Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
FBetti, nagyon sajnálom :( átérzem, mit érzel. Sajnos, nincs erre jó válasz.
Drukkolok, hogy a kivizsgáláson mindent rendben találjanak.
Dettuska
2021-05-19 15:24:51
Sajnálom Betti, pedig nagyon drukkoltam érted :( Fel a fejjel
Andi198729
2021-05-19 14:11:53
FBetti, nagyon sajnálom :( Sajnos ilyen ez a rohadék menzesz, amikor az ember reménykedik, nem számít rá, kíméletlenül lecsap. Persze hogy nem ezt várja az ember, amikor babát szeretne, minden egyes apró jel, legyen az egy szép hőgörbe, vagy pl. a rózsaszín nyák, minden reménykedésre ad okot. Borzasztó csalódást tud okozni, mikor a vége az, hogy mégis megjön.
Nem akartam vészmadár lenni, és nem akartalak kiábrándítani, én csak a saját tapasztalatomat osztottam meg, amikor mi is próbálkoztunk, és amikor nekem is kb. a 12. ciklusnapon rózsaszín nyák jelent meg, az sajnos sosem jelentett jót, másnapra mindig megjött. Sokszor nyugtattam magam azzal, hogy hátha csak beágyazódás, és kb. 5 percenként mentem a wc-re, megnézni, van-e rózsaszín folyás, van-e a wc papíron, és amikor tisztát töröltem, megnyugtattam magam, hogy nem fog az megjönni, azért van ilyen pici folyás, mert tuti a beágyazódás... aztán másnap mindig jött a sokadik, ismételt csalódás. De most tényleg az lebegjen előtted, ha már sajnos így alakult, hogy elkezditek a kivizsgálásokat.
FBetti
2021-05-19 13:46:37
Sziasztok!
Hát csajok, sajnos megjött, nem ezt vártam :-((
Pedig most egész szép volt a hőm. De ez van.
Legalább elkezdhetem a kivizsgálásokat. Pénteken megyek vérvételre.
Roxi, remélem legalább neked sikerül, holnap remélhetőleg egy erősebb csíkot fogunk látni.
Andi198729
2021-05-18 13:35:58
FBetti, szorítok, hogy az a rózsaszínes folyás ne a menzesz előjele legyen. A beágyazódásra is van esély, mert általában az ovu után 7-12. napig tart. De sajna benne van az is a pakliban, hogy a menzesz előjele. Emlékszem, nekem is volt ilyen sokszor, amikor természetes úton próbálkoztunk, hogy kb. ilyentájt a 12.ciklusnapon kb. törlésnél rózsaszínes nyák volt a wc papíron, és sokszor reménykedtem, hogy hátha beágyazódás, de sajna az én esetemben mindig a menzesz előjele volt, mert másnapra mindig meg is jött. Amikor már a sokadik hónapban fordult ez elő, és mikor ezt megláttam a wc papíron, szinte felrobbantam dühömben, és ordítani tudtam volna, hogy ez már nem lehet igaz, hogy megint menzesz lesz! Már egyenesen rosszul voltam tőle. Borzasztó érzés tud lenni, mikor az ember már hosszú ideje próbálkozik, célirányosan, jól időzítve, mindent megtesz az ügy érdekében és mindig hatalmas pofont kap az élettől. Én 3 éven keresztül folyton csak pofonokat kaptam, negatív tesztekkel, menzesszel.
Dettuska
2021-05-18 11:29:02
valamilyen okból csak a fél kommentemet küldte el ez a csoda..
szóval folytatás: A rózsaszínes enyhe váladék lehet akár beágyazódás is, mivel a hőd fent van én nem gondolom, hogy progeszteron hiányra utalna (de ez nyilván csak az én gondolatom :D )
Andi persze, jó tudni ezekről is, hogy másnál hogyan is működött a dolog! :) Pénteken megyek vissza varratszedésre, ott is kérdezősködök majd, de csak a következő ciklusomban tervezek visszamenni a saját dokimhoz, vele azért majd jobban át tudunk mindent beszélni, mégiscsak ő ismeri az egész történetemet. Bevallom az, hogy kb. életem végéig fog.gátlót szedjek nem annyira csábít, örülök, hogy végre megszabadultam tőle, szóval azért remélem, hogy ennél valami jobb alternatívával is szolgálnak majd :D Meg azért ezek az endometriózis plakkok sem 1-2 ciklus alatt nőnek oda vissza, hanem idővel. Szóval egyelőre bízom a legjobbakban és majd meglátjuk :)
Dettuska
2021-05-18 11:25:48
Roxi erősödött az elsőhöz képest, szerintem jó lesz ez! :)
Betti nagyon szépen fent van a hőd,drukkolok, hogy szépen ott is maradjon! Én meg esetleg megkapom a te helyed a SOTE-n :DD Mindenki jól járna :D
Roxi22
2021-05-18 11:20:54
FBetti nagyon szép a görbéd,úgyhogy én szorítok neked !
Igazából nem is tudom h késik e vagy nem mert vagy hétfőn vagy szerdán lett volna esedékes.
FBetti
2021-05-18 10:27:17
Köszönöm a segítséget. Csak nagyon indokolt esetben gondoltam, de most így a legelején nem is akartam, nehogy megzavarjam a folyamatot, ha valami elindult. Az előbb voltam kint WC-n és rózsaszínes hüvelyváladék volt a betéten. A hőm fent van, nem érzem, hogy meg akarna jönni, talán a beágyazódás zajlik? Remélem, hogy igen.
Andi198729
2021-05-18 10:16:19
FBetti, a kék panadolt szedheted, nekem is azt javasolta a doki, de leginkább gyógyszert a második trimesztertől javasolt szedni, elsőben még nem igazán. Nekem a doki ezt mondta, de persze ha nagyon fáj az ember feje, vagy bármilyen fájdalma van, inkább célszerű gyógyszert bevenni, mintsem hogy szenvedjen a kismama, de csakis indokolt esetben.
Drukkolok, hogy a kivizsgáláson mindent rendben találjanak.