Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Spictzné :Persze hogy elég ...de sajnálom az előtte lévő napokat igy nehéz következtetni drága !
De most már igy kell mérned tovább jó !:)
Meglátjuk pár nap, hogy alakul a görbéd !
Spitzné
2018-06-06 06:26:37
Sziasztok ! Köszönöm a segítséget es tanacsot mindenkinek ! Mától nyelv alatt mértem és sikerült vegre rendesen aludnom is. 36.5 a hőm , de azert pusztán kíváncsiságból megnéztem hónaljban mekkora a differencia es eleg nagy, mert 35.4 lett volna.... Úgy sajnálom hogy nem rendesen kezdtem mérni a ciklust... Így most elkepzelni se tudom milyen lenne az eredeti grafikonom. Hivatalosan ma kéne ovumnak lennie ...
Szerintetek a 36.5 elegendő hőmérsékleti szint ha már valóban megvolt az ovum ? Az ovus jelek ( görcs és váladék) mindket esetben mutatkozott...
Most akkor nem tudom mi van...
Köszönöm a véleményeket.
erikasz
2018-06-06 06:24:43
Amandeen :Nagyon örülök a labor eredménynek !:)
A csalánnal dióval álljatok le, az is csinál ilyen tünetet ha már rendben van a férjed !!
Köszönöm hogy izgulsz értem!
Én is a hiszteroszkópia miatt !
Reméljük ezután rögtön babás leszel !
Áldjon meg az Úr téged is a csodával !
erikasz
2018-06-06 06:16:15
Kira :Szép magas a hőd !:)
Vica :Attól hogy vissza esett megtörtént ,holnap berakja a gép !:)
Csináltam tesztet ..... ugyan olyan nem erősödött !:(
A hőm változatlan 36.6 nem ment feljebb !
Ma veszek még tesztet ,de más fajtát és holnap reggel csinálok megint !
Félek nehogy kémiai terhesség legyen !:(
De bízom benne.... hogy nem úgy járok mint a múltkor !!
GőVica34
2018-06-06 04:14:06
Erikasz javitottam a hőmet mert a mensi utan nrm 36.9 volt hanem 36.8.Másik naptáramban annyi van beirva ugyhogy itt irtam el.Most viszont igy allok.
Amandeen
2018-06-06 02:13:15
Erikasz, jajj, nagyon örülök a pozi tesztednek!!!!!! :-)
Szorítok nagyon!!!!
Amandeen
2018-06-06 02:10:19
Sziasztok!!
Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de alig érem utol magam.
Megjöttek a leletek, és képzeljétek úgy tűnik, hogy nincs baci. De, azt hozzátenném, hogy most egy másik laborba vittük a mintát, nem oda, ahova eddig. Egész másképp néz ki a lelet, gondolom más labor, más módszer is lehet ... most nem tudom, hogy hihetek-e ennek az eredménynek, hiszen most meg a férjem azt mondja, hogy picikét csípi valami, amikor pisil vagy már ő sem tudja, lehef beképzeli. Na, tessék! Eddig, amíg bacikat mutattak ki, tünetmentes volt, csak néha-néha mondta, hogy lehet picit csípi, de amúgy semmit nem érzett. Most meg, hogy jött egy olyan lelet, ami nem mutat ki bacit, most meg azt mondja, hogy mintha csípné! Hát mondom, ez is csak velünk történhet. Most nem tudom, mi van. Lehet, hogy kéne még egy kontroll, mondjuk egy egész másik laborból? Magam sem tudom.
Jajj, holnap hiszteroszkópia.... izgulok.
Kira84
2018-06-05 22:46:07
Sziasztok, ma azért nem voltam mert család látogatóban voltam a szüleimnnél és sokára értem haza.ez a mai..
erikasz
2018-06-05 22:40:57
Anita34: Köszönöm neked remélem nem csap be a teszt és az érzéseim !!:)
Ti jól vagytok,minden rendben ?
Lion :Nagyon örülök hogy , már jobban vagy drága !:)-Áldjon meg az Úr !!
aranymaszat87 :De jó hogy megint mérsz ,görbéd hol van ?
Lehet már a jövöhéten átjárhatósági sem kellesz mert babás leszel ,hol jársz a ciklusban ?!
A gólya mindig babát hoz !
Köszönöm neked is ,csak erősödjön a teszt Adja az Úr a Mindenható !!
Téged is Áldjon meg a csodával az Úr !
Margaréta :Jól meg gondoltad ? Mégsem halasztod el ?
Ha az ovud meg volt... kimossák a katonákat... és ha most sikerülne ?
Reggel írok ,tesztelek.... de képet nem ígérek... mert én nem tudom feltenni csak a lányom !!-Áldjon meg az Úr csodával !
Vica : Én mérek délután pontosan 15 órakkor mindig ,ha az ovu megtörtént 37.1 -37.2 -37.3 szokott lenni, de van mikor 37.4 is ! De ez is egyénfüggő ki mennyit szokott mérni, de előtte nem eszel, nem iszol 2 órahosszáig !
Tesztet nem Ígérek, hogy felteszem ,mert a lányom szokta, én nem tudom !
De írok mint szoktam !!!:):) -Áldjon meg az Úr a csodával !
Christi :Boldoggá tesz az hogy igy örülsz a hír hallatán !!:)
-Áldjon meg ezért az Úr a csodával... téged is minél hamarabb !
Btiti :Köszönöm neked is !!:)
Nagyon örülök hogy a hormonok rendben vannak !:)
Feladni ......Nem szabad az én példám lebegjen szemed előtt 49 éves leszek szep .4 én !!:)
Téged is az Úr Áldjon meg a csodával !
Fbara : Nem szabad meginogni soha ....lesz és kész ott repül a Gólya nem sokára a tetőtök felett ....meglátod drága !!:)
-Áldjon meg az Úr a csodával minél hamarabb téged is !
Lion86
2018-06-05 22:36:25
Anita34 írj majd, hogy milyen volt :)
Jól vagyunk köszönöm, most már egyedül is tudja, mit kell enni :)
A rózsaszín folyás elmúlt mára, remélem lesz ovum hamarosan.
De most már igy kell mérned tovább jó !:)
Meglátjuk pár nap, hogy alakul a görbéd !