Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Roxi22
2021-05-26 13:10:02

Köszönöm a gratulációkat :-)
Akkor viszont Dorottya egy lépéssel közelebb leszel a megoldáshoz remélhetőleg.
Dorottya88
2021-05-26 12:56:21

Roxi, most már akkor hangosabban gratulálok :-)
Nekem megjött (sajnos). Viszont abból a szempontból nem bánom, hogy így tudok menni pénteken a terheléses cukorvizsgálatra. Bár nagy nehezen tudtak adni időpontot. Igaz beutalót a dokim is adott, de Vácon nagyon televannak, úgyhogy muszáj megint idemennem. Magánban is nagyon tele vannak.... Legalább meg lesz már, erre gondolok.
FBetti
2021-05-26 12:56:05

Sziasztok!
Roxi, most már szép erős a csík! Gratulálok! Minden rendben lesz.
Andi, nagyon izgi, hogy megmutatja-e magát majd a baba, de tényleg az a lényeg, hogy egészséges legyen, a többi nem számít.
Roxi22
2021-05-26 11:06:39

Hát igen, remélem hogy csak szabina van.
Azt beszéltük meg hogy néz időpontot és csinálunk egy kontroll kenetvételt.
Úgy volt h aznap délután küldi az időpontot.Nem küldte,kerestem másnap is nem vette fel így írtam neki h akkor nézne nekem időpontot?
Héten várok aztán meglátjuk.
Andi198729
2021-05-26 10:17:15

Roxi, biztosan válaszolni fog, az ő érdeke is, hogy ne hagyja elveszni egy páciensét. Elképzelhető, hogy szabin van, vagy közbejött valami fontos neki, ezért nincs ideje válaszolni. Ma írtál neki? Mert mai nap folyamán még simán válaszolhat. Az is lehet, hogy csak este. Mindenesetre ha péntekig sem válaszol, akkor jelentkezz be másik dokihoz, nem tudsz rá várni. Egy lelkiismeretes orvosnak szerintem érdeke, hogy minél több páciens járjon hozzá, és hogy rendelkezésre álljon. Ha olyan kismamája van, akinek valami sürgős problémája van, és nem tudja elérni, az azért gáz.
Roxi22
2021-05-26 09:42:14

Sajnos a klinikán nem tudják hogy dolgozik e mert ő maga adja ki az időpontokat meg mindent.
Azért remélem hogy válaszol.
Roxi22
2021-05-26 09:31:43

Megpróbálom még a rendelőt felhívni, hátha.
Csak hát megbeszéltük csütörtökön hogy másnap nez időpontot,de azóta semmi.
Örülök hogy jól vagytok,nagyon cuki lehet a kicsikéd ,kis szégyenlős :)
Andi198729
2021-05-26 09:07:53

Roxi, lehet, hogy esetleg szabadságon van a doktornő. A rendelő, ahol dolgozik, őket hívtad? Hátha tudnak mondani valamit, hogy a doktornő jelenleg dolgozik-e vagy esetleg szabadságon van.
Köszönöm kérdésedet, jól vagyunk, hálistennek, tegnap voltam magzati szívultrahangon a Haller utcában, és szerencsére a picur szívével, és keringésével minden rendben van. Ma megyünk a 2. genetikai vizsgálatra, ha a picur is együttműködő, akkor talán ma megtudjuk a nemét is, izgatott vagyok nagyon. Az 1.genetikain nem tértek ki rá, utána a dokim próbálta megnézni, de a picur összeszorította a lábát, nem volt hajlandó megmutatni. Nem szereti az uh-kat, azt meg hogy kukkolják, pláne nem. Teljesen mindegy, milyen nemű, olyan sokat küzdöttünk, és szenvedtünk érte, a lényeg, hogy itt van, ő a mi csodababánk, és tényleg az, mert azt hittem, soha többé nem tudok már teherbeesni, 3 év kudarc után, főleg, hogy se a spontán próbálkozások nem sikerültek, se 2 inszem, se 1 lombik, na akkor totál elkeseredtem, hogy még a lombik sem akar sikerülni, mikor az már a legvégsőbb megoldás, akkor hogy fogok teherbeesni? Aztán csak egy jó, hozzáértő orvos kellett hozzá, aki feltárta a problémákat, kezelte őket, és így sikerült.
Roxi22
2021-05-26 08:16:28

Szia Andi!
Köszönöm igyekszem meggyógyulni.
Hozzá szeretnék menni de a telefont se veszi fel, mindkét számán hívtam, és az sms re se reagál.
Ha mégis persze hozzá megyek.
Ti jól vagytok?
Andi198729
2021-05-26 07:50:02

Roxi, ez a teszt most már szép erős, ott a baba, és minden rendben lesz ;-)
Nem ahhoz a doktornőhöz mész, akinél legutóbb voltál? Szerintem jövő héten elmehetsz ultrahangra, kb. 5 hetes leszel, akkor már van szívhang is általában, de ha még nincs akkor sem kell kétségbeesni. A mostani terhességemnél 5 hetesen már volt szívhang, az előző terhességemnél csak kb. a 7. héten látták. Addig persze én is paráztam.
Jobbulást kívánok neked, pihenj sokat, és vigyázz magatokra! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!