Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-07-10 10:51:58

Sajna nem látunk belülre, a test egy csoda, bármi is lehetett! :-)
Drukkolok, hogy most majd szépen látszódjon és hamarabb legyen ;-)
Lion86
2018-07-10 10:05:07

Ki tudja, most már nem is fog kiderülni. De remélem most egyértelműen lesz ovum :)
Anitacool
2018-07-10 09:58:04

Lion szerintem nem volt. A program is csak szaggatottal húzta be mint feltételezhető ovut. Azt el tudom képzelni, hogy próbált megrepedni, hisz volt + lh teszted, csak nem sikerült neki. Így nem alakult ki sárgatest, nem termeltél progit, emiatt maradt alacsony a hőd. De ez csak az én gondolatom a görbédről ;-)
Lion86
2018-07-10 09:50:28

Lányok, nem akarok már folyton az előző cikluson lovagolni, de most vettem észre, hogy a fertility betette az ovut, hogy elsejétől mensit írtam be. Létezhet az, hogy mégis volt ovum? A 35-36. napon pozitív volt az ovuteszt (40-es) és azon a napon amikorra behúzta, volt kevés rózsaszín nyák és eszméletlen szurka mindkét oldalon. Szerintetek előfordulhat, hogy azért nem volt rendes vérzésem, meg igazán magas hőm, mert progeszteronhiányom volt és nem azért, mert nem volt ovu?

A görbe
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=652IMG_20180710_094013.png
Anitacool
2018-07-10 09:23:47

Margaréta ahhoz képest csoda görbe :-)) Nagyon drukkolok!
Kb egy hete igen, viszont 3 napig volt full pozitív. Furi volt, bár ez Rossmann-os teszt volt, nem a szokásos, lehet, hogy más az érzékenysége. Kb jövő csütörtökre nem várom így tippre. Olyan jó lenne kétcsíkosat pisilni! Egy év alatt annyira sokat ábrándoztam róla. Tudom, hogy sokan sokkal régebb óta várják, de a fiam borzasztó nehéz körülmények ellenére eddire megfogant már, 9 hónap alatt. Ez a babóca jobban megvárat, remélem nagyon, hogy csak az esküvőre várt :-))
Margaréta88
2018-07-10 08:50:01

Anitacool: amennyire el voltam keseredve, ahhoz képest nem rossz a görbém, hiába semmi bíztatót nem mondott a doki, azért mi megtettünk mindent a siker érdekében. Majd meglátjuk, még messze van.
De ha jól emlékszem, kb. egy hete volt pozi ovu teszted. Akkor viszont a jövő hét végén már bőven jöhet a teszt. Remélem, hogy szükséged lesz rá, sőt két csíkos lesz! :)
Lion: ha most jön a jobb oldal, akkor meg főleg ne hagyd abba! :)
Lion86
2018-07-10 07:50:48

Rendben Anitacool :) Neked meg drukkolok nagyon :) Erikasz, Margaréta, Nektek is.
Anitacool
2018-07-10 07:36:38

Lion ne hagyd abba! Megöl a kíváncsiság, ha nem láthatom, hogy alakulsz! ;-))
Pont a célegyenesben nem állhatsz le! Légyszi :-)
Anitacool
2018-07-10 07:35:10

Nem akarok beképzelni semmit, de a napokban szúrkált a méhem-petefészkem pár órán át, és olyan érzésem van, mintha tele lenne a hasam alja a méhemmel. Tudom, hogy azt a pirinyó sejtet nem lehet érezni, de hogy a méhnyálkahártya megvastagodott az egyszer biztos :-) Tele vagyok reményekkel :-))) A terv az, hogy ha jövő hétvégéig nem jön meg, ellövök egy tesztet :-) Addigra bármikor is volt ovu, tuti lejár a luteálisom.
Lion86
2018-07-10 07:31:46

Sziasztok!
Én már nem akartam mérni ebben a ciklusban, de igazából azt sem tudtam mikor kezdődött el :D. Gondolkodom, hogy folytassam-e a mérést. Most elvileg a jobb oldal van soron, az figyeltem meg, hogy mikor a bal petefészkemben kéne érni a tüszőnek, akkor furcsa a görbém, vagy nincs is ovum. Lehet, hogy most már meg kéne várni a ciklus végét a méréssel, nem a közepén abbahagyni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!