Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sziszi259
2018-07-14 13:21:48

Sziasztok!
Margaréta88: Köszönöm! :) Én is remélem! :D
Anitacool: Köszönöm! :)
Én ma így állok.
Ez a hullámvasút kikészít... :D
Remélem mindenki sikerrel jár! :)
Anitacool
2018-07-14 11:41:13

Üdv Sziszi, gyors babásodást kívánok! :-)
Spitzné és bevált az ovuteszt? Lehet azért volt rövid, mert csak emlékező vérzés. Csinálj tesztet!
Erikasz szépen feltörsz, hajrá!
Lion olyan jó volt olvasni a soraidat, biztosan jót tesz majd a babaprojektnek a nyugalom :-)
Kitty ez a stagnálás ovu előtti “csend”, legyetek résen ;-)))
Anitaaa elég ovugyanús ez az emelkedés, de még nincs magasan, lehet hogy nem az. Drukkolok, hogy ne az legyen, hogy tudjatok még időzíteni!
Margaréta ez gyönyörű! Huhuu megy a drukk a happy endre! ;-))
Csajok annyira jól esik, hogy így drukkoltok :-) Imádnivalóak vagytok!!
Ma utazunk, így korábban keltem a szokásosnál egy órával, így mértem 36,9-et. Hát nem tudom... lehet jobb, ha nem èlem bele magam. De még bízok, hiszek továbbra is :-)
anitaa28
2018-07-14 10:28:51

A PCOS miatt nagyon változóak a ciklusaim. Ha ovu volt tuti,hogy lekéstük,mert 6-án voltunk együtt utoljára sajnos. Volt már 15 napos ciklusom is és 54 napos is.
Margaréta88
2018-07-14 09:36:37

Sziasztok!
Anita28: hanyadik nap korul szokott lenni ovud? Ilyen koran? Vegulis a 9. Nap mar nincs koran. Lehet megtortent mar. Tuti hogy akkor lemaradtatok?
Erikasz: szepen haladsz felfele. :)
Kitty: ez jo hir, legyetek akkor resen :D
Anitacool: hogy allsz? Ma mennyit mertel? Annyira izgulok erted, legalabb mint magamert szoktam. ;)
Lion: biztos jot tesz nem csak a kicsinek, hanem neked is hogy visszatertetek a megszokott ketekvagasba. Meglasd ez a hodon is latszani fog. :)
Sziszi: udv koztunk, remelem nem kell sok gorbet vezetned itt! :)

En nem aludtam tul jol, melegem is volt, felebredtem es utana nehezen ment a visszaalvas. Lehet azert mertem ennyit.
anitaa28
2018-07-14 09:04:12

Sziasztok!

Erikasz szorítok érted! Nagyon szép a görbéd!

Anitacool mit mértél ma? Eddig olyan szépeket mértél,hogy tuti ott a kismanó!

Margaréta te hogy állsz? Neked is gyönyörű a görbéd!

Kitty,Lion szerintem nektek most jön az ovu.

Én ma így állok,nem gondoltam ovura,mert ha az is volt le is csúsztuk.
KittyCat
2018-07-14 08:11:02

Erikasz nagyon bíztató a görbèd!!! :)
KittyCat
2018-07-14 08:10:21

Sziasztok, lassan közeledik az ovu... :)
Lion86
2018-07-14 07:47:56

Jó reggelt!
Erikasz nagyon szépen alakult, szorítok, hogy végre sikerüljön :)
Még mindig nem múlt el a pecsételés, két hete tart már. A második ciklusomban 17 napig tartott és a 19. napon volt ovu. Kíváncsi vagyok mi lesz most ebből. Ha már 3-4 napig 36,4 lesz, akkor kezdhetek reménykedni.
Most kicsit átalakítottam a héten a napirendünket, több időm van a gyerekekre, eddig elég elég rohanós volt minden nap, végre főzni is tudok, meg itthon dolgozni, mert megjavították a laptopom. Eddig abból állt a nap, hogy reggel felkeltünk, gyorsan megcsináltam azt a házimunkát, amire épp volt idő, dél körül rohantunk anyukámhoz, ott ebédeltünk (hozatja a kaját) aztán nagy nehezen elaltattam a kicsit (ami mostanában már kínszenvedés volt, előfordult, hogy egy órába is beletelt) és aztán munka, mivel anyukám a főnököm is. És ha a gyerek keveset aludt, nem tudtam haladni a munkával. Mostanában már tiszta idegbaj volt minden nap.
Most végre nem kell rohanni, délelőtt házimunka, főzés, aztán egy nagy séta vagy játszóterezés, ebéd és ezután a kicsi itthon percek alatt elalszik, így 3-4 órát tudok nyugodtan dolgozni. Azt hiszem jót fog tenni, hogy megtaláltuk a saját ritmusunkat. :)
Bocsi, ez kicsit hosszú lett, de lényegében ez is ide tartozik :)
erikasz
2018-07-14 06:11:58

Spitzné: Három gyermekem van ....mind a hárommal menszeszeltem mig meg nem mozdult !:)
Vegyél tesztet HCG -tesztelj ..ha már nincs meg ...hőd ma mennyi ?
Én ma igy állok ?
Többiek ?
Spitzné
2018-07-14 00:30:03

Sziasztok.
Erikasz köszönöm.
Anitacool regen próbáltam az LH tesztet.
Kerdezni szeretném hogy mit jelent ha csak 2 napig volt mensi ?
Alig 2 napig tartott 4 helyett....fura....inkabb masfel nap volt....es hamarabb is jott meg.
De véreztem rendesen. Tehat igy viztos nem lehet beagyazodasi vérzés ugye ? Ugy hallottam az csak csepp-csepp.
Bar a lanyom is ugy érkezett hogy fura verzessel de 3 hónapon át mensis ciklusban véreztem mire kiderult mar 3 honapos terhes vagyok...
Szerintetek mi ez es ha mensi miert rövid?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!