Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2018-06-09 09:01:58

Köszönöm lányok. Akkor ezt kiveszem mára.
gyémánt7
2018-06-09 08:03:40

GőVica: nagyon sajnálom, őszinte részvétem!
Jajj lányok olyan sok rossz történt most veletek, remélem ez megfordúl és csak jókat kaptok az élettől!
Margaréta88
2018-06-09 07:30:49

GőVica: nagyon sajnálom, őszinte részvétem!
Christi: de jó, hogy meg van a helyszín. Mi is sokat vaciláltunk, mire döntöttünk.
Majdcsak elmúlik a menzid, ha 1-2 nap múlva se, nem mész el dokihoz?
Erikasz: szerintem is magánba azért csináltass vérvértelt, ahhoz nem kell beutaló, csak időpont. Próbáld meg!

Én a tegnapi hőmet kivettem, ma is alacsonyat mértem. Lehet ebben a hónapban nekem se lesz ovum, eddig 1x volt a 17. Cn-on, mindig 11-14 . Nap között. Azért tesztelek tovább.
erikasz
2018-06-09 07:19:14

Vica :Őszinte részvétem Apukád miatt !! :(
A hőd nem elfogadható ilyen állapotban ,lélek miatt... amit érzel fájdalmat ...szívem !
Christi
2018-06-09 07:15:52

GöVica reszvetem!!!

Erikasz elhiszem, hogy elkeseredtel, de en nem adnam meg fel. Nagyon sok oldalon olvastam statisztikat, ahol azt irjak, hogy 45 felett mar kb lehetetlen orvosi segitseg nelkul teherbe esni. Pont Te vagy aki ezt mar meg is cafolta. Az orvosok ezekbol az adatokbol gondoljak, hogy igy van. Egy blogon olvastam, egy lany utanajart ennek, es kiderult, hogy ezek a statisztikak valamikor az 1700-as evekben keszultek a francia elveszuletes adataibol. Szoval felejtos! Vizsgaltasd ki magad, akkor majd kiderul. De en azt gondolom, hogy nincs veszve minden. Menstrualsz, a hőböl kiderult, hogy ovud is van. Kell lennie megoldasnak, lehet, hogy hormonkeszitmeny vagy beavatkozas... ne mondj meg le errol! Tudom sovany vigasz, mi itt vagyunk neked!

Anita34 nagyon jo kep! Milyen szep kis pofija van! Gratulalok! :)))

Anitacool dejo lesz nektek! Imadom Gorogorszagot, biztos gyonyoru lesz! Jo ertelemben de picit irigykedem :)

Lion86 auagusztus az mindjart itt van, addig lehet tervezgetni :) nagyon sokan mondtak nekunk is, hogy ahogy bekoltoztek az uj otthonukba osszejott a baba. Mindketten lenyugodtak, mar nem volt min stresszelni.
Tegnapi ovut azert remelem elcsiptetek! :)

Fbara hogy vagy?

Nekunk meglett tegnap a helyszin, Monoron lesz oktober 13.-an. Borospince, szőlő a hegyen. Azert volt nehez, mert az arajanlatok amiket kaptunk mindig tartalmaztak valami rejetett koltseget. Volt, hogy a vegen volt, hogy ezek netto arak, vagy a vegosszeg x szazaleka rajon szervizdijnak, vagy a pincerek a vacsoraig szolgalnak fel utana mindenki nyitogatja maganak a huto ajtot, ha inni szeretne. Mi teljesen fel voltunk haborodva ezeken. Nem keves penzrol van szo, kb 60 fos lagzi lesz... de a keresgelesnek vege lett tegnap :))
A “nehez napok” nem akarnak mulni... fogalmam sincs, hogy ez normalis-e :(
Viszont ezt a ciklust mar ugy merem ahogy javasoltatok azert tunik magasnak az elozohoz kepest. Kb 2-3 tizeddel tobb mint amikor csipogasig mertem.
erikasz
2018-06-09 07:15:50

Anita34: Nagyon gyönyörű gyermek !-Isten tartja meg, épen egészségesen ! :)
Te is amin keresztül mentél az elején .....Jézusom és mégis rendben lett minden ,hála az Úrnak ! :)
Majd irjál ! Puszi....

Lion : Nőgyógyásztól labor papír oda nem kell ?
Csak oda megyek és kérek ......hormonsort ciklus 3-5 nap!
Elegem van a nőgyógyászokból !!
Kibékültél a pároddal ?
Nagyon sok volt nálad a stressz most ,ne is csodálkozz a görbéden .de ovud lesz én látom a grafikonon !
Citromfű tea jót tenne estére próbáld ki ,megnyugtatna rendbe hozna !

Köszönök nektek mindent .....!:)
Aranyosak segítőkészek vagytok ti is !:)
De ezt nekem fel kell dolgoznom ,új erőt kell kérnem a Jó Istentől !
Megaláztatásban részem huu.....korom miatt !
Nálam a gyermek 2016 májusban azét halt el ,mert ugyan ezt kaptam a rendelőben 180-100 volt a vérnyomásom ugy fel ment.. ahogy beszéltek velem !-Na de akkor kikeltem magamból ...........adtam nekik kenyeret ,eltehették !
Attól a naptól kezdett zuhanni a hőm lefelé , ezt is megfigyeltem !
Szerintem az egy csoda volt 46 évesen teherbe esnem ! Nem hogy bántanák lelkileg egy ilyen embert ,hanem bátorítanám ! Vagyis én !
Különbözőek vagyunk..... sok gyarló ember van közöttünk ezt is el kell fogadni !
Mindig azzal vannak ..........-felfogja tudni nevelni ?
Mért ne tudnám ......fiatal is meghalhat ?
Még jó hogy senki nem tudja azt .....mikor hal meg !
Minden embernek megvan a nagykönyvbe írva .....ki mikor és miben fogja életét veszteni ,vagy természetes halállal veszi magához az Úr !
A hőm vezetem rendületlenül csajok ..............elég volt ....!
GőVica34
2018-06-09 06:20:55

Itt a mai
GőVica34
2018-06-09 06:20:37

Sziasztok.Kérlek segitsetek.Ma reggeli hőmet valósként vagy nem valósként irjam be?Éjfél után aludtam el.Este kaptam hirt egy nagyon közeli hozzátartozó(apu)halálhiréröl.Nem tudom hogy jelöljem.
Anita34
2018-06-09 00:05:39

Köszönöm Lányok, nagyon aranyosak vagytok! Lion, igazad van, valóban csodababa, mert azok után amin átmentünk és mégis itt van és minden rendben vele.....Istené a dicsőség!
Lion86
2018-06-09 00:01:27

Anitacool, én is nagyon remélem :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!