Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara: már vártam hogy jelentkezz. Ezek jó hírek, biztos a többi eredményed is jó lesz. Nem tudom, hogy lehet nem rágörcsölni, nekem egy alatt még nem jött össze. Biztos jót tesz majd neked is hogy látott doki. :) Ja és ha még nem volt ovu, akkor még most is van esély, ez szupi. :D Akármit is kell tenni, vagy akárhova is kell menni, tudod mindent a cél érdekében!!! :)
fbara90
2018-07-12 21:08:01
Sziasztok!
Elinditottuk a meddőségi kivizsgálásunkat. Meg kell nézetnem a tesztoszteron, dheas és amh értékeimet, valamint a páromnak el kell menni urulógushoz. A meglevő hormoneredményeimet megdícsérte. Ha a most következő vizsgalatok is rendben lesznek, nem derül ki mi a gond, akkor jön a petevezeték átfúvás. Innom kell továbbá az inofolicot. Lh teszt és nyák alapján biztosra vettem h megvolt most is a pé, de a doki szerint még nem volt pé-m, még nincs domináns tüszőm. Nyálkahártya 8mm,folyadékot nem talált. Szerinte a legnagyobb probléma a rágörcsölésem és elkeseredésem.
Anitacool
2018-07-12 19:23:12
Erikasz most visszakerestem a régi görbém, a jegyzetek közt szerepel, hogy görcsölés. De nem emlékszem, mit érettem ez alatt.. hmm... de jó lenne, ha jót hozna ez az érzés! Csak arra emlékszem a teszt előtti este úgy éreztem, mindjárt megjön. Aztán 37,2 volt a hőm reggel, gyorsan pisiltem is egy kétcsíkosat. Micsoda boldogság volt! Most is abban bízom, pár napon belül felmegy és itt is marad :-)
Anitacool :Dehogy jön meg ....!
Ne is gondolj rá !
Beleim pukkadoztak mikor terhes lettem olyan mintha levegővel lenne tele ...az első gyermekeddel éreztél ilyet ..?
Anitacool
2018-07-12 17:01:47
Fbara nagyon drukkolok, hogy jó híreket kapj, hogy csak egy apró kis lendület kell, semmi más :-) Majd gyere a hírekkel :-)
Margaréta szét hegyet rajzolsz, nagyon tetszik!
Lion 3 hónap atyaég! Nagyon durva ez egy babára vágyó nőnek :-( Köszi a drukkot, imádnivaló vagy! Én pedig bízom benne, hamarosan jön az ovud! Nekem a veszteségem után volt ilyen, hogy 3havonta ovuláltam. Uuu de utáltam!
Erikasz Neked is köszi, hogy így szurkolsz :-) Remélem megáld a JóIsten! Mindnyájunkat!
Viszont most furi dolog van. Tegnap este elkezdett zsiborogni a méhem bal oldala, ma meg egész nap érzek egy kis fájdalmat a szeméremcsontom felett 1-2 ujjal bal oldalon... remélem nem idő előtti menzesz lesz a vége, mert akkor sírva fakadok! Ha időben jön meg is esélyes, de ha előbb, akkor tuti... :-(
erikasz
2018-07-12 15:58:33
Görbém lemaradt :)
erikasz
2018-07-12 15:57:58
Nagyon fáradt voltam... párom elment és vissza aludtam !:)
Most feljebb ment a hőm kicsit !:)
Fbara :Alig várom jelentkezz ...mit mondott az orvos !
Spitzné:.Köszönöm.... örültem hogy segíthettem.. feljebb fog az menni !
Anitacool :Alig várom a jövőhetet pozítivat tesztelj !!:)
Kira : Mindjárt jön az ovud ...beteg voltál és a szervezet azzal foglalkozott nem a hormonokkal !
Kira84
2018-07-12 13:59:58
Lion86
Szia igen ha nincs ovum akkor is megjön a vérzésem. Átlagosan 35 napos a ciklusom. Remélem most is megjön rendesen.Én most már nem szeretném hogy ovum legyen mert akkor nagyon kitolná a ciklusom,volt már olyan hogy mensi előtt volt pém de nem repedt meg a tüsző csak próbálkozott na akkor volt egy 45 napos ciklusom.
Lion86
2018-07-12 13:45:29
Most néztem, lassan 3 hónapja várok az ovura, ez már durva.
Lehet, hogy túl pajzán vagyok, de már megint "olyan" formát ad ki a görbém :D Bár sajnos ez múltkor sem jött be.