Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Roxi22
2021-05-27 15:34:29

Igen már nem sokat kell addig várni :)
Most kicsit megnyugodtam hogy legalabb elértem.
Andi198729
2021-05-27 15:06:50

Roxi, ez jó hír, végre sikerült vele beszélned, a június 2 az teljesen jó, az hamar itt van. Biztosan minden rendben van a picivel, és jó helyen van :) De persze akkor nyugszik meg az ember, ha tényleg orvos látja, és megállapítja. Én is csak akkor nyugodtam meg, a pozitív teszt után még nem voltam nyugodt. Nem mertem örülni, inkább aggódtam, hogy minden rendben van-e, jó helyen van-e.
Roxi22
2021-05-27 14:18:37

Végre sikerült elérnem.
2an megyek megnézi a babát,meg ha minden igaz egy kontroll tenyésztést.
Roxi22
2021-05-27 13:54:30

Szép név :)
A Nimród nekem is tetszik :)
Esküszöm ez katasztrófa ami itt megy egyenlőre senkit nem értem el.Mar próbáltam h majd akkor a kórházba elmegyek 1 órán keresztül hívogattam őket és nem veszik fel.Most délután megpróbálom még megint a Doktornőt,ha nem veszi fel,kerestem közben másik két helyet is.Akkor őket is felhívom.
Szeretném tudni hogy jó helyen tapadt e meg,minden rendben van e a picivel..
Sztem eleget vártam,mert még ha szabin is van legalább annyit írna,hogy szabadságomat töltöm vagy bármi.
Igazad van , sajnálom hogy úgy alakult.Hihetetlen milyen felelőtlen orvosok vannak.
Andi198729
2021-05-27 12:29:45

Köszönöm szépen, aranyosak vagytok :) Roxi, igen, már megvan a neve, amúgy is készültünk fiú és lány névvel is, a pici lányunk neve Noémi lesz :) Ez a név mindkettőnknek tetszik, legalább ebben egyetértés van a férjemmel. A fiú nevekkel hadilábon álltunk, nekem a Hunor név, és a Nimród tetszett, a férjem viszont az ő nevét szerette volna, a Norbertet. Én még gondolkodom, hogy kapjon-e másik nevet, jól hangzana a Kovács Noémi Kinga.

Roxi, sikerült elérni a doktornőt esetleg? Egy hete írtad neki az üzenetet, és kerested őt telefonon? Ha holnap sem reagál, akkor szerintem keres másik orvost. Nem éri meg várni egy orvosra, egy orvosnak az a feladata, hogy elérhető legyen, és rendelkezésre álljon, mert bármikor közbejöhet egy sürgős, halasztást nem tűrő eset. Amikor 4 évvel ezelőtt az első babánkat elveszítettük, a drágalátos hanyag doktornőm épp a lábát áztatta a tengerparton, anélkül ment el nyaralni, hogy rábízott volna valamelyik kollégájára, addig, 31 hetesen. Ha egy orvos nyaralni megy, kötelessége rábízni a kismama páciensét egy kollégájára, ha bármi van, akkor tudjon kihez fordulni az ember. Mert bármi közbejöhet. Szóval azonkívül, hogy nem figyelt oda a babámra, nem figyelt a köldökzsinórra, nem figyelt oda, hogy far fekvésű, simán elment nyaralni anélkül, hogy rábízott volna valakire. Amúgy simán beperelhettem volna, ez is volt a terv, de végiggondoltam, hogy nem éri meg, mert sok évbe telik, rámegy az ember ideje, idegrendszere, pénze. És simán rámondják, hogy véletlen baleset volt, nem, nincsenek véletlenek, itt hanyag gondatlanság történt. De ha meddő maradtam volna, akkor tuti nem ússza meg! Most ez már a múlt, a mostani babámmal foglalkozom, vele új értelmet nyert az életünk.
FBetti
2021-05-27 09:17:24

Szia Andi!
Örülök, hogy minden rendben van. :-)))
Dettuska
2021-05-27 09:16:44

Óó gratulálok Andi, örülök nektek nagyon!! :)
Roxi22
2021-05-27 08:27:53

Szia Andi!
Nagyon jó ! Örülök hogy minden rendben.Hogy rohan az idő, már félúton vagytok :-)
Nevét találtatok már a lánykának?
Andi198729
2021-05-27 07:40:49

Sziasztok, túlvagyok a 2. genetikai vizsgálaton is, minden rendben van a picivel, mindene egészséges, és kiderült, hogy kislány :) Örülünk, és boldogok vagyunk :) Teljesen mindegy volt, csak egészséges legyen, és ez a fő :) Most vagyok 20 hetes.
FBetti
2021-05-26 13:33:12

Vikóc,
nekem is volt olyan görbém, ahol két értéket nem rakott be, mert az egyik nagyon alacsony, a másik nagyon magas volt a többihez képest, szóval az ilyen kiugró értékekkel nem kalkulál a rendszer.
Most így állok, hétvégén várhatóan ovu.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!