Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-05-20 11:50:22

Igen Roxi, szerencsés vagy, hogy 4 hónap próbálkozás után sikerült a baba, ez teljesen normális idő próbálkozás szempontjából, nekünk a 3 év sikertelenség az azért túlzás volt, ott már sejthető volt, hogy van valami akadály a háttérben. Főleg úgy hogy célzottan próbálkoztunk, ovuteszttel, hőmérőzéssel, így normális esetben össze kellett volna jönnie. Anno az 1.terhességemnél 5 hónap próbálkozás után jött össze, az még normális volt.
Sokszor amúgy a lombikhoz is nagy szerencse kell, hogy sikerüljön, mert ott is benne van a pakliban, hogy nem sikerül, ugyanúgy mint egy spontán próbálkozásnál. Ott sincs nagyobb esély, ugyanúgy 50-50 % vagy sikerül vagy nem. Van olyan is, akinek pl.5 nem sikerül, aztán a 6. meg igen, ezt mivel lehet magyarázni, hogy az előző 5 miért nem sikerült, és a 6. meg minek köszönhetően sikerült.

Roxi, így hormonlaborra nem kell menned, max. hcg vérvételre, és progeszteront is nézetnék, biztos ami biztos, nem kell-e pótlás esetleg. Jó azt tudni.
Roxi22
2021-05-20 10:42:04

Igen.
Most lehet hülyeséget kérdezek de így hogy nem jött meg akkor a hormon laborra nem kell mennem ugye?
FBetti
2021-05-20 10:25:26

Ó, hát az tényleg igazán jó. :-)
Roxi22
2021-05-20 09:46:13

Mi 4 hónapja úgyhogy igazából szerencsésnek mondhatom magam.
Ez az LH teszt sztem nekünk sokat segített,meg a vitaminok.
FBetti
2021-05-20 09:38:31

Roxi, ti mennyi ideje próbálkoztatok?
Bocs, ha már írtad, de nem tudok mindent fejben tartani.
Andi198729
2021-05-20 09:10:31

Roxi, ez szépen erősödik :) Az hogy halványabb a 2. csík, az a csíkos teszteknél általában így van, ha legközelebb tesztelsz javaslom a digitálisat. Amikor én is teszteltem, csíkossal is, és digitálissal is. A csíkoson a tesztcsík nem volt olyan erős mint a kontroll, halványabb volt, a digitális egyértelmű pozitívat írt ki, és azt hogy 2-3 hét. 2 nap múlva mikor mentem hcg vérvételre, 2700 volt a hcg-m, és mégsem mutatta jó erősen a csíkos teszt, ráadásul 10-es érzékenységű! Meg szerintem múlik ez a minőségen is. Én sokszor meg voltam lőve az ovutesztekkel is, mert az se volt sosem egyértelmű, volt hogy a 2. csík halványabb volt, mint a kontroll csík, és nem tudtam eldönteni, volt, hogy azt hittem, majd másnap lesz erős, és akkor lesz ovum, vagy utána, és bizony sokszor jártam úgy hogy másnap mikor teszteltem már halvány volt a 2.csík, szerintem emiatt sokszor lekéstük az ovut. Aztán abból is elkezdtem a digitálisat használni, ott már egyértelmű volt a mosolygó fej. A digitális félreérthetetlen, vagy pozitív vagy negatív, nincs kétes dolog. A májusi sikertelen lombiknál míg a tesztcsík halvány,alig látható 2. csíkot mutatott, ami ugyebár reménykedésre adott volna okot, a digitális egyértelműen kiírta az 1 db vízszintes vonalat, és be is igazolódott.
Roxi22
2021-05-20 08:45:56

Dokinál
Roxi22
2021-05-20 08:45:48

Köszönöm lányok,olyan jó hogy rátok találtam!
Mindig megnyugtattok :-)
Remélem hamarosan nálatok is ott lesz a picúrka a pocakban.Nagyon örülnék neki :)
Jelentkezem ha voltam dominál.
Dorottya88
2021-05-20 08:30:56

Roxi :-) ez bizony pozitív. Drukkolok! Minden rendben van és lesz. Ott a kis csoda. Nagyon vigyázz magadra!
FBetti
2021-05-20 08:30:07

Sziasztok!
Roxi, erősödik az a vonal szépen, ráérsz a jövő csinálni újabbat.
És ne aggódj a fertőzés miatt, még időben elkaptátok, akárcsak Andinál, úgyhogy nem lesz gond. És tényleg milyen jó, hogy pont orvoshoz mentél és megnéztétek. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és eljuss odáig, hogy az orvos is megállapítsa a terhességet.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!