Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Roxi22
2021-05-20 07:40:59

Sziasztok!
Mai tesztek.Azt hiszem már csak jövő héten fogok következőre.
Talán leheletnyit erősebb mint a keddi ,de már nem tudom .
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=775IMG_20210520_073815.jpg
Roxi22
2021-05-19 21:23:09

Igen, remélem!
Jobbulást neked is!
Andi198729
2021-05-19 21:12:04

Igen, én sem örülök neki hogy nekem is van ez a nyavalya.de most már én is igyekszem megnyugodni hogy észrevették és kezelik. Fura hogy hogy lett ez nekem, bár ez a baktérium természetesen is megtalálható a hüvelyben a terhesség alatt a hormonális változások miatt viszont túlszaporodhat.
Roxi, holnap már te is tudod használni es nem lesz semmi gond:)
Roxi22
2021-05-19 19:32:33

Így legyen,a gyógyszertárba is kérdezték h ki irta fel,meg totál oda voltak h terhesség is van, és hogy sietnek beszerezni.
Remélem rendben lesz..Igen azt olvastam h az utolsó trimeszterben nezik, de ilyen korai terhességre semmit se találtam vele kapcsolatban.
Nem jók ezek a bacik semikor .
Andi198729
2021-05-19 19:14:43

A streptococcus valóban veszélyes baktérium, de megnyugtatlak, hogy sikeresen ki tudják kezelni, és tényleg időben elcsípte a doktornő, a legjobbkor voltál konzultáción, mert erre is fény derült legalább. A streptotoccust amúgy is szokták szűrni a 3. trimeszterben. A Semicillin helyre fogja hozni, az penicillin tartalmú antibiotikum, a legjobb.
Bizony sokszor azt sem tudja az ember van-e valamilyen fertőzése, mert sokszor olyan alattomosak, hogy nincs is tünete. Nekem sem volt most. De még szerencse, hogy sűrűn nézik a vizeletet ilyenkor, és ki tudják szűrni. Én sem örülök most ennek, hogy nehogy minden simán menjen, mindig kell lennie valami sz@rságnak. Mindegy, a lényeg, hogy el van csípve, és ki lesz kezelve.
Roxi22
2021-05-19 18:55:13

Szia Andi!
Jól estek a mondatait kicsit megnyugodtam.
Akkor neked se egyszerű reméljük rendbe jönnek a dolgok ...
Nekem Streptococcus baktérium van és Semicillint kaptam 10 napig
Holnap néz kontrollra időpontot a dr.nő.
Andi198729
2021-05-19 18:19:55

Ne aggódj Roxi, nem lesz semmi baj, nekem is ma érkezett meg a vizelettenyésztés eredménye, ugyebár a múltkor baktériumot találtak a vizeletemben, meg fehérvérsejtet. Amíg vártunk a vizelelettenyésztés eredményére, addig Gidai doktor írt föl 1 adag Monuralt, ha bármilyen húgyúti fertőzés fennáll, azt megittam. Ma hívott Gidai doktor hogy Escherichia coli az azonosított baktérium, és hüvelyfertőzésről van szó, nem húgyúti. Írt föl Macmiror hüvelykúpot. Azt kell használnom 6 napig. Megnyugtatott, hogy ez nem olyan veszélyes baktérium, és nem lesz baja a babának. Ezért nem éreztem semmi tünetet pl. vizelési inger, véres vizelet, általában ez a tünete a húgyúti fertőzésnek, amikor anno enterococcus fertőzésem volt, akkor ezek a tünetek voltak, azért nem éreztem ilyesmit, mert hüvelyi.
Roxi, neked is megérkezik a gyógyszer holnap, és tudod is használni, semmi baj nem lesz! Időben volt elcsípve, és időben kezelik, akkor okoz problémát, ha nem veszik észre, és nem kezelik.
Roxi22
2021-05-19 17:51:58

Majd jelentkezz az eredményekkel Betti.
FBetti
2021-05-19 17:24:05

Köszönöm Lányok!
Most egy kicsit le vagyok lombozódva, de az lebeg a szemeim előtt, h legalább meglesznek a vizsgálatok és tudni fogjuk, h minden rendben van-e.
Roxi22
2021-05-19 16:39:01

Sziasztok!
FBetti nagyon sajnálom,pedig úgy vártam hogy jó hírekkel jössz,a görbéd is olyan szép volt :-(
Nekem rossz lett a tenyésztésem.
Van benne baktérium és gomba is.Azt mondta a dr.no hogy ha nem kezeljük vetélést is okozhat.Holnap jön meg a gyógyszer,úgyhogy most nagyon félek hogy mi lesz :-(
Legalább lett volna tünetem hogy idejében tudjam.Bar abba bízol hátha mivel nem volt nem olyan erős és gyorsan leküzdöm ,a babának pedig nem lesz baja.
Holnap tesztelek.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!