Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Roxi22
2021-05-26 07:11:15

Sziasztok!
FBetti épp ma reggel csináltam.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=122IMG_20210526_070122.jpg
Így mostmár kezdek megnyugodni.
Az elmúlt napokban beteg voltam szóval a hosszú hétvége eléggé szenvedős volt. Remélem mostmár kijövök belőle,meg elfogy a Semicillin is vasárnap és mostanában nem kell majd semmi ilyesmi.
Tüneteim főként a fáradtság, étvágyam eléggé hullámzó de inkább nincs,vagy leülök enni és végül valahogy nem is esik jól,de hányingerem nincs hallistennek.
Próbálom elérni a magándokit de 3 napja síri csend :(
Szóval ha nem jelentkezik jövő héten felkeresem a nőgyógyászatot,hogy nézzék meg a babát.
Te hol tartasz most?

Dorottya szép a görbéd!
Dettuska
2021-05-26 06:55:12

Szia Vikóc!
“ A grafikonon néhány nap hőmérsékleti adata üres karikával van jelölve – ezek számított értékek, ami azt jelenti, hogy arra a napra vagy nem adtál meg hőmérsékleti adatot, vagy a megadott érték nagyon eltér a környező napoktól. Az ilyen kiugró értékeket nem, vagy csak feltételesen vesszük figyelembe, mert alighanem mérési hibából származnak..”
kb az egyetlen olyan dolog ami nem tetszik az itteni grafikonban, hogy ha neki nemtetszik athelyezi a pottyot, nem pedig csal jeloli, hogy az eselyesen nem stimmelt..
Dorottya88
2021-05-26 06:48:31

Szia. Sajnos, nem tudom, mi lehet a gond, egyszer nekem is csinálta ezt. Akkor én kitörültem a pöttyre kattintva és újra beírtam. Frissítettem és már jó volt. Esetleg írj a segítségkéréshez.
Vikóc89
2021-05-26 05:24:28

Sziasztok!
22-re számított értékre javítja át a program a bevitt adatot. Aznap 36 volt a hőm. Vajon miért csinálja ezt?
FBetti
2021-05-25 16:25:10

Sziasztok!
Roxi, hogy vagy? Csináltál újabb tesztet?
FBetti
2021-05-23 21:12:54

Sziasztok!
Dorottya, szép a görbéd, drukkolok, h sikerüljön a baba.
Én most menzesz végén vagyok. A bal oldalt érzem, úgyhogy ott lesz majd ovum remélhetőleg.
Andi198729
2021-05-23 16:29:34

Dorottya én úgy tudom hogy a teherbeeséshez 2 alattinak kell lennie, ennyit várnak el. A tsh-d rendben van. Nézess még anti tpo-t és tyreoglobulint is.Az enyém most enyhén túlműködik, úgyh.nem kell most szednem az l-tyroxint.
Dorottya88
2021-05-23 13:07:43

Sziasztok lányok! Hogy vagytok?
Nekem meglett a pajzsmirigy eredményem. Szerencsére mindkettő, a TSH és a T3 is normál tartományban van. TSH: 1,013 (0,270 és 4,2 közötti a normális - állítólag). T3: 5,6 (3,5 és 6,5 között normális). Akinek már volt ezzel gondja, mit mondott a doki?
A házipatika.hu oldalon azt írja, hogy a teherbeeséshez az endokrinológus inkább a 2,5 mlU/l TSH maximum értéket tartja ideálisnak. Remélem, jónak ítéli meg az én dokim is. Nem szeretnék gyógyszert szedni.
Ja, és itt tartok ciklusügyileg.
Andi198729
2021-05-20 12:22:52

Sajnos sok esetben a párok húzzák az időt, és nem mennek el kivizsgálásra, ez egy ördögi kör, mert minden hónap arról szól, hogy menzesz, elmúlik, aztán jön az izgalom, várni az ovut, együttlétek, aztán reménykedés, az elkövetkezendő 2 hétben, aztán jön a csalódás, megint megjön... de ilyenkor az ember nyugtatja magát, hogy nem baj, majd a következő sikerül, és izgatottan készül a következő ciklusra. És így évek mennek el sajnos. Nekünk 1 év mondjuk úgy ment el fölöslegbe, hogy nem megfelelő orvosnál voltunk, sajnos. A 2020. év így ment el sajna. 2018 májusától próbálkoztunk és 1 év után mi elmentünk orvoshoz 2019. szeptemberében, de mire sort kerítettünk az 1.inszemre 2020. januárja volt. És így jutottunk el végül 2021. januárjához a sikeres lombikhoz. Őszintén szólva, nem is bántam, hogy lombik, nem bántam én a szurikat, a hormonokat, a leszívást, mert már nagyon belefáradtam a sikertelen spontán próbálkozásokba, nem akartam megint ebbe az ördögi körbe kerülni. Én saját tapasztalatból mindenkinek azt javaslom, hogy 1 év sikertelenség után mindenképp érdemes elmenni kivizsgálásokra, mert ott már lehet valami a háttérben. Lehet nincs is szükség inszemre, vagy lombikra, csak kell egy kis hormonális támogatás, vagy vitamin a férfinek, vagy egy átjárhatósági és megnyitják a letapadást, ilyen is van.
Roxi22
2021-05-20 12:10:14

Köszönöm!
Igen ez nagyon szörnyű lehet mikor évekig próbálkozik egy pár.
Minden elismerésem az ilyen pároknak!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!