik az ovu, de stressz a volt rendesen mostanában, lehet, hogy attól.

Erikasz rettenetesen sajnálom. Hát nem normálisak ezek az orvosok. Anyukám gyerekkori szomszédja 54 éves volt, mikor jött a meglepi baba, dehogy vagy Te túl koros hozzá. Ne add fel, ha elfogadod a tanácsom, keress fel magánlabort (ha 2-3 nőgyógyászt felkeresnél, lehet többe kerülne, mint ez), tudom így sem olcsó, de megérné, itt az elérhetősége:
Cím: 4400 Nyíregyháza, Árok u. 41.
Tel: +36 30 331 29 20, +36 42 501 008 (188 mellék)
Vérvétel: H–P: 8:00 – 12:00
(Egyéb időpontban előzetes telefonos egyeztetés alapján.)
Mintaátvétel, leletkiadás, mintavételi eszköz kiadás: H–Cs: 12:00 – 15:00, P: 12:00 – 14:00
Időpontfoglalás: H–P: 8:00 – 11:00 telefonon: +36 30 331 2920
Pénztár: H-P: 8.00 – 11.00, 11.00 és 15.00 között csekket tudunk kiadni.

Női hormon csomag, ciklus 3-5. nap
Ez a csomag – általános laboratóriumi vizsgálatok nélkül – a női nemi ciklus hormonális állapotát jellemző laboratóriumi vizsgálatokat tartalmazza.
Azoknak az alapvető hormonoknak a meghatározására kerül sor, amelyek a ciklus 3-5. napján történő vérvétel alkalmával kerülnek vizsgálatra a legtöbb nőgyógyászati kivizsgálás alkalmával.
A vizsgálat előtt érdemes a nőgyógyászával konzultálni az esetleges kiegészítéseket illetően.
A csomag tartalma: FSH (Follikulus Stimuláló Hormon), LH (Luteinizáló Hormon), ösztradiol, totál tesztoszteron, SHBG (Sex Hormone Binding Globulin), albumin, számított paraméterek: fTI és biol aktív TTE, Anti-Müllerian Hormon (AMH), prolaktin meghatározása, mintakezelési díj
Eredeti ár: 21 450 Ft
Kedvezményes ár: 16 900 Ft
Fenti ár tartalmazza a mintakezelési díjat.

Vizsgálatok
FSH (Follikulus Stimuláló Hormon)
LH (Luteinizáló Hormon)
Ösztradiol
Total tesztoszteron
SHBG (Sex Hormone Binding Globulin)
Albumin
Szabad és biológiailag aktív tesztoszteron ( számított )
Anti-Müllerian Hormon (AMH)
Prolaktin

Christi, szuper, hogy Nektek is lesz házatok, nekünk még augusztusig eltart mire megkapjuk a kulcsot. Hogy áll a vérzésed?

Amandeen, elképesztő, hogy ennyire Rátok jár a rúd. Most már minden rendben lesz és jöhet az inszemináció.

Kira, nagyon szorítok, hogy baba legyen, nagyon szép a görbéd :)

Margaréta az lehet, hogy attól magasabb, én múltkor kíváncsiságból megmértem felkelés után is és 3 tizeddel magasabb lett, mint ébredéskor. Majd holnap kiderül mi a helyzet.

Anita34, de örülök, hogy minden rendben! :) Biztos szuper lehetett a babamozi, én is nagyon élveztem annak idején :)

Fbara, teszteltél ma?

Én ma nem mértem, tegnap este ittam, így nem lett volna reális a mérés. Reggel meg úgy összevesztünk a férjemmel, hogy majdnem összepakoltam a cuccait. Erikasz, dehogy vagyok én erős, tegnap már bánatomban tartottam ereszd el a hajamat a barátaimmal (azóta már bánom kicsit :D) és teljesen összetörtnek érzem magam. Úgy érzem most fogyott el az erőm.

Anitacool
2018-06-08 16:26:28

Erikasz el nem hiszem, hogy mindig kifogod ezeket a semmirekellőket. Ne a te arcod égjen, hanem az ilyen hozzáállású orvosoké. De ne add fel a keresést, vannak még elvétve normális szakemberek, meg fogod találni. Kérd az Urat, hogy vezessen el ahhoz, aki segíteni tud! Csak folytasd a keresét!
Kira84
2018-06-08 15:50:13

erikasz
Kedves ne ad fel sajnos vannak ilyen gerinctelen lelketlen emberek..Mért nem keresel másik orvost mondjuk Debrecenben..?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!