Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Eléggé le vagyok most maradva a bejelentkezésekkel. Olvasni szoktalak titeket,de írni nem mindig van időm. Nagyon szép görbéket produkáltok! Én tegnap korábban is keltem valószínű azért mértem ennyire alacsonyat. De így néz ki most a helyzet.
erikasz
2018-07-13 06:43:05
Kitty :Te hogy állsz ma ?
Amandeen :Avu közeleg ....most néztem okával a görbéd stagnálás több alkalommal és most zuhanás ...lehet azért vagy ingerült... én is ovu előtt ilyen vagyok !:)
erikasz
2018-07-13 06:37:48
aranymaszat87: Nagyon aranyos vagy ...meghatódtam ...de én is tudom lesz közös babánk az biztos Isten segítségével ...nem az orvosokéval !:)
Minden rendben veled ...jól vagy ?
Spitzné :Nagyon sajnálom hogy megjött ....nem kell feladni te csak 41 éves vagy én 49 évet töltöm nincs veszve semmi !:)
Anitacool : Alig várom jelentkezz ...izgulok érted nagyon !!!
Fbara :Örülök hogy minden rendben van veled ...majd most lesz... megnyugodsz ,hogy kezek közt vagy ahogy Anitacool mondja !
Lion :Mennyit mértél ma ?
Kira : Hogy érzed magad ?
Mennyit mértél ?
Amadeen : Próbálj megnyugodni ...egyre koncentrálni ..ne foglalkozz a munkahelyi dolgokkal ....a családi meg hamar megoldódik !
Én a főnök asszonnyal vesztem össze tegnapelőtt ...és megmondogattam neki ...és hogy holnaptól nem jövök azt ír amit akar a napjaimra ....utána odajött és nyalizott !:)
Margaréta :De szuper magasan vagy ..nagyon szép.. igy legyen 9 hónapig !!!:D
Itt az én görbém ....haladok lassan ...lépegetek egy fokkal feljebb !!!:)
Margaréta88
2018-07-13 05:35:45
Jó reggelt!
Csak egy gyors bejelentkezes, suru napom lesz, de a pentek 13 jol indul. :D
Amandeen
2018-07-13 01:08:59
Sziasztok!
Lion, köszönöm az érdeklődést, de nagyon rosszul vagyok mostanában. Rengeteg stressz ér, munkahelyen és magánéletben is sajnos, és ez bizony meglátszik a görbémen is, kihat a cikusomra. Ovu sehol... :(
aranymaszat87
2018-07-12 22:53:41
Nem tudok egyebként mindenkinek írni, de szurkolok mindenkinek! Rólam annyit, hogy most nem mérek, tegnap volt az átjárhatósági vizsgálat, a bal oldal tökéletes, a jobb el van záródva. Annyit mondtak hogy inszemináció a következő lépés. Illetve hogy addig is próbálkozzunk, mert ezzel az eredménnyel természetes úton is lehet babánk. Na de 5 éve próbálkozunk, szóval én már a természetes utat feladtam!
aranymaszat87
2018-07-12 22:48:35
Sziasztok! Jó régen nem írtam, de olvaslak mindennap titeket! Anitacool biztos vagyok benne, hogy a nászút meghozta nektek a várva várt tesót! :) Erikasz, Te csoda, én abban is biztos vagyok hogy az éldt tartogat nektek közös babát, mert olyan nincs hogy valaki, aki annyira segítőkész, annyira jólelkű mint t Te, nem kapja meg a jutalmát! Nincsenek rá szavak, hogy Te mennyire jó ember vagy! Mindenkinek csak a jót kívánod, mindenkinek van valami jó tanácsod! Csupaszív nő vagy, aki előbb-utóbb megkapja a jutalmát! És tudod, Isten a legnagyobb csatákat a legnagyszerűbb embereknek adja!
Anitacool
2018-07-12 22:19:16
Fbara mondok neked valamit. Mikor 2015-ben elkezdtem meddőségi kivizsgálásra járni, a második konzultációmba babával mentem ;-) Neked is ezt kívánom! Szerintem én is megnyugodtam, hogy na jó, akkor jó kezekben vagyok! Erre jött is a baby! Ugyanez volt amúgy az első lépés nálunk is. ;-) Legyen gyors, eredményes utad! :-)
Spitzné
2018-07-12 21:55:58
...Amugy az erdekes hogy ma kezdodik a mensi es 8 nap múlva ovut jelöl...pffff...meg ilyenkor se tudja mikor van ugyanis minsig pontosan 14. napra vannak ovus jelek.... mjndegy azert mutatom....
Spitzné
2018-07-12 21:51:56
Sziasztok !
Köszönöm szepen lanyok a biztatast .
Ma megjött delutan a mensim... Pedig még lett volna hátra addig 3 nap hivatalosan. bar az utobbi 2 hónapban már észre vettem hogy elobb megjön...
Nektek viszont nagyon drukkolok.
Eléggé le vagyok most maradva a bejelentkezésekkel. Olvasni szoktalak titeket,de írni nem mindig van időm. Nagyon szép görbéket produkáltok! Én tegnap korábban is keltem valószínű azért mértem ennyire alacsonyat. De így néz ki most a helyzet.