Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Sziszi, hogy állsz ma? Folytatódik a hullámvasút?
Kitty, Anitaa28, mindent bele! :D
Anitacool, holnapra biztos feljebb megy, nem feltétlenül muszáj a 37 sem a babához. Szorítok nagyon. Tudod, a meg fog jönni érzés akkor is gyakran van, ha sikerült :)
Erikasz, Margaréta csodás a görbétek, drukkolok :)
Többiek, hogy álltok?
Én így, egyelőre nem valószínű, hogy közeledne a nagy nap.
Margaréta88
2018-07-15 10:39:32
Ja visszaneztem az eddigi gorbeimet, a mostani nagyon hasonlit a februarihoz, ahol a 10.dpo-n zuhant nagyot a hom, mar elore felek. :D
Margaréta88
2018-07-15 10:37:48
Sziasztok!
Anitacool: hatha Erikasznak van igaza, es holnap tenyleg feljebb megy ujra. Ne add fel, meglatjuk holnap.
Anita28, Kitty remelem jon az ovu nektek! :)
Erikasz: szep ez a gorbe, foleg a vege tetszik! :)
Mi ejjel 1kor ertunk haza, kesobb is keltunk kb annyival amennyivel kesobb fekudtunk. Azert mertem hot, be is irtam, remelem igy haladok tovabb.
Holnaptol mar nincs szabin a dokim, nem tudom beszeljek e vele a szornyu UH eredmenyem miatt, vagy most mar varjam vegig a jovo hetet, hogy alakul?
Anitacool
2018-07-15 10:35:31
Köszönöm Erikasz! :-)
Neked pedig kellemes családi programot, ne időzz sokat a konyhában élvezzétek ki az együtt töltött időt! :-)) Majd jelentkezz még :-) 13. dpo és szép magasan vagy, huuu de drukkolok! Vigyázz magadra! ;-)
erikasz
2018-07-15 10:26:54
Anitacool :A nyomasztó álom is csinál ilyet ,hogy kevesebbet mérsz ...én is jártam már igy ....holnap el dől ..hogy jó e a mai mérésed szívem ...de szerintem nem !!!
erikasz
2018-07-15 10:24:32
Csak jelentkezek ,felteszem a görbém ....esetleg késő délután tudok jelentkezni !:)
Húgomék ithol vannak svédből ,vendégségbe jönnek sütök-főzök reggeltől !
Majd végig olvaslak benneteket !!
Anitacool :A 36.7 is jó magas hő... nekem meg ritkán megy feljebb ettől ...még nem jön meg nem kell feladni !!
Anitacool
2018-07-15 10:11:41
Hajrá Kitty, hajrá Anitaaa! Nagyon drukkolok!
Nekem ma csak 36,7 lett :-((( Elkenődtem. Ráadásul olyan nyomasztó álomból keltem, hogy szinte sírtam. Aztán kb nevettem, mikor rájöttem, hogy nem igaz. Megkönnyebbültem végül. Csak ez a hő.. meg a meg fog jönni érzés... ahhh...
anitaa28
2018-07-15 09:22:42
Sziasztok!
Kitty hajrá! Margaréta,Erikasz, Anitacool ti mit mértetek? Lion veled mizújs? Nekem ma borzasztó mellfájdalmam lett ami elég ovu gyanús nálam,de ezt mértem ma. Várom a holnapi mérésem. Majd meglátjuk.
KittyCat
2018-07-15 08:02:54
Résen vagyunk már apával... :)
Bár nem aludtam a legjobban, a mai napom ilyen.
Sziszi259
2018-07-14 19:44:27
mondjuk az ovumat nem jól jelzi, mert csináltam ovu tesztet, ami 2-án volt pozítív, 3-án negatív. ezt átkalkulálja a rendszer? mert eddig úgy számoltam, hogy 13 nap a luteális fázisom, nem 14. de ebben még nem vagyok 100%-ig biztos. :/
Sziszi, hogy állsz ma? Folytatódik a hullámvasút?
Kitty, Anitaa28, mindent bele! :D
Anitacool, holnapra biztos feljebb megy, nem feltétlenül muszáj a 37 sem a babához. Szorítok nagyon. Tudod, a meg fog jönni érzés akkor is gyakran van, ha sikerült :)
Erikasz, Margaréta csodás a görbétek, drukkolok :)
Többiek, hogy álltok?
Én így, egyelőre nem valószínű, hogy közeledne a nagy nap.