Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem is szabad feladni! :) én sem fogom! Fél éve próbálkozunk, de csak két ciklus óta figyelem, hogy mi újság.
Sziszi259
2018-07-13 23:01:50
KittyCat: Köszönöm! :)
Erikasz: Köszönöm! :) az nem baj, hogy ilyen hullámzó? Vagy inkább csak mérési hiba? Mert volt, hogy úgy keltem, hogy melegem van, meg sokszor ki-be takarozom éjszaka.
erikasz
2018-07-13 19:39:23
Sziszi :Üdv .közöttünk !:)
Neked a 2. ciklus amit mérsz ...nekem 41 .ciklus amit ide felvezettem ... és nem adtam fel és nem is adom !:)
Szép a görbéd biztató !
KittyCat
2018-07-13 18:56:09
Anitacool izgulok érted, Sziszi üdv köztünk!
KittyCat
2018-07-13 18:53:47
Erikasz, Margaréta nagyon szép a görbétek!! :)
Sziszi259
2018-07-13 13:34:02
Sziasztok! :)
Új vagyok az oldalon. Ez még csak a 2. ciklusom, hogy mérem a hőmet. Keddre nem várom, bár nem fűzök hozzá sok reményt. Az előző ciklusban meg pont jókor voltunk együtt mégsem lett baba :( De a remény hal meg utoljára :)
Kira84
2018-07-13 10:32:22
Sziasztok
erikasz hát, most jól vagyok,nem hiszem hogy ovum lesz, nincs semmi tünet a hőm is lent van..
aranymaszat87
2018-07-13 08:38:53
Sziasztok! Erikasz köszönöm jól vagyok. Örülök most hogy túl estem az átjárhatóságin, és bízom benne, hogy nekünk is összejön orvosi segítség nélkül! :)
Anitacool, szurkolok hogy ott legyen a kistesó! :) Köszi remélem így lesz. Most azt mondta a doki hogy mindenképpen próbálkozzunk, mert nagyobb az esély. Még kb 2 hónap mire megyünk a meddősségibe, szóval akár addig össze is jöhet. Jövő hónapban nyaralás már alog várom, és hátha a környezetváltozás miatt is de már 3an jövünk haza! :)
Margaréta szépen fent vagy, maradjon is így jó sokáig! :)
Többieknek is szurkolok!
Szép napot nektek!
KittyCat
2018-07-13 08:13:47
Sziasztok!
Èn ma így àllok, este majd visszaolvasok, de rohanás volt a tegnapi meg eddig a mai nap is sajnos.
Anitacool
2018-07-13 08:05:15
Spitzné sajnos sejtettem, hogy a több napos leesést menzesz követi majd. De ahogyan Erikasz is írta, feladni tilos! ;-) Próbáltál LH tesztelni?
Aranymaszat tündér vagy! A próféta szóljon belőled! Meglásd az inszemináció meghozza a várva várt sikert! :-) Egyik rokonom 10 évet próbálkozott elzárt vezetőkkel, utána egyből terhes lett :-) Azóta van még egy gyermekük :-) Neked is sikerülni fog, lehet még az inszem előtt!.5év az rengeteg :-(
Amandeen sajnálom, hogy ilyen stresszes az életed. Próbálj meg kicsit sz@rni mindenkire! Magad miatt első sorban! Aztán kellemes mellékhatása lehet egy kiegyensúlyozottabb élet meg a várva várt csoda :-)
Margaréta ez igen, szép magasan vagy, legyen a napod továbbra is ilyen csodás! Pláne egy hét múlva kezedben a + teszteddel! :-)
Erikasz, szépen visszafordult a hőd, már kezdtem aggódni miattad. De megnyugodtam!
Én ma is egy órával később mértem (igaz ennyivel később is feküdtem), 37 fokot. Ha levonom a plusz tizedet, 36,9-cel érne fel. Ez nem rossz. Holnap mehetne 37 fölé rendes időben :-) De igaziból mindegy is, csak legyen ott a 2 csík hamarosan :-) Elmúlt az az alhasi fájdalom, amit tegnap óta folyamatosan éreztem. Ez megnyugtatott valamelyest. :-)